Horoscopul zilei de 18 mai 2024

Horoscop Special zilei de 18 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Citeste Horoscopul zilei de Marti 10 februarie 2015

Written By NIKE B. on luni, 9 februarie 2015 | 08:30


Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Marti 10 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 10 februarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp in urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o intelegi prea bine, te arăti dispus să-l ierti si să-i acorzi o sansă de impăcare. Dacă si pe asta o strică, ar fi bine să inchizi complet acest capitol, dar nu pica in plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reactie agresivă, pe care să ti-o arunce mai apoi in carcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău! Fii tu cel bland, cel intelegător, cel impăciuitor, si nu-l lăsa să te enerveze si mai tare! Dacă e destept, va accepta impăcarea!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Modul unora ceva mai jucăus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu stii foarte bine cum să tratezi impasul de fată. Ei iau in glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decat sunt in realitate. Ignoră riscurile si piedicile si vor să te influenteze si pe tine să le privesti la fel, ca si cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că intotdeauna gandirea pozitivă te scoate din impas! Ce rost să vezi numai probleme la tot pasul cand cu un zambet poti trece peste toate?



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

E o plăcere să-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajează, te motivează, te face să depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care vă avantajează pe amandoi. Ceea ce clăditi acum impreună, umăr la umăr, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele să trageti tare pentru a vedea acest vis implinit. E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celălalt, ci vasliti laolaltă!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai mare grijă la deciziile categorice pe care esti gata să le iei. S-ar putea să fie niste alegeri făcute in pripă care, mai devreme sau mai tarziu, te vor pune intr-o situatie dificilă. Dacă pe tine te scoate dintr-un impas, nu la fel se poate spune despre cei din jur, care vor primi decizia ta ca pe o veste bombă. Fii deci prudent cand spui azi un da sau un nu, pentru că s-ar putea să sune a verdict pentru altcineva care chiar are nevoie de răspunsul tău. Dacă e un refuz, fă-l să nu sune ca o usă trantită in nas, ca să nu strici de tot planurile unui coleg care avea nevoie de acest răspuns de la tine.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Esti tinut pe loc de atitudinea pesimistă a celor care iti tin companie. Dacă ei văd in jur doar ce-i mai rău si nu au nimic de care să-si agate sperantele, e normal ca, empatic si impresionabil cum esti, să aluneci si tu pe aceeasi pantă descendentă. Mai bine iesi din astfel de medii, pentru că prezenta lor nu-ti face bine, ci iti taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei iti spun mereu că nu se poate, că nu e bine, că nu va iesi nimic, si, pentru că esti intr-o pasă emotională hiper-sensibilă la stimuli negativi, te pot trage si pe tine alături de ei, plangand unul pe umărul altuia.


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nu e recomandabil azi sa lucrezi pe cont propriu, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care conteaza enorm cooperarea, lucrul in echipa, comunicarea permanenta cu tovarasii tai. Fiecare are ceva de spus sau un rol de jucat in acest proiect, ca atare nu e momentul cel mai potrivit pentru a-ti recapata independenta sau pentru a face opinie separata. Pune-ti si tu in joc energiile si cunostintele pentru acest scop comun, din care in final, are toata lumea de castigat. Vei fi sustinut, ajutat, completat perfect de oameni care au interese similare, deci dati-va mana pentru acel tel pe care il viseaza toata lumea.




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Familia este locul celor mai frumoase evenimente, de aceea e o placere sa te intorci acasa dupa o zi solicitanta, pentru ca stii ca acolo cei dragi te vor rasfata cu atentie, cu gesturi de afectiune, cu sprijin neconditionat. Poti fi actor principal al unui moment impresionant, de o sensibilitate aparte, care poate stoarce si cateva lacrimi, deci te poti astepta la vesti dintre cele mai speciale care vizeaza familia ta: o viitoare casatorie, mutarea in casa noua, o declaratie de dragoste unica, nasterea unui copil sau orice alt moment cu iz de unicat care va uneste pe toti laolalta pentru a va bucura la intensitate maxima.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Mare grija la tranzactiile financiare ale acestei zile, pentru ca trece un oarecare risc prin portofelul tau. Ori esti chiar tu pe cale sa inchei o afacere proasta, sa cumperi un obiect care, mai tarziu, se va strica, ori trebuie sa deturnezi o suma mai mare de bani intr-o directie neplacuta, cum ar fi o amenda, repararea unui obiect de care ai mare nevoie si care s-a defectat, o factura uitata. Ai fi avut nevoie de acei bani pentru cu totul alte scopuri si cand acolo trebuie sa-i directionezi spre acest scop deloc placut. Surprizele de natura financiara au o tenta negativa, ca atare calculeaza fiecare banut cu prudenta.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Este excelenta atitudinea pe care o abordezi fata de criticii tai cei mai acerbi, astazi! Nu pleca urechea la judecati de valoare nemeritate, la predici pe care unii abia asteapta sa le tina cu superioritate. Ia-o in gluma, apeleaza la ironie, ba chiar si la o oarecare atitudine jucausa in fata acestora, pentru ca vei vedea ca nu au nici un drept sa te atace. Desi pui de multe ori la suflet vorbele dure, de data aceasta cel mai bine e sa le iei peste picior, sa raspunzi cu o poanta, sa le arati ca nu iti pasa de ce ti se spune cu autoritate pentru ca nu esti vinovat de nimic din ceea ce ti se reproseaza. Razi si treci mai departe!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Mare grija pana unde intinzi coarda in cazul unui conflict mai agresiv, pentru ca poate denatura in ceva mult mai urat. O vorba necontrolata, un gest impulsiv, o decizie pripita pot da peste cap planuri care ajunsesera departe, tocmai de aceea trebuie sa gestionezi cu prudenta orice factor de risc cu care te confrunti azi. Esti pe cale sa strici o prietenie de o viata, sa iesi dintr-o relatie care evoluase bine o perioada sau sa abandonezi un proiect pentru ca nu te mai intelegi cu tovarasii tai de echipa. Daca altceva nu se mai poate face decat sa renunti, probabil acel lucru nu era pentru tine!




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Iesi din mediile in care planeaza ostilitatea, agresivitatea de orice natura sau un spirit de competitie folosit gresit, pentru ca nu prea ii vei face fata! Fii cu mare bagare de seama in discutiile aprinse pe care le porti azi cu un adversar, pentru ca lucrurile ar putea ajunge intr-un punct critic, din care nu va iesi nimic bun. Ori scandalul ajunge la cote alarmante, ori descoperi, cu aceasta ocazie, cata invidie sau rautate este in celalalt, dar fa tot posibilul sa nu pici in capcana energiilor negative declansate de rivalul tau, pentru ca nervii nu vor scoate din tine ce ai mai bun, ci ii vei da apa la moara acestuia.






Horoscopul zilnic de azi Pesti

V-au crescut veniturile directe si aveti resurse de a investi surplusul in mod inteligent si aceasta va avea drept rezultat un avantaj material. Detoxifierea va ajuta sa va restabiliti echilibrul fizic si mental si va aduce sitemul imunitar la cotele normale. Vestile sunt bune, caci romantismul si intensitatea pasionala isi dau mana in ceea ce va priveste. Simtiti nevoia de a va ridica deasupra realitatilor lumesti, impovaratoare, simtiti nevoia de a lupta pentru drepturi egale, de a inlatura injustitia, saracia si mizeria, de a alinia marile suferinte ale omenirii prin schimbari de natura sociala si materiala.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții