Mesajul Universului de Pasti 5 mai 2024

Ce îți transmite Universul de Pasti in funcție de zodia ta! Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrolo...

Citeste Horoscopul zilei de Luni 27 Iulie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 26 iulie 2015 | 07:56


Horoscop de azi Luni 27 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 27 Iulie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ai o discutie matura, serioasa, cu un efect fantastic asupra psihicului tau, de parca ai sta de vorba cu un preot, cu un psiholog, cu un profesor demn de tot respectul pentru ceea ce are sa-ti transmita. El devine sursa emotiilor tale de varf, dar sunt emotii constructive, datatoare de incredere, de siguranta, de stabilitate in viata ta. Vocea lui iti inspira liniste si securitate, sfaturile lui sunt generatoare de calm, deci e o reala placere sa-i fii alaturi cat timp ai atatea lectii utile de primit prin intermediul sau. Stai cu urechile palnie la tot ce are sa-ti transmita, pentru ca pot fi extraordinare lectii de viata, care iti pot schimba modul de a gandi si de a actiona in unele situatii cheie.



Horoscopul zilnic de azi Taur

Ai la dispozitie cheia care da drumul la motorul de energie pozitiva de care ai nevoie pentru un nou proiect. La tine e scanteia, deci ce mai astepti? Aprinde flacara ce te va duce la un rezultat demn de lauda, la o reusita de toata frumusetea, care te va stimula si mai si! Priveste numai in sus si numai inainte, nu tine cont de cei care te mai trag uneori inapoi, care incearca sa-ti taie elanul, pentru ca nu ai nevoie de ei! Tu ai telurile tale inalte si posibil de atins si acolo trebuie sa-ti focalizezi acum toata atentia. Fa abstractie total de cei mediocri care nu stiu altceva decat sa taie aripile celor curajosi si ridica-te deasupra tuturor cu incredere si entuziasm. Cerul e limita!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Ai la dispozitie niste bani, dar dupa ce ii vei cheltui, nu vei mai ramane cu nimic din aceasta suma considerabila. A venit momentul unei mari decizii financiare, a unei achizitii costisitoare, a unei investitii masive, si toata caramida asta de bani pe care o ai in mana pentru cateva ore, va lua calea acestui mare tel. Nu conteaza ca-i dai, ca doar acesta le e scopul, ci conteaza minunata senzatie de fericire, de abundenta, de relaxare, de confort pe care o vei avea dupa aceea. Poti considera, pentru o zi, ca banii chiar aduc fericirea, si cand ii ai, si cand ii dai!












Horoscopul zilnic de azi Rac

Oricat de suparat ai fi pe cineva care te-a ranit, azi esti coplesit de dorinta de a trece totul cu vederea si a va mai acorda unul altuia o sansa. O veche iubire poate reinvia, o prietenie pierduta poate continua, o situatie care te-a jignit ar putea fi reparata cu succes, dar totul vine din capacitatea ta de a lasa inima sa dicteze tonul. Ego-ul tau ti-ar putea spune ca nu lasi garda jos, sa fii tare si sa arati celuilalt ca nu se poate juca asa cu tine, dar inima ta, chiar si asa slaba si fragila cum e ea, tanjeste dupa impacare! Ofera-ti aceasta sansa de ierta si de a cere iertare, pentru ca nu-ti place, recunoaste, aceasta situatie!




Horoscopul zilnic de azi Leu

Stiai ca ai talente muzicale? Daca da, incearca sa le folosesti mai des in activitatea ta de zi cu zi, daca nu performand neaparat in acest domeniu, atunci macar insotindu-ti toate actiunile de un fond muzical adecvat. De fapt, nu muzica in sine are acum o conotatie speciala pentru tine, ci mai mult versurile cantecelor, ca atare asculta cu mai mare atentie textele! Ca asculti in metrou un cantec sau faci auditie cu intentia de a crea un mediu de lucru mai reconfortant, vei incheia ziua cu un sentiment ciudat: ca acel text auzit iti era dedicat. Vrei de undeva o indrumare sau un raspuns? Atunci asculta ce canta la radio: de acolo vine inspiratia!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Nici nu banuiesti ce efect fantastic ai asupra celor cu moralul scazut, asupra celor care se plang de lipsuri si probleme. Tu ai scos azi aceste cuvinte din minte, din inima si din vocabular, macar pentru o zi, si reusesti sa faci haz de orice. O atitudine jucausa, inocenta, infantila, ar fi de preferat intr-o atmosfera atat de grava si sumbra, pentru ca tu nu vrei sa le accepti sau sa le dai atentie. Cand ignori un lucru neplacut, acesta nu are altceva de facut decat sa dispara. Numai cu o atitudine jucausa si amuzanta vei reusi sa readuci totul pe un nivel mult mai placut si ce incantat vei fi cand vei vedea zambete pe chipul celui trist!



Horoscopul zilnic de azi Balanta

Iti sunt recunoscute talentele in domeniul comunicarii, dar azi poti excela in tot ce este legat de scris. Nimeni nu te intrece cand te asezi la computer si scrii rapid texte din orice domeniu, dar azi parca ti se sufla in casca ce sa scrii! E o inspiratie divina care nici tu nu stii de ce este alimentata, dar cuvintele vin cu o usurinta incredibila. Ai putea avea succes maxim daca munca ta implica acest gen de comunicare, deci pune mana si scrie acel mesaj care te poate pune mai bine in valoare. De exemplu o lucrare scrisa sau publicata prin care te remarci in fata lumii, sau pur si simplu depui undeva o cerere scrisa care se va solutiona mult mai repede, semn ca ai turnat in acele cuvinte un dram de noroc. Foloseste acest talent!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Daca nu incerci sa le controlezi pe toate, vei vedea ca propria intuitie te va duce acolo unde trebuie sa ajungi, deci lasa-te purtat de val. Inabusa gandirea, care poate veni cu reguli mult prea stricte pentru situatia de fata. Esti intr-un moment in care numai sufletul te va ajuta sa iei cele mai bune decizii, fara a incerca nici sa le stii pe toate dinainte, nici sa le conduci tu intr-o anumita directie, asa cum ar vrea ratiunea. Asteapta, imagineaza-ti ca esti o frunza dusa de apele care curg la vale si te vei trezi, la un moment dat, ca ai ajuns la destinatie fara sa fi facut eforturi prea mari decat sa plutesti in voie.



Horoscopul zilnic de azi Sagetator

A fi singur nu e deloc atat de rau pe cat suna, pentru ca azi alegi de buna voie azi izolarea. Ai nevoie de multa liniste. Poate te pregatesti sufleteste pentru o mare confruntare, cum ar fi un proiect de serviciu foarte important, un examen sau un eveniment in viata personala cu conotatii emotionale majore, si nu te poti concentra eficient daca in jurul tau e galagie si agitatie. Ai dori sa dispara toti din jurul tau pentru o zi ca sa te ocupi doar de propriile interese. Citesti, studiezi, meditezi, dormi, toate acestea te pun in legatura cu sinele tau cel mai profund si de acolo pot aparea azi cele mai bune sfaturi. Asculta ce transmite vocea ta interioara, dar pe care nu o poti auzi in iuresul lumii.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn

Te retragi de buna voie, chiar cu o reala placere de a nu fi vazut si remarcat de nimeni, pentru ca un astfel de moment de izolare are efecte benefice asupra psihicului tau. Sa nu te deranjeze nici ca nu te suna nimeni, nici ca nu-ti vine nici un musafir, nici ca nu faci nimic palpitant, pentru ca e ziua in care te dedici un pic sufletului tau, nevoilor tale cele mai profunde. Stand doar tu de vorba cu tine insuti, vei descoperi ca au ramas puncte restante care se cer echilibrate, semn ca te-ai cam neglijat in ultima perioada, prins intr-un iures de agitatie cotidiana care te-a lasat fara energie. Asculta vocea sufletului tau, pentru ca iti cere ceva. O s-o auzi, daca faci liniste!



Horoscopul zilnic de azi Varsator

Trebuie sa iti vindeci inima inainte de a incepe o noua iubire, deci nu te aventura intr-o alta relatie fara sa fii sigur ca te-ai debarasat de tot ce te mai leaga inca de cea trecuta. Iarta, uita, inchide acel capitol care tine de trecut si nu mai cauta mereu refugiu in amintirile frumoase de odinioara, pentru ca acum e un moment ideal pentru a te purifica sufleteste. Da, o noua iubire ar avea acel efect de balsam pentru un suflet inca impovarat. Dar ar fi bine sa te eliberezi chiar inainte de a incepe o alta idila, ca sa nu reversi asupra ei vechile tale vise. E nevoie de aer proaspat pentru inima ta!



Horoscopul zilnic de azi Pesti

Nu ai curaj, azi, sa-ti exprimi eficient opinia, pentru ca nu ai incredere in ceea ce vrei sa spui. De fapt, nu ai incredere in capacitatea ta de a te face corect inteles, dar ai uitat ca tu esti un expert in tot ce tine de comunicare! Lasa pesimismul deoparte, spune ca da, poti, stii, ai toate calitatile sa exprimi clar ceea ce ai pe suflet sau in minte, fara teama de a fi gresit inteles sau interpretat in fel si chip. Doar un pic sa dai la o parte frica de a vorbi in public sau de a-ti expune parerea in fata unor oameni care nu sunt intru totul de acord cu tine, si ai sa vezi ca discutia va curge de la sine, atingandu-ti usor scopurile. Deschide gura, tu ai ce spune si, mai ales, stii s-o spui!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții