Horoscopul zilei de 16 mai 2024

Horoscop Special zilei de 16 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Decembrie 2014

Written By NIKE B. on vineri, 12 decembrie 2014 | 07:38


Intreaba astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Decembrie 2014

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 Decembrie 2014 in functia de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi comunicarea, mesajele de amor, iubirea în starea ei maximă pluteşte în jurul tău. Eşti extrem de exaltat/ă, iar feeria e una dintre cele mai fascinante motive. Este o perioadă în care cuplu tău devine centrul universului. În care ai parte, poate de una dintre cele mai fructoase perioade din viaţa ta. Cînd destinul îţi oferă oortunitatea să întîlneşti pe cineva special inimii tale, cînd inima îţi palpitează în unison. În cazul în care eşti deja într-un cuplu!




Horoscop pentru femeia din Taur

Azi emoţiile au tendinţa să fie extrem interiorizate! Şi probabil, toată gălăgia din interiorul tău se va rezuma la a-şi trăi prezentul doar în incinta profunzimii simţirilor proprii. Azi e un moment oportun când dragostea cu fiinţa dragă, poate fi împărtăşită într-un mediu intim. Absolut sublim. Acuma ai toate şansele să te amorezezi până peste cap. Ca un/o adolescent/ă. De aceea fă-ţi din fiecare zi, o oportunitate să fiţi doar voi doi împreună, tu şi fiinţa iubită! O cină romantică, o partidă de amor acasă, o baie cu lumânări sunt ideile geniale pentru a vă simţi miraculos azi. Şi a vă trăi iubirea din plin!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi e o zi în care, dragostea pluteşte lejer în incinta relaţiei tale de cuplu. Te simţi amorezat şi probabil ai o necesitate profundă să legalizezi o relaţie. Se pare că destinul te pune uşor uşor, faţă în faţă cu o oportunitate extrem de favorabilă de a-ţi împlini visul unei căsnicii din dragoste. S-ar putea cu puţin efort să obţii în scurt timp ceea la ce visezi! Partenerul tău de cuplu îţi este părtaş în amor, iar relaţia voastră are numai de câştigat. Zi în care, luciditatea emoţională contează întru fructificarea relaţiei tale de dragoste!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi e o zi cu aspect marcant valoric. Chiar şi la nivel afectiv. Ultima perioadă, ai nevoie de reciclări, reconformări afective. Perioada asta vine cu senzaţii şi schimbări pe ultima sută de metri. Cînd accentul se pune pe constructivitate, primordiabilitatea sensurilor grele sentimentale. Cînd melancolismul e prezent, mai ales în cadrul unor decizii de anvergură. Colaborarea, sentimentalismul şi starea de bine sunt cele mai importante atuuri pe care le ai. Cadou de la providenţă!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi e o zi, cînd te faci observabil/ă! Cînd atracţia sexului opus este extrem de facilă. Mai ales, în privinţa comunicării, ţinerii unui contact de colaborare. Ce fel de colaborare, asta depinde numai şi numai de voi doi, bineînţeles. Indicat ar fi să echilibraţi frumos stările de opoziţie. Poate diferenţa de păreri, poate pe cea a opiniilor şi exprimărilor. Zi cu mare conotaţie afectivă, extrem de efectivă şi benefică dacă vei şti să îndrepţi lucrurile şi situaţia într-una favorizantă relaţiei tale!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi în care intuiţia, emoţiile puternice şi perceptibilitatea stărilor fiinţei iubite te vor ajuta. Te vor ajuta în direcţia depăşirii propriilor temeri. Ai nevoie ultima perioadă de o constructivitate a valorilor cuplului tău. De aceea, vei pune preţ fixat pe aport material, susţinere şi beneficii relaţionale. Azi emotivitatea te va face uşor obsesiv, pasional, poate fatalist. Însă numai de tine depinde cum iei starea asta. Şi cum o manifeşti pe parcursul acestei zile. Indicată ar fi o alegere cu maximă întrepătrundere de situaţie. Deoarece, încă mai sunt unele situaţii şi lucruri, care nu mai au ce căuta în viaţa ta şi sectorul tău relaţional!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e una din zilele in care, treci foarte uşor de la o stare de prezentare afectivă publică, la una interiorizată. Probabil în a doua jumătate a zilei, careva note de nostalgic să îţi invadeze sufletul. Perioada asta amorul, ia forme pasionale. Prezenţa fiinţei dragi se face simţită în viaţa ta. Colaborarea, comunicarea, şansa, amiciţia sunt modurile cele mai oportune de manifestare, pentru cuplul vostru. Ai parte de momente speciale în care relaţia ta se unifică. Cînd ansamblul contează!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Asta e perioada realizărilor şi împlinirilor marilor vise. Marilor idealuri. Inclusiv, legate şi de sectorul afectiv şi amoros. Fiinţa iubită a devenit probabil una dintre cele mai importante segmente din viaţa ta. Iar azi încă odată, vei avea parte de nişte stări emotive tranşante, de nişte emoţii răscolitoare. De nişte conştientizări în direcţia transformărilor de spirit. Care cu siguranţă, o să îţi deie un suflu de pasiune şi jar, favorabil ţie şi cuplului tău!


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi vei avea parte de o comunicare bună cu persoana dragă. Nişte schimburi de păreri, viziuni, mesaje. O fluctuaţie pozitivistă, de discuţii constructive. Vizavi de relaţia voastră. În cazul în care, nu ai pe cineva anume, azi poţi întîlni pe cineva. În stradă, în drum spre serviciu. La cumpărături, pe site-urile de socializare. Perioada asta e una de mare intensitate emotivă, necesită transformări interioare. Vrea să schimbe lucruri, situaţii din structură. Ceea ce te va ajuta, cu siguranţă să vezi partea veridică de după aia, a relaţiei tale!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cu toate că perioada asta este una favorabilă, pentru tine din punct de vedere relaţional. Azi s-ar putea, să ai parte de stări tranşante. Emoţii intense, uşor răscolitoare şi bulversante. Cu probabilitatea şi tendinţa să îţi distrugă din vise. Să te facă să vezi situaţia cuplului tău, printr-o lentilă uşor mai fumurie. Indicat este, să foloseşti oportunitatea mai degrabă într-o direcţie pozitivă, ca pasional şi înflăcărare. Decît pistă de distrucţie sentimentală!








Horoscop pentru femeia din Vărsător

Începînd cu această zi colaborările cu fiinţa iubită sunt din ce în ce mai importante, susţinute de starea sufletului tău. Evident aceasta, va face ca cel/cea la care ţii să îţi fie mai apropiată demursurilor tale. Urmăreşte, ca noţiunea de important şi valoare, în cadrul cuplului tău să aibă o bază sigură. Susţinută de motive clare, idei preconcepute pentru a progresa. Domenii vaste şi cernute prin experienţă. La care v-a supus de mult timp încoace destinul, pe tine şi persoana dragă!


Horoscop pentru femeia din Pești

Astăzi, agitaţia de la serviciu. Grafricul încărcat. Tensiunea manifestată din direcţia aia, s-ar putea să îţi aducă nemulţumiri. Mai ales la nivel de presiune subconştient. Există probabilitatea, ca unele discuţii mai aprinse să ducă la insuportabil starea ta afectivă. Cît şi cea a cuplului tău. Atîta timp, cît fiinţa dragă, relaţia ta sunt afectate în mod direct de aceste demersuri. Azi e o zi în care, echilibrarea tensiunii rutinei cu senzaţiile pure de iubire, şi conştientizarea importanţei acestora în viaţa ta. Sunt primordiale!










0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții