Horoscopul zilei de 7 mai 2024

Horoscop Special zilei de 7 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni,...

Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Ianuarie 2015

Written By NIKE B. on marți, 20 ianuarie 2015 | 08:01


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Ianuarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Ianuarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Amorul, astăzi e pus la loc de frunte. Te tot spoiești să arăți bine, să dai bine la public. Să îți demonstrezi calitățile de maestru\ră în ale dragostei. Dar mare atenție la exagerări! Te poți alege că partenerul tău de cuplu să întrezărească scenariul forțat al regiei pe care o aplici și de aici să apară conflictul. Fii cu ochii în patru la ce îți pune ziua de azi pe tava relațională. Se pare că vei avea de învățat de la ființa ta iubită lucruri sincere, adevărate și de folos ție și comportamentului tău. Atenție la exagerări care nu v-ar aduce decît tensionări relaționale!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi poți avea stări ușor frustrante, vizavi de viziunile tale asupra vieții tale amoroase. Se pare că tu și ființa ta iubită a-ți cam intrat de la o vreme, pe un teritoriu minat. Ce-ar fi să urmărești problema și din poziția ei?! Poate e momentul să combini rutina, serviciul cu viața ta personală?! Cu siguranță, cel\cea pe care o iubești își dorește mai multă atenție și drăgălășenie de la tine! Ori tu, și singur\ă ai nevoie de astea! Se pare, că ai început să urmezi o teorie ușor greșită a valorilor, stărilor emotive pe care le tot adopți!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Se pare că ființa ta iubită e prea ocupată cu treburi zilnice, ca să ofere atenția necesară pentru relația voastră. Ori tu, ai nevoie de iubire! Simți valul romantismului și al emotivității. Din cauza asta s-ar putea să ți se creeze niște stări ușor tensionate interiorizate. Niște retrăiri mai intense și profunde. Cert e una, nu se cam pot îmbina chiar toate de la o vreme încoace: banii, cariera cu iubirea și romantismul! Ar fi indicată o sinceră explicație de situație dintre voi doi! Poate veridica declarație a ta, vă va aduce pacea în inimi, cine știe?!



Horoscop pentru femeia din Rac

Ești avantajat astăzi de o atenție sporită din partea partenerului tău! Totul e lapte și miere, cu condiția ca treburile casnice și familiare să nu strice decorul romantic. Fii mai expresiv și mai exteriorizat în ceea ce simți. Astfel, lucrurile vei vedea vor merge de minune. Planifică o cină romantică astăzi, ceva! O seară în doi! O plimbare! Sunteți dispuși ambii azi, tu și persoana pe care o iubești să vă lăsați prinși de valul sentimentelor!




Horoscop pentru femeia din Leu

Astăzi se pare că plutești în propriile ape tulburi. Relația cu ființa dragă e bunicică ca comunicare, dar se pare că la capitolul emoții aveți de lucrat. Nu mai încerca să pretinzi prea mult atâta timp cât și tu ești implicat într-o difuzare de scenarii demult apuse. E posibil, că vei încerca supărat\supărată fiind să îți lingi rănile în incinta hârțoagelor de la birou. Dar nu uita într-o relație, ambii sunt răspunzători de cele întâmplate. De aceea urmărește-ți și acțiunile tale, poate torni și tu niscaiva petrol în flăcări?!



Horoscop pentru femeia din Fecioară

- Astăzi relația ta, suferă niște incursiuni la capitolul: cine ce face?! Care cât aduce? Vei pune asta în discuție cu persoana ta dragă. Dar se pare, că până într-un final transformarea pozitivă nu va întârzia să apară, mai ales la capitolul filosofiei și evoluției în cadrul domeniului tău afectiv. Careva dozaj de afecțiune, visare și romantism te va face extrem de sentimental\ă astăzi. Vei avea parte și de o ieșire undeva, poate la un film, ceva! Toate până la final îți vor consolida și mai mult temelia relației tale!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi ești foarte solicitat de sexul opus. Romantic\ă, visător\oare, sensibil\ă. Cert e că vei atrage atenția și te vei simți iubit. Cu excepția unor careva intervenții din domeniul tău carieristic, care îți pot da planurile tale afective peste cap. Se pare că va trebui să pleci undeva într-o deplasare, iar ființa ta dragă să nu fie tocmai încântată. Dar, dacă știi tu să explici frumos și constructiv, ce avantaje de viitor îți va aduce plecarea. Pentru ambii dintre voi. Poate aplanezi și echilibrezi frumos un posibil conflict. În general e o zi favorabilă iubirii și iubitului!


Horoscop pentru femeia din Scorpion

Clar, comunicarea, buna înțelegere și prețuirea în prim rând a prieteniei cu partenerul\partenera ta de viață contează cel mai mult azi. Lipsa de timp, din cauza serviciului îți cam poate da iar peste cap planurile cu ființa dragă! Dar, cu un pic de noroc și organizare le rezolvi tu pe toate. Armonia în cuplu o vei putea păstra, dacă încerci să nu îți impui viziunea proprie vizavi de voi doi. Și așa, se pare că cam multe și s-au iertat în ultima vreme. E timpul să observi dragostea cu care ți se vine în întâmpinare de fiecare dată.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi se anunță o zi complicată emoțional. Se pare, că ambii aveți tendința să trage-ți plapuma peste obligațiunile voastre. Mai degrabă față de servici, decât față de relația voastră. Emoțiile profunde și tulburătoare, se pare că se vor datora din comunicarea defectuoasă dintre voi doi. Cel mai bine ar fi să înțelege-ți ambii, că ceea ce a-ți construit e de durată și că orice dificultate, poate fi soluționată. Dacă cineva dintre voi doi poate merge cu un demers în întâmpinarea celuilalt.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pentru tine, ziua e una special de formidabilă și romantică. Iubitul\iubita ta îți crează atmosfera unei povești ireale, de-a dreptul ireale! Și uite, de aici începi să te întrebi: dar dacă nu e adevărat ceea ce mi se arată la suprafață?! Sau să te întrebi, dacă tu simți exact și sigur ceea ce ar trebui în mod normal să lege strâns și sincer o relație?! Dacă, vei ști să îți reglamentezi emoțiile și sentimentele proprii, ziua se anunță una de succes în a-le amorului! Însă nu uita prea multă rigiditate și reținere de multe ori strică imaginea de ansamblu a romantismului. Lejeritatea în simțiri e recomandată!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Viața sentimetală se pare, că tinde să capete o nuanță nostalgică în această zi. Devii mai plin\ă de emoții de gelozie și o ușoară tulburare sufletească. Viața ta amoroasă în general, capătă nuanțe mai profunde. E o perioadă în care tu și partenerul\a tău\ta, vă cimentați relația. Iar azi mai ai încă odată posibilitatea, să cauți prin amintiri și intuiția ta și să stabilești, care sunt detaliile ce vă leagă?! În a doua jumătate a zilei, se pare că pasiunea și jarul iubirii îți va aduce ceva intimitate în cuplu tău și viața ta sentimentală.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi ai noroc în ale amorului. O întâlnire, o atenție de la sexul opus, te poate face mai plin\ă de exaltare și mai iubit\ă. Există probabilitatea ca astăzi să ieșiti, tu și ființa ta dragă undeva prin oraș, împreună cu amicii voștri. Mai spre seară,dacă nu ai un partener\parteneră de cuplu te poți trezi cu cineva, care îți face curte într-un mod la care visezi. Întrebarea e, dacă cunoștința și flirtul o să dureze?! Dar oare mai contează?! Când te simți bine, exaltat și admirat!? Zi in general favorabilă din punct de vedere sentimental.






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții