Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citeste Horoscopul zilei de Sâmbatâ 21 februarie 2015

Written By NIKE B. on vineri, 20 februarie 2015 | 09:18


Vezi ce-ţi rezervă astrele la început de săptămână. Horoscop de azi Sâmbatâ 21 februarie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sâmbatâ 21 februarie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Daca ai ocazia de a pune punct unei etape din viata ta cu gandul de a o lua de la capat in cu totul alta directie, profita de ea, pentru ca poate fi ca o renastere necesara! Chiar daca nu esti tu intotdeauna dispus sa schimbi macazul atat de drastic, de data aceasta poate fi un prilej excelent de a te reinventa, de a-ti rescrie destinul pe ani de zile inainte. Posibil ca la originea acestei mari schimbari sa nu se afle un motiv foarte fericit, ci sa fii cumva obligat de imprejurari sa schimbi sensul atat de categoric, dar efectele vor fi motiv de satisfactie pentru tine intr-o zi! Oricat de greu ti-ar fi, e bine sa mai dai din cand in cand cate un restart intregului sistem!



Horoscopul zilnic de azi Taur

Ca sa scape de urmari, cineva arunca pe umerii tai toata vina cu privire la o situatie in care aproape ca nu ai nicio contributie. Nu te lasa dominat, pedepsit, invins pe nedrept, ci cauta sa-ti demonstrezi nevinovatia in situatia de fata, ca sa nu platesti tu oalele sparte de altii si care incearca astfel sa se descotoroseasca de propriile greseli. Oricat de greu ar fi sa dovedesti care e adevarul, merita sa lupti pentru asta! Te vei intalni pe parcurs cu mincinosi notorii, cu acuze nemeritate, cu masti false acoperind intentii negative, dar adevarul iese intotdeauna la iveala. Chiar nu meriti tu eventualele pedepse!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Esti nevoit sa te eliberezi de balastul de care nu mai ai nevoie, dar inainte de a te crampona de ceea ce duci in spate, gandeste-te cat de important mai este pentru tine. Posibil sa fie doar lucruri nesemnificative, amintiri care nu-si mai au rostul, obiecte de care nu te vei mai folosi niciodata, relatii care nu te mai ajuta la nimic, deci le poti arunca peste bord - metaforic vorbind - fara nici un fel de regrete ca sa te poti ridica mai usor. Debaraseaza-te, e momentul perfect sa renunti la ceea ce nu-ti mai trebuie, pentru ca sunt maruntisuri care nu mai au nimic de oferit in prezent. Rolul lor a trecut demult!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Faci parte dintr-un grup mai extins de persoane cu care ai o comunicare foarte tonica si buna. Reusiti sa va stimulati reciproc intr-o directie comuna, va apreciati unii pe altii, va impingeti de la spate in cel mai sincer mod, iar aceasta comuniune de forte va duce mult mai repede la un scop comun de care toata lumea va beneficia. Daca reusiti sa va mentineti cu totii interesul la fel de viu, implicarea la fel de intensa, prietenia la fel de sincera, se poate lega de aici o colaborare de toata frumusetea, demna de lauda. Priveste-ti colaboratorii cu incredere deplina si implica-te la fel de intens in ceea ce aveti de facut laolalta.





Horoscopul zilnic de azi Leu

Ai doua directii la fel de interesante la dispozitie si nu stii pe care s-o alegi, ambele ar avea efecte la fel de bune, tocmai de aici si marea ta dilema. Daca ai putea, ai merge o vreme pe amandoua simultan si, dupa ce se vor mai clarifica lucrurile, vei putea sa te decizi doar asupra uneia dintre ele. Daca poti, da, lucreaza pe doua fronturi, chiar daca nu esti la fel de eficient in doua roluri, dar chiar ti-e imposibil sa alegi acum care e mai buna. Va veni o zi cand una dintre ele isi va arata importanta crescuta si te vei dedica doar asupra ei, dar nu acum e momentul selectiei finale: mai cantareste!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Preferi sa tii in tine ceea ce simti, ca nu cumva o eventuala marturisire sa spuna despre tine mai mult decat ai dori. Preferi sa taci, sa stai nevazut in banca ta, sa nu remarce nimeni ce se intampla cu tine. E dreptul tau la intimitate, fara doar si poate, dar nu uita ca tacerea poate fi, de multe ori, interpretata gresit. Cauta o forma sa-ti exprimi sentimentele bune sau rele, emotiile pozitive sau negative, placerile sau neplacerile, ca nu cumva frica de a le exprima in cuvinte sa treaca drept indiferenta. Tu simti multe, e o furtuna de sentimente in inima ta, dar nu stii cum sa le exprimi. Daca taci, ce va intelege cel de langa tine?




Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu esti in cea mai buna forma pentru a tine piept discutiilor in contradictoriu, ci te pot epuiza si mai tare! Pleaca din mediile in care se ridica tonul, in care se vorbeste numai cu nervi si se agita spiritele, pentru ca nu sunt genul tau. Tu esti omul armoniei, al bunelor relatii, al diplomatiei si impaciuirii, si un astfel de loc nu te reprezinta. Daca nu poti scapa de asemenea anturaj recalcitrant, tu vei fi cel frant de oboseala la finalul zilei. Ei se vor elibera, isi vor spune pasul si se vor simti bine, pe cand tu preiei pe umerii tai toata energia lor negativa, Fugi din astfel de medii la primul semn ca vine furtuna!




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Cei care isi vad de treaba cu constiinciozitate, fara pic de egoism, au succesul de partea lor, indiferent ce ar face, ca atare urmeaza numai caile cele mai drepte daca vrei sa ai o zi reusita. Nu te abate de la lege, de la adevar, de la ceea ce trebuie facut, pentru ca azi este rasplatita doar corectitudinea. Ba mai mult, daca esti implicat intr-o confruntare de forte dintre adevar si minciuna, dintre bine si rau, dintre legal si ilegal, azi poate veni verdictul final prin care, ca-n basme, binele invinge! Urmeaza numai calea luminoasa si vei obtine reusite de proportii! Fugi de tentatia de a face chiar si cea mai mica greseala, pentru ca ai putea plati mai mult decat ar trebui.




Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Daca iti compari puterile cu ale altora, intr-o competitie puternica, fii sigura cu tu vei iesi in avantaj, pentru ca ai niste atuuri care te pun foarte bine in valoare. Trebuie sa ai mai multa incredere in tine insuti, scoate-ti in evidenta calitatile si talentele, pentru ca ai nu numai unul, ci mai multi asi in maneca de care te poti folosi cu succes. Nu inseamna ca esti unic prin calitatile tale, dar te poti remarca si poti fi propulsat in fruntea unui clasament alaturi de altii la fel de valorosi. Daca s-ar face un top al valorilor in domeniul in care te remarci, tu ai fi in primii 5. Bravo tie!





Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Nu merge doar pe caile batatorite sau deja limitate de altii, pentru ca ar mai exista zeci de alte directii, poate cu mult mai bune! Pune-ti imaginatia si creativitatea la treaba, nu urma doar sensul dat de altii ca litera de lege, pentru ca ai libertate deplina de exprimare. Incearca si alte variante, gaseste si alte cai, pentru ca nimeni nu-ti cere sa te supui unui sablon dat de altii. Acest sablon exista pentru situatii in care nu ai alte idei, or tu esti foarte inventiv si dornic sa arati cate idei mai sunt pe langa cele deja cunoscute. Nu-ti limita fantezia doar la granitele societatii in care te afli, ci creeaza in voie, cu mai mult curaj.




Horoscopul zilnic de azi Varsator

Toate ti se par cam sumbre azi, coplesit de o stare de pesimism care nu te reprezinta, dar momentan nu ai nimic luminos la orizont de care sa-ti agati sperantele. Aluneci, incet, spre apatie, spre pasivitate, spre comoditate, fara a gasi in tine motivatia de a lupta cu aceste emotii negative. Nu te intrista, solutii exista intotdeauna, dar nu le vezi tu acum, deoarece lasi emotiile negative sa te invadeze fara motiv. Lasa-te dus de val, cu incredere ca la capatul acestui drum - deocamdata confuz - sigur se afla lumina. Recapata-ti cumva increderea ca totul va fi bine, si asa va fi!






Horoscopul zilnic de azi Pesti

Incearca sa nu urmezi doar caile batatorite de altii, cand ar mai exista atatea alte directii care merita incercate. Ai dreptul sa experimentezi in voie, sa vezi incotro duc ideile noi care-ti vin, deci nu te multumi cu lucrurile invechite si deja cunoscute. Cu cat esti mai inventiv, mai original, mai modern in viziune, cu atat creste sansa de a ajunge mai sus. Vrei succes, o evolutie mai aparte decat restul lumii? Atunci nu te opri la retetele date de altii, la sabloanele pe care le respecta ceilalti, la solutiile arhi-cunoscute devenite cliseu, ci vino cu solutii complet noi. Chiar daca unii nu te accepta asa, nu-ti interzice nimeni sa fii… altfel!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții