Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei saptamana 12-18 Ianuarie 2015 :Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on marți, 13 ianuarie 2015 | 07:26



Horoscop pentru femei saptamana 12-18 Ianuarie 2015 : in functia de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 12-18 Ianuarie 2015 :. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ii puneti cuiva bete in roate intr-un mod de-a dreptul evident. Toata lumea crede ca aveti un motiv intemeiat pentru a face asta. Bineinteles, veti nega aceasta varianta, dar ei au dreptate si o stiti. Va lasati ghidat de emotii, si nu de ratiune. Aveti impresia ca intotdeauna va comportati rational si ca niciodata nu acordati prea multa importanta sentimentelor dumneavoastra in timpul intalnirilor profesionale. De acum va este clar ca, in anumite momente, sentimentele dumneavoastra au un rol important la locul de munca. Aceasta experienta va va invata multe lucruri. Va va arata ca ce simtiti joaca un rol important in deciziile pe care le luati la serviciu. Cu siguranta veti deveni mai uman daca va ascultati inima.



Horoscop pentru femeia din Taur

Perioada ce urmeaza iti este foarte favorabila. Se anunta rezultate exceptionale, alaturi de alte persoane, atat profesional, cat si in viata personala. La locul de munca, totul iti va merge bine atata timp cat ii implici si pe altii in ceea ce faci si daca incetezi sa vrei sa faci totul de unul singur.
Fa niste exercitii fizice astazi sau maine. Orice ai face, nu mai sta doar la birou. Starea ta fizica va decade daca nu te chinui sa o mentii. Daca tesuturile musculare nu sunt folosite, se deterioreaza. Poti sa eviti acest lucru. Cu energia pe care o capeti exersasnd, poti sa ii uimesti pe cei din jurul tau. Starea ta mentala se va imbunatati odata cu cea fizica.
Daca iesi in oras saptamana aceasta, probabil ca vei cunoaste persoane interesante.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ar trebui sa va ganditi mai mult la istoria si personalitatile familiei din care faceti parte. Astfel, va veti putea da seama ce vi se potriveste. Cred ca intotdeauna v-ati dorit sa fiti diferit de parinti, dar nicio gena nu poate fi manipulata. Saptamana asta s-ar putea sa munciti in plus intr-o noapte, probabil sambata, motiv pentru care va trebui sa anulati o intalnire. Acest lucru o va indispune pe persoana cu care trebuia sa va vedeti. Colegii vor rade de dumneavoastra din aceasta cauza, iar dumneavoastra veti reactiona prea serios la glumele lor. Ar trebui sa stiti ca rasul face bine la suflet. Cea mai buna zi, din punct de vedere al dragostei, este joi. De ce nu iesiti la cumparaturi? S-ar putea ca la magazin sa cunoasteti o persoana de sex opus care va starneste interesul.




Horoscop pentru femeia din Rac

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.




Horoscop pentru femeia din Leu

Exista sansa sa va confruntati cu o despartire brusca de partener sau partenera. Exista o constelatie care, chiar daca nu influenteaza foarte mult situatiile actuale, este prezenta. Nimic nu provoaca mai mult sentimentul de solitudine decat atunci cand se desparte partenerul/partenera de dumneavoastra. S-ar putea, insa, sa nu fie vorba neaparat de cel sau cea la care tineti, ci de un copil, un membru al familiei sau de un prieten bun. Aveti grija ce faceti si ce nu faceti joi. Pericolul critic va trece vineri, iar sambata va veti reveni complet. Sunteti cumva genul care se inveseleste mancand? Daca da, consumati cel putin o zi pe saptamana numai legume, fructe si apa, fara a va atinge de paine, cartofi, orez sau paste. Veti avea rezultate miraculoase.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Saptamana aceasta sau cea care urmeaza, va trebui sa luati cateva decizii importante care va vor afecta situatia financiara intr-un mod pozitiv pe termen lung. Nu stati prea mult. Nu stati prea mult sa cantariti toate aspectele acelor decizii. Sia asa aveti prea multe lucruri pe cap, nu mai aveti nevoie de unele in plus. Duceti-va si cumparati-va niste bilete la opera sau la teatru. Daca stati prea mult si va intrebati daca sa mergeti sau nu, biletele se vor epuiza. Daca oftati dupa aceea, cand este prea tarziu, nu va ajuta cu nimic. Mai ales ca puteati sa faceti ceva in acest sens, dar n-ati facut-o. Puteati sa dati un telefon sau sa faceti un drum, iar acum ati fi fost in sala de concert! Nu mai stati degeaba, faceti ce trebuie! Intotdeauna sunteti ocupat. Niciodata nu o sa aveti atat de mult timp pe cat v-ati dori. Saptamana aceasta va trebui sa recunoasteti ca aveti foarte mult timp la dispozitie, dar doar daca stati si planificati tot ce aveti de facut in mod meticulos.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Cineva din anturajul dumneavoastra se simte extrem de bine cand sta cu dumneavoastra si o arata in continuu. Nu observati, dar se poate ca in orice moment sa inceapa o relatie superba. Aveti grija. Niciodata nu ati crezut ca persoana respectiva ar putea vrea ceva, daramite sa se indragosteasca de dumneavoastra! In ultima vreme, ati visat destul de mult despre interactii erotice, dar este momentul sa va treziti. S-ar putea ca visele sa devina realitate!



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ganditi-va un pic la viata dumneavoastra! Revizuiti-va scopurile pe care vi le-ati stabilit in trecut si intrebati-va sincer daca inca va intereseaza. Dupa aceea, intrebati-va daca mai este cazul sa mergeti pe acelasi drum. Per total, este o saptamana excelenta sa lasati creierul sa munceasca pentru dumneavoastra. Aveti grija, insa, si la conditia dumneavoastra fizica. Faceti mai mult sport, fiindca nu se anunta nimic bun daca leneviti toata ziua.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se pare ca trebuie sa alegi intre relatiile personale si cele de la serviciu. Va trebui sa fii onest, cu tine si cu ceilalti. Ori pierzi pe cineva, ori continui acest joc.
In mod normal, poti sa iti pastrezi calmul. In aceasta saptamana, insa, iti va fi greu.
Relatiile personale sunt stranse. Adulterul, gelozia si dragostea se leaga. Este destul de neobisnuit.
Cel mai bine este sa nu spui nimanui ce gandesti. Mai bine pastrezi secretul. Nu uita: secretul nu mai este secret din momentul in care ii spui lumii ca exista un secret.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti mare grija sa nu va lasati inghitit cu totul saptamana aceasta. Se pare ca sunteti prea bun pentru lumea asta. Nu dati bani nimanui, nici in cantitati mici. Si nici nu va lasati plimbat peste tot la munca. Poate nu va dati seama ca acest lucru se intampla, dar un scorpion care tine la dumneavoastra vede tot ce patiti. Avand in vedere pozitia recenta a stelelor, s-ar putea sa cunoasteti persoane noi. Poate fi vorba de o relatie de dragoste, dar nu este obligatoriu. In orice caz, va fi o relatie care va deschide niste usi interesante in viitor. Aceasta persoana tine cu siguranta la dumneavoastra. Cea mai frumoasa zi pentru o dragoste noua este duminica. Fiti atent la starea dumneavoastra de sanatate. Daca o tineti tot asa, pana si sexul vi se va parea obositor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Exista un taur care a pus ochii pe dumneavoastra. Va va arata acest lucru pe parcursul acestei saptamani. Dumneavoastra, insa, nu observati nimic, indiferent de cate zice sau face acest taur. Va mentineti calm. Treziti-va!! Sunteti macar prezent mental in aceasta saptamana? Daca ratati astfel de semnale, mai mult ca sigur veti rata altele si mai importante. Ulterior, va veti da seama ca ati ratat o ocazie importanta, fiindca acest taur chiar vrea ceva de la dumneavoastra. Puteati sa fi renuntat la toate inhibitiile si sa va asumati un risc, dar ati preferat sa ramaneti singur. Exista, insa, si un avantaj saptamana aceasta. Profesional, va merge mai bine decat credeti, iar pozitia stelelor va va influenta din acest punct de vedere timp de mai multe luni.


Horoscop pentru femeia din Pești

Va descurcati in cariera. Progresati destul de mult. Managerii organizatiei in care lucrati sunt impresionati de contributia dumneavoastra. Nu va ganditi prea mult la colegii dumneavoastra. Bineinteles ca sunt invidiosi. Va ajunge auto-critica pe care o practicati, nu aveti nevoie si de critica lor. Viata dumneavoastra privata, insa, pare sa sufere din cauza aspiratiilor dumneavoastra profesionale. Va trebui sa rezolvati problemele pe care le aveti cu partenera, daca aveti una. Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca siguri ca sursa problemei nu este cariera dumneavoastra, ci altceva. S-ar putea ca partenera sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da, insa, seama ca face acest lucru.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții