Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Citeste Horoscopul zilei de Marti 13 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on luni, 12 ianuarie 2015 | 09:13



Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Marti 13 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 13 Ianuarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Daca ai ceva pe suflet, nu tine in tine, ci cauta persoana cea mai de incredere careia sa i te confesezi. Discutia aceea intre patru ochi, in care ii spui sincer ce te macina si de ce te temi, va avea efecte eliberatoare asupra ta. Te vei simti mult mai bine dupa ce-ti vei lua povara tacerii de pe suflet, pentru ca poti primi sfaturi si indrumari foarte bune de la acea persoana. Ba chiar vei vedea in ea un fel de erou salvator, pentru ca e pregatit sa intervina in problema care te framanta la modul cel mai sincer si dezinteresat. O face pentru ca ii pasa de tine, sau poate pentru ca e un trimis divin in calea ta: apare in locul potrivit la momentul cel mai potrivit pentru a-ti oferi ajutorul.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Nu te arunca asa, in gol, fara sa analizezi cu atentie directia in care mergi. Poate esti increzator si stii ca vor iesi toate bine la final - si aceasta atitudine e perfecta pentru un succes deplin - dar sunt totusi aspecte pe care inca nu le cunosti si ar fi bine sa pui mana pe carte. E nevoie de studiu aprofundat, nu doar de o privire superficiala asupra acestui punct critic, deoarece nu il poti depasi cu nota maxima doar asa, intr-o doara. Acum vei arata cate ai acumulat in timp, ce cunostinte ai in domeniu, cat de bogata e experienta ta, pentru ca, daca a fost doar o pospaiala, cum se spune, nu vei gasi solutia cea mai buna. Apuca-te de invatat!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

De ce sa te grabesti, iti spui, de aceea te apleci pe indelete asupra tuturor aspectelor pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa superficialitate. Timpul trece intr-un ritm care te favorizeaza de minune, pentru ca iti inspira starea necesara pentru a te apuca serios de un plan de lunga durata ce va evolua foarte lent. Probabil cineva ti-a dat sfatul s-o iei cu binisorul, fara a sari peste unele etape, pentru ca orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grabeste-te incet, spun inteleptii, si te vei comporta ca atare.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Priveste la cel din fata ta, pentru ca devine un fel de oglinda a propriei tale identitati. Cine se aseamana se aduna, spune o vorba, si acelasi lucru simti si tu azi in legatura cu omul care te completeaza in tot ce faci. Ori semanati grozav de mult in unele privinte, ori el descrie de fapt cum te comporti si tu, cum esti si tu, chiar daca iti arata o imagine care iti place sau nu. Privindu-l pe el cu luciditate, poti lua unele masuri asupra propriei tale persoane, deoarece vezi la el defecte care ii apartin in aceeasi masura. Daca nu-ti place ce vezi la el, ar trebui sa nu-ti placa nici la tine!





Horoscopul zilnic de azi Leu

Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine! Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul. Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ.




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Cineva umbla cu cioara vopsita pe langa tine si esti gata-gata sa-i cazi in plasa, dar tocmai pentru ca esti o fire realista si rationala, va trebui sa chibzuiesti profund asupra celor auzite. Nu crede tot ce auzi astazi, mai ales daca e vorba de declaratii de iubire, de linguseli pompoase si laude pe care stii prea bine ca nu le meriti, pentru ca te pot amagi amarnic! Chiar meriti tu aceste laude? Esti atat de grozav pe cat spune? Nu-l crede si nu-l lasa sa te manipuleze cu astfel de vorbe mari! Te cunosti mai bine si nu vei aluneca pe pista falsa pe care incearca sa te impinga prin minciuna si ipocrizie.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Spui oricand prezent la propuneri si invitatii sau ori de cate ori ti se cere ajutorul. Contributia ta in problemele altora se va dovedi a fi salvatoare, pentru ca tu ai o viziune mai clara asupra lucrurilor. Cine te are azi in preajma ca prieten sau confident are numai de castigat, pentru ca ai mereu sfaturi excelente, ponturi profitabile si multe gesturi sincere de iubire si apreciere. Esti constient ca rezolvarea multor probleme din viata altora depinde cumva de tine, de aceea faci tot posibilul sa nu-i dezamagesti.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Daca vezi ca apar piedici la tot pasul si nimic nu mai inainteaza, e semn ca scopul respectiv nu mai poate fi atins si ti se cere de urgenta o schimbare de atitudine. Ia taurul de coarne si spune stop unei actiuni care nu mai merge asa cum doreai si bine faci, pentru ca a-l duce mai departe nu ar fi decat un consum inutil de energie si timp. Mai bine te opresti aici, extragi concluzia finala si de maine te apuci de altceva. Poate poti recupera ceva din ceea ce ai construit pana acum, ducand mai departe ceea ce iti este de folos, dar mergand totusi intr-un alt sens decat cel anterior.





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Uneori, justitia nu e chiar atat de justa cum ar trebui sa fie, ci se mai castiga victorii si pe suferinta altora, si e normal sa fii revoltat alaturi de cel care are astazi de pierdut din pricina altora nu la fel de corecti. Vestea care ajunge azi la tine te cam intristeaza, deoarece are la baza un neadevar. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tenta oficiala, si suferi alaturi de cel infrant de un verdict. Nu sta in puterea ta sa-l ajuti sa indrepte lucrurile, ci ajunge doar sa-i ridici moralul ca sa depaseasca socul initial.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa dai startul unei actiuni de care vor beneficia toti ai casei, la urma urmei, dar greul deciziei cade pe umerii tai. Familia te inconjoara cu multa caldura si incredere, pentru ca asteapta cu incredere de la tine acest gest. Totusi, bucuria cu care te privesc ceilalti si stimulentele sincere care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitiva de care ai nevoie pentru a analiza situatia limpede si corect si, apoi, pentru a lua decizia cea buna, ce va lucra in avantajul tuturor celor dragi. Daca ai vedea din partea lor rezerve, nu ai mai avea acelasi curaj.






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Trebuie sa recunosti ca nu ai de unde sa le stii tu chiar pe toate, tocmai de aceea exista atatea profesiuni si meserii, ca, la nevoie, sa bati la usa specialistilor avizati. Ai la cine apela azi pentru o informatie extrem de eficienta. Ca e vorba de un specialist care iti ofera, contra unui onorariu, o rezolvare legala la problemele care te preocupa, sau doar un sfat bine documentat din partea unui coleg cu mai multa experienta, simti ca totul se aranjeaza de acum pe un fagas mai sigur si totul doar datorita inspiratiei tale de a bate la usa acelei persoane.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții