Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 februarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 20 februarie 2015 | 08:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.
Azi poate fi o zi ușor tensionată din punct de vedere al exprimării emotive. Probabil careva deficiențe de comunicare, necesitatea de a te face înțeles se vor rezuma la mici probleme de ordin relațional. Ultima vreme dragostea tinde să fie re/trăită în cadrul fanteziei tale. Imaginile, viziunea, iluziile sunt cele care îți alimentează lumea ta și a ființei iubite. Lumea voastră de basm. Mare atenție însă la confuziile care pot fi produse pe un astfel de marcaj!

Horoscop pentru femei de azi Vineri 20 februarie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Viața sentimentală se pare, că a intrat într-o perioadă în care emoțiile sunt trăite interiorizat. Nostalgiile, melancolia și sentimentele sunt simțite la maximum. Însă s-ar putea ca o ușoară stare de suferință din iubire să te facă să vrei să evadezi din realitate. Să ai o nevoie inhibitorie de a-ți strangula simțirile. Poate totul de ce ai nevoie, cel și cel mai mult este de a da pe față cărțile?! De a stopa rana să mai sîngereze, înainte de a-ți provoca atîta rău. Încît să te provoace la stări de agonie și pesimism. Azi indicat este să urmezi o constructivitate în organizarea graficului tău emoțional. Binele și iubirea să le accepți cu brațele deschise, iar falsul și minciuna să le dai cale liberă spre pierzanie!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi a venit momentul să descarci subconștientul de problemele emoționale, pe care le-ai acumulat de-atîta vreme încoace. E ieșit din comun și din limitele normalului să te gîndești la astea timp continuu. Pur și simplu din cînd în cînd cu ajutorul puterii minții și a autocontrolului sentimental e nevoie să descarci spiritul de astfel de evenimente. De astfel de simțiri, care te țin în stagnare. E nevoie de evoluție și de a lăsa lucrurile din sectorul relației tale să decurgă normal, fără tensionare. Vei simți probabil nevoia să vrei să vrei să distrugi carcasa, care te-a ținut atîta vreme închistat/ă în propriile temeri. Vizavi de stabilitatea relației tale de cuplu. Chiar și așa indicat ar fi să dai un curs natural, pur și simplu emoțiilor, iubirii și stării de facto. Asta îți va aduce liniștea și împlinirea emoțională.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Pentru tine situația financiară se pare că e cea clarificatoare de situație din cuplul tău. S-ar putea că nivelul de diplomație în colaborare să fie din ce în ce mai scăzut. Iar asta nu îți va aduce liniștea și armonia de care ai nevoie în relație. Mare atenție la tendința ta de a face din vise obsesii. S-ar putea ca anume acuma să te confrunți cu un adevăr deloc luminos. În care siguranța de care aveai nevoie în cuplul tău, nu îți mai este oferită. Totodată și visele tale vizavi de sentimente și relație să nu îți mai fie îndeplinite. Azi e o zi în care afișarea publică, fățiș emoțională, orgolioasă ar putea să îți aducă conflicte în relație!



Horoscop pentru femeia din Rac

Astăzi probabil, la nivel emoțional vei avea nevoie de o demolare de idei. Credință formată vizavi de cuplul, relația ta și sectorul psiho-emotiv al vieții tale. Iubești cu forță, dar parcă o grămadă de-a suspiciuni și controverse nu te mai lasă să ai pace interioară. Probabil ești tot timpul pus\ă pe a-ți sonda mediul cuplului tău cu încercări de tot felul. Ai nevoie de profunde transformări de sine, de valori sentimentale. Ai nevoie de o iubire adevărată fără nișe suspecte, care să te facă să suferi! De aceea indicat ar fi să îți asculți din ce în ce mai mult intuiția și vocea inimii, atunci cînd vei decide să mai oferi șanse trecutului relației tale. Azi cea mai mare luptă cu tine și sentimentele tale se duce la nivel vizionar, logic și mental.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi simți o stare emoțională de disconfort. Probabil ceva între tine și ființa iubită se întrezărește de ordin conflictual. Ceva care vă pune pe poziții de contrariat. S-ar putea ca o doză acută de gelozie, suspiciuni să te facă să suferi. Indicat ar fi să dai mai puțină importanță aparențelor și din ce în ce mai multă intuiției. Și fațetelor realiste, palpabile ale aspectelor de colaborare în relația ta. Evident, acuma e o perioadă în care se re\structurează sectorul emoțional și amoros al vieții tale din rădăcini. Dar pentru asta ai nevoie totuși de multă răbdare, claborare, maturitate și înțelepciune. Atunci cînd decizi să construiești ceva valoros la acest nivel.



Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi este o zi cu conotație sentimentală. Și totuși dacă vei avea tendința acerbă să interiorizezi sentimentele și emoțiile din ce în ce mai mult. S-ar putea să nu îți aducă decît suferință și emoții nocive relației tale. Ai nevoie de susținere afectivă și să te simți iubit\ă. Astfel încît să ți se spulbere niște frici și obsesii vizavi de relația ta. Iar pentru asta s-ar putea adițional să necesiți și o stabilitate în cuplu, a valorilor, una materială, financiară. Azi e o zi frumoasă pentru tine în care probabil, emoțiile veridice vor prima în defavoarea altor părți mai mult materialiste și pragmatice.




Horoscop pentru femeia din Balanță

Se pare că oboseala, în care te supune rutina zilnică, îți poate aduce astăzi ușoare stări de insatisfacție emoțională. Dar, chiar și așa, poți frumos combina ieșirile cu colegii tăi de serviciu alături de ființa ta iubită. Dacă e admisibilă treaba asta, bineânțeles. În caz că nu, pur și simplu croiește-ți un geam liber în pauza de prânz, ca să puteți fi mai mult timp împreună. Astfel, te mai recreezi și tu, și păstrați armonia între voi doi. În a doua parte a zilei, puteți avea parte de o intimitate absolut profundă emoțional, dintre voi doi.

-->
Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi în viața ta, poate apărea un potențial partener amoros. Ești extrem de îndrăgostit\ă și se pare, că tot dragostea e cea care îți umple în mare parte tot graficul zilei. Poți avea parte de niște sentimente platonice, de o mare putere de transpunere a iubirii tale într-un domeniu creativ. Poate într-o operă de artă , ceva. Se pare că tu și partenerul tău de viață, vă oferiți multe ocazii de armonie sentimentalo-erotică. Sunteți ambii extrem de sensibili la romantism și iubirea, care vă umple ziua. Poți avea parte de o zi cu totul specială, și rafinată la nivel amoros.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e o zi complicată emoțional. S-ar putea ca o stare ușoară de tensiune și confuzie emoțională să te facă puțin mai negativist\ă la adresa relației tale. Important este să nu te lași prinsă de situația actuală. În care fiecare e prins de propriile himere. Încă comunicarea dintre voi doi mai e defectuoasă, de aceea urmărește să aplanezi această fațetă. Cu puțin discernămînt în scurt timp sau pe toată această perioadă, s-ar putea să obții mari schimbări în sfera ta relațională. Evident spre bine! Mai ales dacă buna comunicare vă va însoți mereu!


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi în sfîrșit, și e foarte importantă această latură, vei începe o comunicare mai fluctuantă cu persoana dragă. Apele se liniștesc și în sfîrșit se pare că găsiți punte de comunicare și colaborare unul cu celălalt. Dacă ești singur\ă, s-ar putea azi să întîlnești pe cineva în stradă, sau datorită cunoștinței colegilor tăi de studii. Cunoștință prin surse de comunicare ca internet, telefonie și altele de acest gen. Este foarte importantă acum găsirea unei piste comune de interes, pentru a transforma potențialul relațional în unul de amiciție. Mai ales că manifestarea iubirii în viața ta, cam are de suferit din cauza graficului de rutină suprasolicitat.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Acuma e vreme cînd valorile de orice gen, ajută să înțelegi că iubirea se consumă probabil într-un pragmatism natural. Dominat de o rutină specifică comodității obținerii rezulatelor materialiste. De asemeni este foarte important, ca încă să nu forțezi ideia de căsnicie și de formare neapărată a unui cuplu. Fiind cointeresat\ă de obținerea unor privelegii sau rezultate de servici. Căci s-ar putea s-o dai în bară! Iar în loc de beneficii să nu atragi decît părți negative în defavoarea cuplului tău. Azi e zi a promovării stabilității, valorilor emoționale.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi în care amatorii\oarele te vor umple de remarci și complimente la adresa ta. Ești mascota zilei. Plin\ă de fler atragi atenția celor din jur, iar asta îți sporește șansa de a atrage iubirea și sentimentalismul în viața ta. Mai ales că ești pus\ă pe jovialitate, distracții și petreceri. Chiar dacă în sinea ta se duce încă o mare sporovăială, urmărește partea bună și pozitivă a lucrurilor. Și marchează cît mai multe puncte, care să te facă cu adevărat fericit\ă! Trăiește-ți viața din plin, numai așa vei atrage la maximum șansele amoroase în viața ta!






0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții