Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 23 Mai 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 23 mai 2015 | 07:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 23 Mai 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sâmbăta 23 Mai 2015 in funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi afecțiunea are motive mai ample, mai destinse în viața ta. Vei fi apt să te distrezi mai pe măsură. Probabil ființa iubită îți va demonstra mai accentuat interesul față de tine. Te vei simți iubit/ă, aperciat/ă sau pur și simplu îndrăgostită. Vei avea chef să cheltui mai mult pentru unele plăceri în comun. Plăcerea vieții și expansiunea simțirilor, te vor face mai fericit/ă, mai împlinit/ă, mai amorezat/ă!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi tumultul afectiv va lua forme și note interiorizate. Accentul se pune pe cămin, familie. Relația și emotivitatea cu soțul/soția ta. Asta îți va aduce doza de lumină interioară și confortul maxim. Astfel încît să ai parte de o structură interioară armonioasă de ordin sentimental. Atenție totuși încă la modul de comunicare sau gîndire. Indicat este să folosești o tactică constructivă în abordări fără tendința de manipulare, control. A venit momentul în care trebuie de schimbat direcțiile de gîndire.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ultima perioadă relația ta are nevoie de mai multă stabilitate, mai ales financiară. Măsori toate oportunitățile prin prisma bunurilor, achizițiilor, veniturilor. A aportului de acest gen a ființei dragi în cadrul cuplului vostru. Adevărul este că acum probabil trebuie să abordezi latura relațională cu mai multă înțelepciune. Maturitatea în colaborare este cea care ar trebui să primeze. Altfel, orice alegere sau inițiere greșită s-ar putea să ducă la note distructive în relația ta. Azi deplasările, comunicarea și mesajele amoroase curg rîu.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi dispui de niște beneficii și influențe materiale majore. Poate îți faci o achiziție bună împreună cu ființa iubită?! Poate cheltui niște bani pentru un cadou mai special. Sau pur și simplu primești un cîștig mai mare și mergi să petreci frumos deseară. La modul general, acum treci printr-o perioadă în care estetismul, arta iubirii e cea care îți guvernează trăirile. Preponderent și întîlnirile sau succesul amoros au influențe majore, benefice și optimiste pentru tine. Dispui de șanse mari ca și atractivitate la sexul opus.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi ești extrem de solar în activități, în a-ți etala capacitățile, personalitatea, talentul. Dai bine la sexul opus, iar atenția vizavi de acesta îți e garantată! Urmărește totuși, ca să nu depășești limitele admisibilului, altfel ai putea crea senzația de îngîmfare sau orgoliu. Una peste alta, acum e perioada în care amorul în viața ta, capătă forme din ce în ce mai ample. Iar schimbările personale, te vor ajuta să îți schimbi și situația cuplului tău, ușor ușor. Vreme de o nouă cale relațională în viața ta este!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi va trebui încă să îți faci regulă în subconștientul și imaginația ta. S-ar putea ele să îți dea de furcă în colaborarea cu ființa iubită. Sau/și o bună funcționare a lucrurilor. De la o vreme, iubirea în viața ta s-ar putea să fie anihilată de către necesitatea ta maximă de stabilitate. Confort material. Totuși, ar fi bine să conștientizezi, că o parte majoră a stabilității vieții în doi. Totuși o constituie partea emoțională. Și capacitatea de a ceda reciproc în unele momente mai dificile ale vieții!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi vei avea ocazia să îți vezi o parte din visele tale, împlinite. Cel puțin vei poseda acea maximă energie solară de care ai nevoie, ca să le realizezi. Acum e perioada în care relația, cuplul tău prinde forme mature. Iar sentimentul de prietenie, poate fi cel care îți va închega și mai mult temelia acestuia. Azi vei avea parte de distracții, voie bună, mai ales în cazul în care ființa iubită îți va fi părtașă acestora. E o zi cu multă activități distractive!

-->

Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi indicat este să încerci din răsputeri să îți creezi premise de optimism. Să crezi în steaua ta, dar mai ales să lași fricile deoparte. Cele ce țin de tine, relația ta și căminul vostru comun. S-ar putea iluzoriul sau confuzia care se produce actual să nu aibă o ieșire clară din situație. Singura deschidere către larg, libertate și necontenit, fiind probabil numai alegerile. Alegeril pe care vrei ori nu, trebuie să le faci, vizavi de tien și cuplul tău. Acum e perioada în care schimbările vin cu un mare aport evoluțional în viața ta!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi indicat este să încerci din răsputeri să îți creezi premise de optimism. Să crezi în steaua ta, dar mai ales să lași fricile deoparte. Cele ce țin de tine, relația ta și căminul vostru comun. S-ar putea iluzoriul sau confuzia care se produce actual să nu aibă o ieșire clară din situație. Singura deschidere către larg, libertate și necontenit, fiind probabil numai alegerile. Alegeril pe care vrei ori nu, trebuie să le faci, vizavi de tine și cuplul tău. Acum e perioada în care schimbările vin cu un mare aport evoluțional în viața ta!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sursele tale interioare, puterea ta de tranformare, ține de ceea ce posezi la momentul actual. Multă energie, putere extrem de tranșantă de gandire, disecare a detaliilor. Dar mai ales mult noroc în a-ți regăsi echilibrul într-o relație echilibrată. Actual destinul îți pune în față șansa să te stabilizezi pe lîngă emotiv, relațional și vizionar. De aceea urmează-ți conștiința, urmează-ți chemarea. Și inima ta va fi împlinită. Azi gelozia, tranșantul îți poate guverna stările.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Relația cu ființa iubită poate deveni atăzi foarte concentrată, foarte expansivă, extrem de plină de importanță. Indicat este totuși să regăsești echilibrul, între necesitatea ta de stabilitate și confort interior și teatralitatea celui/celei de lîngă tine. S-ar putea să faci alegeri greșite actual, în momentul în care ești solitar/ă. Ideia stă în faptul că atracția ta pentru persoane ușor prea orgolioase, sau cu părere expansivă de sine, nu e tocmai favorabilă. Pentru intimitatea și estetismul simțirilor pe care le necesiți actual.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi trebuie să înveți să comunici într-un mod deosebit de eficient, astfel încît să reușești cu execuția unor misiuni de rutină. Vei resimți pe lîngă graficul ultrasolicitant și multă agitație mentală. Vei avea tentația să combini utilul cu plăcutul, dar s-ar putea să dai greș. Chiar dacă ești predispus/ă la multă conversație. S-ar putea cea mai eficientă să fie percepția ta intuitivă, absolut inemaginabilă. Care de fiecare dată cînd ai nevoie să afli răspunsuri, chiar și relaționale, îți dă căi și direcții de urmat.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții