Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Duminică 26 Iulie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 26 iulie 2015 | 07:41


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminică 26 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminică 26 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi ești predispus\ă la niște sentimente de disconfort psihic și mental. S-ar putea să îți faci o grămadă de-a griji din cauza relației tale cu ființa iubită. Griji, care defapt s-ar putea să fie absolut nefondate. Așa că orice nu s-ar întîmpla și absolut orice nu ți-ai imagina, defapt sunteți pe calea cea dreaptă. Iar despre griji și frici asupra cazului, poate ar fi momentul să nu ți le mai faci!? Ele nu fac altceva, decât doar să-ți demonstreze într-un mod tranșant împotrivirea ta în fața schimbărilor și transformărilor. Vizavi de viața ta emoțională și relația ta cu persoana dragă! Zi în care încrederea e primordială în armonia relației tale!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astăzi, este o zi de mare succes din punct de vedere emoțional și relațional pentru tine. Armonia interioară a sufletului, va avea tendința să se reflecte asupra echilibrului tău relațional. Nu neapărat reprezintă că atmosfera cuplului tău va fi una ideală. Ci doar că ai azi o ideală capacitate de a întoarce toate piedicile și tensiunile, într-un mod favorabil pentru fericirea ta sentimentală. Indiferent, dacă ești într-o relație de mult timp sau una curent formată din două minusuri poți face un mare plus. Zi în care contează la maximum armonia relației tale de căsnicie. Și expansiunea unor noi viziuni, care indiferent de graficul încărcat de servici să vă aducă fericirea dintre voi doi!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi vei fi nevoit să ieși din anonimat și să înnaintezi ființei dragi mai multă atenție. Comunicarea va fi primordială, mai ales atîta vreme cît graficul vă ia și așa enorm din fericirea cuplului vostru. E o perioadă favorabilă tendințelor mai pasionale în relație. Te poți simți cumva constrîns\ă sentimental. Atîta timp cît partenerul tău de cuplu te provoacă prin manipularea emoțiilor tale. O ieșire la plimbare, în aer liber, transmiterea unor mesaje de iubire celui\celei pe care îl\o iubești, ți-ar aduce echilibrul și armonia în relația ta! Zi în care rafinamentul simțirilor e primordial!


Horoscop pentru femeia din Rac

S-ar putea ca atenția ta să fie îndreptată din ce în ce mai mult în direcția unei stabilități emoționale. A unor valori, care să îți aducă pacea și liniștea în interiorul căminului tău. Mai ales atîta timp cît de la o vreme în incinta cuplului tău, a profunzimii tale emoționale e mare gălăgie! Ar fi bine să acceptați ambii, că aveți nevoie de expansiune și schimbări! Atîta doar că la ființa ta dragă acest aspect e vizibil, la tine mai puțin! Poate ar fi bine să vă porniți într-o călătorie de odihnă?! Relaxarea ar fi favorabilă atît relației voastre, cît și păcii tale interioare! Zi în care valorile relației și armonia stărilor tale emoționale contează!




Horoscop pentru femeia din Leu

Ceva e contrariat intre modul tău de a simți și metoda ta de a colabora în parteneriat. Asta îți poate crea aceeași impresie cu care te confrunți deja de mult timp. Că ființa ta iubită nu îți mai e complice în a forma un cuplu amoros. În cazul în care ești deja într-o relație, există probabilitatea să fie iscate între voi doi ceva conflicte provenite din interiorul căminului vostru. Poate o stare mai dificilă de reglat în care e implicată ordinea și pacea căminului vostru. E lesne de mediatizat, dacă vei ști să coordonezi amiabil cu discuțiile și exprimările verbale dintre voi doi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi ceea ce ți se spune, sau comunică poate avea tangențe clare cu ceea ce intuiești sau crezi tu defapt. Legat de partea relațională și amoroasă a vieții tale. Cert e una, vei primi mesaje, apeluri, vești de la ființa ta iubită. Chiar și de peste hoatarele țării, unde se află dânsa acuma. Sau pur și simplu un schimb de viziuni, referitor la studiile tale, serviciul tău, sau simpla ordine a zilei. O zi favorabilă plimbărilor, ieșirilor împreună, declarațiilor amoroase. O zi în care comunicarea te poate face mai apropiat\ă de ființa iubită. Aveți nevoie maximă de intimitate și statornicie emoțională. Bazată din respectul pe care vi-l purtați și care poate fi ușor depistat prin exprimările pe care vi le adresați unul celuilalt!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Astăzi sentimentele și relația ta cu ființa iubită sunt un pic în dizarmonie. Puteți ieși împreună undeva în a doua parte a zilei. Și ar fi indicat! Mai ales, că tu de la un timp ai tendința ușor să vrei să exteriorizezi din ce în ce mai mult partea personalității tale emoționale ca pe o scenă. Loc unde, de altfel îți face plăcere să joci piesele tale tandre de amor. Starea de apăsare și agitație în care te afli, poate fi extrem de ușor anihilată printr-un comportament mai puțin agresiv , pornit din dorința ta de a schimba totul din interior. Chiar și cu un scop mai dur, cu orice preț! Ai nevoie de un echilibru interior organizat și pe o constructivitate a lucrurilor.Asta ți-ar aduce pacea cu siguranță, în interiorul căminului tău!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Viața ta sentimetală s-ar putea să capete nuanțe primordiale în această zi. Devii mai plin\ă de emoții de gelozie și o ușoară tulburare sufletească. Viața ta amoroasă în general, capătă nuanțe mai profunde, dar totodată și mai conflictuale. S-ar putea ca această perioadă să fie una în care , te vei simți mai iubit\ă, mai apreciat\ă și mai plină de sine. E o perioadă în care tu și partenerul\a tău\ta, vă puteți transforma relația într-o poveste dramatică. Probabil ceva, din interiorul lucrurilor nu mai merge exact așa cum ar fi trebuit, pentru un echilibru garantat. Ar fi extrem de indicat, ca să combini armonios domeniul carieristic, serviciul cu timpul alocat și importanța relației voastre!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Emoțiile astăzi te fac mai interiorizat\ă și s-ar putea să difere de modul tău de a te prezenta, vesel\ă și expansiv\ă la exterior. Potrivit ar fi să faci cunoscută și latura asta a ta sensibilă și dispusă către relaționare, ființei tale dragi. Ca să îl\o faci să înțeleagă lumea ta interioară cu tot cu sentimente și stări emoționale, caracteristice ție. Cu siguranță va aprecia și se va simți fericit\ă. Poți avea parte astăzi de o cină împreună, o seară romantică la domiciliu. Mare atenție însă la necesitatea ta de a da prea mare importanță sectorului financiar al vieții tale. Asta s-ar putea să te facă să vezi iubirea în viața ta, printr-o prismă nu prea favorabilă unui bun mers al lucrurilor! Azi e o zi în care valorile palpabile relaționale primează!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Un mesaj instantaneu sau o veste neașteptată astăzi te va face să te simți în al nouălea cer. Se pare că cineva drag ție, s-a hotărât să te înștiințeze în sfârșit despre ceea ce simte. O zi favorabilă destăinuirilor amoroase pentru tine, comunicării, ieșirilor împreună cu ființa dragă. Mare atenție, însă la surplusul de emotivitate de care dispui! S-ar putea în principiu asta să fie perioada în care relația ta și povestea ta de iubire, să fie mai mult de natură interiorizată. E vremea romantismului dosit, ascuns. A reveriilor amoroase, ușor prăfuite de melancolie. Ziua asta ar fi ideal să exprimi toata gama de emoții, într-un mod rafinat verbal. Asta ți-ar avantaja cu siguranță relația!




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pentru tine e foarte important să înțelegi azi, că te va ajuta să treci peste mici tensiuni puterea ta de a nu da curs banalităților de rutină. Comunicarea cu ființa dragă ar trebui să se facă lejer și fluctuant. Ai nevoie de o relaționare amicală cu partenerul\a tău\ta de cuplu. Tot azi ai predispoziția să atragi atenția sexului opus printr-o apariție ușor mai excentrică. Un articol vestimentar ieșit din comun, un machiaj aprins, sau pur și simplu o manieră mai degajată și gălăgioasă de a comunica, rîde. Asta s-ar putea să atragă admiratorii\oarele de partea ta. Azi e o zi în care contează echilibrul psiho-emoțional dintre viața ta de la servici, agitația zilei și nevoia unor sentimente calme din interiorul căminului. Unor sentimente profunde.


Horoscop pentru femeia din Pești

S-ar putea azi să primești un mesaj o veste de la cel\cea pe care îl\o iubești. De asemenea s-ar putea ca nevoia ta prea acerbă de a controla situația pînă acum, dintre tine și ființa ta iubită, să te facă azi mult prea agitat\ă. Pe motiv că nu vei ști, dacă va trebui să faci tu primul pas sau să lași partenerul\a tău\ta de cuplu să o facă. De asemenea ziua poate avea careva succes la nivel emoțional, odată ce tu vei învăța să te calmezi și să nu te mai agiți atîta. Pentru că începutul zilei s-ar putea să îți aducă multă nervozitate. Perioadă în care contează enorm de mult comunicarea pașnică, mediatică cu ființa dragă!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții