Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Horoscop pentru femei saptamana 09-15 Februarie 2015 :Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 9 februarie 2015 | 08:42



Horoscop pentru femei saptamana 09-15 Februarie 2015 : in functia de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 09-15 Februarie 2015 :. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Saptamana aceasta, ascultati-i cu mare atentie pe cei din jurul dumneavoastra. S-ar putea sa auziti multe, dar sa percepeti putine. Nu se leaga nimic de dumneavoastra daca nu vreti. Este ca si cand ati auzi numele unor persoane cu care vi se face cunostinta. Le auziti numele, dar nu va lasa o impresie durabila. Aveti grija, astfel, sa si percepeti tot ce auziti. Exista suplimente de memorie care va pot ajuta. Ar trebui sa va exersati memoria, precum faceti cu muschii. De ce nu cautati un site de memorie pe internet pe care sa fie exercitii speciale? Trebuie, totusi, sa va mentineti memoria la un nivel bun.



Horoscop pentru femeia din Taur

Este o saptamana excelenta pentru a va exprima. Chiar daca nu profesati intr-un domeniu creativ, veti avea o imaginatie foarte bogata saptamana aceasta! Renovati-va casa. Sunteti foarte sensibil saptamana aceasta la aspectul locurilor ce va inconjoara. Din punct de vedere emotional, chiar va aflati intr-o stare speciala saptamanile urmatoare. Simtiti nevoia sa le spuneti tuturor celor din grupul dumneavoastra de prieteni ce simtiti si ce credeti despre ei, fie ca este ceva placut sau nu. Din aceasta cauza, veti intra usor in conflicte, iar acest lucru chiar nu va sta in fire. Fiti intelept si ascultati ce vi se spune, chiar daca o faceti doar pentru o perioada scurta. Punctele de vedere ale apropiatilor nu sunt intotdeauna negative. Minciuna recunoscuta este pe jumatate iertata. Sunt multe persoane carora le pasa de dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va trebui ca saptamana aceasta sa depuneti foarte mult efort pentru a ramane alert si "pe faza". Va preocupa tot felul de treburi personale, care va retin din a munci. Ca rezultat, nu veti lucra la capacitate maxima. Ar fi bine sa iesiti de doua sau trei ori in oras. Numai asa scapati de griji si de ganduri. Concentrati-va la lucrurile placute din viata dumneavoastra. Daca ajungeti sa va faceti cunostinte noi in "lumea de noapte", problemele vor disparea instantaneu. Relaxati-va! Puteti s-o faceti, doar ca trebuie sa si vreti.




Horoscop pentru femeia din Rac

Daca iesiti in oras in una sau mai multe nopti saptamana aceasta, veti cunoaste pe cineva cu care va veti distra foarte tare. La inceput, se pare ca va fi o relatie superficiala. Da, probabil ca in primele cateva luni nu va fi nimic deosebit. Dar va fi inceputul unei relatii de lunga durata, care se poate dezvolta in mai multe feluri. El sau ea poate ajunge sa fie o cunostinta apropiata, un prieten bun sau un partener iubitor. Aceasta persoana prezinta multe aspecte atractive, precum prietenia si sex-appeal-ul. Veti avea multe in comun in ceea ce priveste aria profesionala. Asta inseamna, insa, ca va trebui sa iesiti din casa de cateva ori saptamana aceasta si sa interactionati cu tot felul de oameni. Daca nu cunoasteti pe nimeni, nimic nu se va intampla. Chiar si in astrologie exista ceva care se numeste "propriile actiuni".




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca exista subiecte importante de discutat sau negocieri, va sfatuim sa asteptati o perioada. Conform stelelor, va va fi greu sa duceti acele negocieri in punctul in care doriti. Indiferent de cat sunteti de elocvent, va veti lupta cu morile de vant. Aveti rabdare, insa. Peste cateva luni veti avea succesul pe care vi-l doriti. Daca v-ati gandit vreodata sa intrati in politica, acum este momentul. De ce nu mergeti la partidul care va impartaseste ideile? Ce va retine?


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Probabil ca va fi o saptaman aglomerata, in care veti discuta cu mai multe persoane diferite. Este o saptamana buna pentru negocieri, atat la locul de munca, cat si in viata personala. Va veti exprima argumentele in mod clar si concis. Intelegeti mai usor ce vi se spune si va exprimati mai bine ca niciodata. S-ar putea ca saptamana aceasta sa calatoriti destul de mult. Folositi-va de saptamana aceasta pentru a rezolva tot felul de probleme care necesita atentie si puterea ratiunii. Veti vedea ca aceste sarcini sunt mai usor de dus la capat saptamana aceasta.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Este o saptamana in care va veti ocupa de probleme legate de afaceri din sfera privata. Asta inseamna ca fie cumparati, fie vindeti o proprietate, redecorati o casa sau va faceti niste planuri financiare pentru viitor. Veti rezolva totul cum trebuie, atat in plan mental, cat si in plan material. Persoanele mai in varsta, cu precadere femeile, va dau sfaturi si va simpatizeaza. In plan emotional, sunteti mai "matur" in acest moment. Saptamana aceasta veti avea companie selecta: veti beneficia in urma cunostintelor pe care cei din jur vor sa o imparta cu dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Se pare ca grijile financiare apar mai devreme luna aceasta. Intotdeauna ajungeti la fundul sacului mai repede decat ati preconizat. Ati putea sa castigati o suma medie sau mare de bani, in urma vanzarii masinii, spre exemplu. Dar probabil ca acest lucru nu va intereseaza. Ati putea, in schimb, sa fiti mai atent cu sumele pe care le cheltuiti in fiecare zi. In loc sa mergeti la magazin, mergeti la piata, mai ales seara, cand alimentele proaspete se vand la jumatate de pret. Astfel, economisiti ceva banuti in fiecare zi. Pe an, s-ar aduna in jur de 1000 de euro, iar eu sunt sigur ca ati gasi un alt mod de a-i intrebuinta. Este o suma destul de utila. Pastrati-va toate facturile pentru a va face o idee pe ce se duc banii. Probabil ca va sperie modul in care cheltuiti bani, dar s-ar putea sa vi se mareasca salariul.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Cel mai bine ar fi ca saptamana aceasta sa faceti doar lucrurile pe care le puteti face fara probleme. In unele perioade, este bine sa evitati toate riscurile, iar saptamana asta este una dintre acele perioade. Evitati jocurile de noroc cu orice pret. Daca urmati aceste sfaturi, saptamana dumneavoastra va fi extrem de placuta. Daca va prefaceti ca n-ati auzit, nu va fi deloc usoara. Probabil ca stiti ce vreti... Saptamana aceasta aveti capacitatea de a tine oglinda mai multor persoane pentru a se deschide in fata ei. Le demonstrati ca gresesc, dar intr-un mod in care ei inteleg. Astfel, ii ajutati sa se inteleaga mai clar. Ar trebui sa va uitati in oglinda saptamana aceasta. Doar acolo veti vedea toate calitatile si defecte pe care le aveti.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

S-ar putea sa apara unele schimbari majore in circumstante domestice. Acestea pot sa-si aiba originile in tensiunile de acasa, care sunt prea mari momentan. S-ar putea sa fiti stresat din cauza ca urmeaza sa va mutati sau sa faceti niste schimbari majore in casa. Aveti grija sa nu intrati in conflict cu nimeni. In mod normal, va este usor sa evitati aceste situatii, dar se pare ca acum le atrageti. Din momentul in care cineva va irita, fiecare actiune a acestei persoane va scoate din sarite si va face sa raspundeti pe masura. Sfatul stelelor este: numarati pana la 10 inainte sa reactionati. Aveti grija cu sanatatea dumneavoastra, fiindca se pare ca o cam neglijati.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

In aceasta saptamana, aspectele sexuale ale relatiei dumneavoastra vor cantari mai mult decat in mod normal. Veti fi mai atent la aceasta parte a relatiei, iar partenerul va va urma. Probabil ca veti discuta subiecte intime si ca veti fi surprins de ce veti auzi. Este o saptamana buna si pentru a da o petrecere cu mai multe persoane, mai ales pentru cei care inca nu au un partener. De asemenea, este momentul ideal de a negocia un imprumut, fiindca stiti cum sa vorbiti si pentru ca va veti respecta promisiunile. Cea mai buna zi in ceea ce priveste dragostea va fi cea de duminica. Ce va retine din a oferi un buchet mic de flori acestui Capricorn? Cu siguranta ca va aprecia acest gest.


Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea sa descoperiti ca un aparat electrocasnic din casa nu face ce ar trebui. Vi se pare neobisnuit, de vreme ce va pricepeti la acest tip de obiecte. Cititi carticica de isntructiuni din nou si veti fi surprins de cate lucruri noi puteti invata. Dupa cateva saptamani foarte ocupate, acum aveti cateva ore la dispozitie. Nu va apucati de nimic nou saptamana asta, ocupati-va numai de ce este nerezolvat. Veti vedea ca puteti incheia multe probleme destul de usor. La inceput, vi se pare ca aveti o saptamana banala, dar totul se va schimba, odata cu o intalnire surprinzatoare. Cele mai bune zile din punct de vedere amoros sunt marti si joi. De fapt, fiecare zi este buna, din punct de vedere amoros, pentru dumneavoastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții