Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Citeste Horoscopul zilei de Miercuri 21 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on marți, 20 ianuarie 2015 | 08:23



Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Miercuri 21 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 21 Ianuarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ia in calcul toate posibilitatile cu privire la sensul in care poate evolua proiectul la care iti aduci contributia. Nu exista o singura cale de mers, ci ar fi mai multe, dar deocamdata nu te opri asupra uneia singure. Asteapta sa apara toate variantele sau sa analizezi situatia din mai multe unghiuri si abia la final sa stabilesti care e cea mai buna pentru asteptarile tale. Important e ca ai de unde alege, nu esti presat de o singura solutie care, eventual, nici sa nu te multumeasca. Acum ai la dispozitie atat de multe posibilitati, incat e o placere sa stai si sa le analizezi pe fiecare in parte.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Azi nu prea ai chef de nimic, te copleseste o stare de comoditate pentru ca nu esti motivat de nimic care sa te traga inapoi la treaba. Daca ai putea, ti-ai lua o zi de vacanta in care sa dormi mai mult si sa nu faci nimic complicat. Tu ai uneori astfel de momente cand lenea pune stapanire pe tine, dar probabil ai ajuns intr-un impas si nimic nu te ajuta sa depasesti piedica, de aceea te cam lasi doborat de hop. Poate o zi de pauza nu strica pentru a te detasa, a te relaxa un pic, pentru ca, iesit cumva din miezul evenimentelor, s-ar putea sa vezi mai usor solutia. Acum n-o vezi, fiind extenuat fizic si mental.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Parca ai mai trecut printr-un astfel de moment, care se repeta obsedant la intervale de timp, aproape ciclic. Tocmai pentru ca nu e prima oara cand simti emotia de acum, vei sti sa-i faci fata cu brio, chiar daca nu pare a fi cea mai placuta senzatie. Esti epuizat, dar tu stii ca dupa o astfel de cadere, vine imediat si partea buna. Tu evoluezi pe o sinusoida, ba sus, ba jos, dar intotdeauna dupa un coboras esti convins ca vine iar urcusul. Il astepti cu incredere, dar profiti momentan de ritmul mai lent in care se desfasoara evenimentele. Chiar daca nu apare inca soarele la orizont, te consolezi cu o oarecare stare de liniste.












Horoscopul zilnic de azi Rac

Judecata nu poate fi dreapta pentru toate partile, dar singura cale de a restabili echilibrul intr-o situatie tensionata pare a fi compromisul. Fie ca-ti convine sau nu, ar fi bine sa-l accepti, pentru ca e singura cale prin care nici una nici cealalta din tabere sa nu se simta defavorizata, dar nici castigatoare pe deplin. Parca ati imparti victoria, pentru ca si unii si altii sunteti nevoiti sa treceti de la voi. Nu e loc de orgolii, ci de un dram de resemnare rationala, acceptand faptul ca adevarul e undeva la mijloc si trebuie sa lase si unii si ceilalti securea razboiului. Vei vedea ca e in beneficiul tuturor acest sacrificiu, deci nu are rost sa te consideri discriminat.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Gasesti in religie un fel de leac benefic intr-un moment dificil, ca atare o vizita la biserica, o discutie cu un duhovnic sau doar cateva minute de meditatie in rugaciune au efecte fantastice asupra ta. Parca esti revigorat, vindecat, eliberat de tot ce te facea sa nu te simti in apele tale. Intotdeauna vei gasi alinare, liniste, solutii si ajutor de sus, totul e sa-l ceri ca atare indreapta-ti cu mai multa incredere ochii si inima spre cer. Cerurile iti raspund de fiecare data daca te deschizi sufleteste si soliciti ajutor divin. Poti primi azi un fel de sfat edificator la una din problemele care te macina, dar nu vine pus pe tava, ci sub forma unei metafore, a unei pilde simbolice, a unei povesti cu talc.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Chiar daca schimbarile pe care le asteptai nu survin cu surle si trambite, adica nu se petrece nimic spectaculos, ai incredere in ele. Uneori, nu e nevoie de ceva iesit din comun pentru ca viata ta sa se transforme, ci poti merge pe un teren bine cunoscut, fara nimic nou in peisaj, dar numai ce descoperi la un moment dat ca sensul e altul. Fa la fel si acum, lasa-te dus de normalitatea lucrurilor, dar sperand ca acest drum sa duca la acel etaj nou la care speri. Nu pretinde si nici nu visa evenimente speciale, pentru ca viata ta se schimba in cel mai banal ritm si mod, tocmai pentru a nu-ti da peste cap firescul cotidian.




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Ai mereu impresia ca incercarile tale de a comunica si a lua legatura cu unele peroane se soldeaza cu usi trantite in nas, cu refuzuri, cu telefoane la care ti se da ocupat… Nu suferi din aceasta cauza si nu le privi ca pe un afront personal. Uneori cei de care ai nevoie nu sunt de gasit, de parca cineva acolo sus iti blocheaza anume toate caile catre ei, tocmai pentru a te determina sa iei singuri decizii, sa faci tu schimbarile care se cer. Daca ai avea mereu la cine apela, unde ar mai fi efortul personal? Ia taurul de coarne si rezolva problema de unul singur, pentru ca poti, dar nu te supara ca nici un prieten nu sare in ajutorul tau azi.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete. La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Esti un exemplu de succes in ochii multora. Unii chiar se compara cu tine, lucru care poate genera si invidii, daca aceia nu sunt la nivelul tau, ori admiratie, pentru ca unii chiar vor sa-ti calce pe urme. Fii constient de valoarea ta, nu fi modest si nici nu te privi cu ochi critic, pentru ca ai ajuns aici prin efort sustinut si studiu indelungat. Succesul te propulseaza si mai sus, pentru ca nivelul pe care te afli poate fi rampa de lansare spre un etaj superior. Chiar daca esti mandru de tine, pentru cel care esti acum, intotdeauna e loc de mai bine si simti ca vrei sa urci si mai sus. Te privesti in viitor si te vezi si mai grozav decat acum, deci tinteste sus si urca!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Daca planurile tale nu mai aduc nimic nou de la o vreme si vezi ca au incetinit, ar fi bine sa te gandesti la o alta directie. O cat de mica schimbare in peisaj ar putea relansa lucrurile intr-un sens promitator. Esti pe un teren unde nimic nu se mai misca, dar poti face o mica ajustare pentru a vedea imediat ca se urneste iar caruta impotmolita. Parca deja ai alt tonus acum, cand vezi deja urmarile schimbarilor decise de tine, si prinzi chef de actiune si de lupta pentru a ajunge acolo unde visezi. Nu te multumi nici cu monotonia, nici cu rutina, ci cauta mereu sa aduci un suflu nou in cotidian.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Se simte un aer ca de sarbatoare in jurul tau, poate pentru ca esti la inceputul unei etape de la care astepti enorm. Felul cum iei startul va dicta si ritmul evenimentelor, si desfasurarea actiunii intr-un sens pozitiv, deci zambeste si bucura-te ca ai aceasta ocazie de a lansa un nou gand catre cer. De aici se va naste un succes de toata frumusetea, dar conteaza enorm energia pozitiva pe care o asezi la baza acestui mare tel. Alege cele mai tonice indemnuri si cele mai atragatoare directii si apuca-te de treaba cu elan, bucurandu-te de ceea ce se cladeste in fata ochilor tai. Te indrepti spre un succes care merita celebrat cu alai!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Iubesti, dar parca nu ai curajul sa spui sincer ce simti, din teama de a nu fi respins, de a nu fi criticat, de a nu se rade de emotiile tale. Iti reprimi mare parte dintre trairi si sentimente, si nu faci bine. Daca nu le scoti la iveala cu mai mult curaj, cum ai vrea ca cel drag sa stie ce e in sufletul tau? Ca sunt emotii frumoase de iubire pura sau senzatii de singuratate si nefericire, trebuie sa i le spui partenerului tau, pentru ca un dialog fata in fata poate clarifica situatia. Iti cenzurezi prea mult sentimentele, ceea ce poate naste interpretari gresite din partea jumatatii tale, care te poate suspecta de orice altceva, numai de ceea ce simti cu adevarat nu.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții