Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 11 Iulie 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 11 iulie 2015 | 06:17


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 11 Iulie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 11 Iulie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi s-ar putea să resimți o doză de lipsă de afecțiune. Sau o careva constrîngere de ordin financiar. De unde probabil și careva probleme de afecțiune. Sau o doză de neânțelegere în cadrul cuplului tău! Evident iubirea în viața ta a luat forme imense, grandioase. De aia probabil resimți o doză colosală care te mișcă prin viață. Acum e perioada în care înveți ce e iubirea pură și adevărată!



Horoscop pentru femeia din Taur

Cu siguranță azi, e totul bine și frumos. Ești pur și simplu mascota zilei! Iubit\ă, în centrul atenției și cu o grămadă de potențiali admiratori\oare! Ești remarcat\ă! Alături de ființa dragă azi te simți important\ă și în al nouălea cer de fericire. Dacă ești solitar\ă poți face cunoștință cu cineva de sex opus de peste hotarele țării, din marea călătorie a ta relaxantă, sau din deplasarea de servici. Ai o mare șansă azi să te îndrăgostești instantaneu, sau să ai parte de niște flirturi de moment incredibil de frumoase.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Melancolie, nostalgie și amintiri despre clipele frumoase petrecute cu ființa dragă! Poți avea parte de niște stări mai intuitive, în care vei putea să resimți și să citești aproape telepatic, în interiorul sufletului ființei tale iubite și dragi! Tot azi, vei avea parte de niște partide amoroase speciale, în care vă veți putea împletici frumos spiritele și inimele în unison. Zi în care emoțiile profunde, sentimentele și visarea contează! Iubire telepatică!


Horoscop pentru femeia din Rac

Distracție și voie bună în viața ta sentimentală. Ești iubit și s-ar putea să îți joci chiar azi, nunta viselor. Bineânțeles, în cazul în care ești deja într-o relație de ceva timp! În cazul în care ești solitar\ă ai parte astăzi de o declarație de la cineva pe care îl cunoști din cercul tău de prieteni. Sau de la cineva, care te iubește de mai mult timp încoace. Asta chiar te poate face absolut fericit\ă și împlinit\ă. O zi foarte benefică vieții tale amoroase!




Horoscop pentru femeia din Leu

Pentru tine astăzi, viața sentimentală se pare că aduce niște mici discrepanțe dintre graficul organizat pentru tine și ființa ta iubită. Și timpul oferit obligațiunilor tale de servici. Poate încercați să faceți schimb de viziuni?! Astfel, se va ajunge la un numitor comun. Adevărul, e că tu, chiar treci printr-o perioadă în care crești emoțional și sentimental! Iar o susținere emoțională de la persoana iubită ar fi absolut binevenită în viața ta. Mare atenție comportamentului tău necontrolat, cât și a stărilor ființei dragă manipulative. Ar fi indicat să vă păstrați relația nelterată, de astfel de ieșiri!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Zi absolut favorabilă pentru tine, viața ta sentimentală, partenerul tău de viață și relația voastră. Pentru cei singuri s-ar putea ca destinul să vă pună pe cineva în față. O persoană de peste hotarele țării, cineva cu care țineai o legătură de mai mult timp de ordin spiritual, sau comunicai prin net. Multă înțelegere cu ființa iubită, comunicare armonioasă, romantism, sentimente! Ești în al nouălea cer! Și e corect, să te simți astfel , pentru că providența e de partea ta și îți pune ce e mai frumos pe talerul părții relaționale.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Potrivit ar fi azi, ca tu și persoana ta dragă să vă ocupați de niște treburi de rutină împreună. O întâlnire în pauza de la servici. O masă luată împreună. De asta aveți nevoie, ca să vă întăriți ligamentele relaționale. Acuma, adevărata valoare a cuplului vostru depinde de modul vostru de interacționare în ordinea zilei. Să vă puteți corela graficile și viețile , natural și simplist! O zi în care contează, ceea ce aveți și ce a-ți construit! Puteți planifica și organiza un mic orar, în care să discutați mai mult despre viitorul vostru copil, sau iubirea voastră pe care o nutriți unul față de celălalt.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi e pur și simplu o zi ideală pentru romantismul din tine, sentimentele pe care le nutrești pentru cel\cea pe care îl\o iubești. Cu miere și lapte vă încarcă atmosfera zilei relația voastră. Puteți avea parte de o zi de-a dreptul specială. Dacă ești solitar\ă, azi te poți amoreza cu siguranță, sau poți oficializa o logodnă, căsătorie, ceva! Într-un mod oarecare, azi poți avea parte de ceea ce de la un timp pentru tine înseamnă: stabilitatea sentimentelor și relației, pe care o ai sau o vei avea pe parcurs. Ființa iubită, azi îți va fi alături în dimensiunea emoțiilor pe care le nutrești tu față de ea. Și reciproc, ea față de persoana ta!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O ieșire la teatru, la o cafea împreună cu ființa dragă te va face astăzi fericit\ă! Vei avea parte de niște convorbiri telefonice cu cel\cea pe care o iubești! Un schimb de mesaje reciproce! Sau pur și simplu o comunicare captivantă și lejeră, vizavi de voi doi. Și ceea ce faceți împreună. În cazul în care ești solitar\ă poți întâlni pe cineva azi, la cumpărături sau prin intermediul unor colegi de servici. De ce nu?! Chiar să flirtezi cu cineva de sex opus pe un site de socializare, un schimb de păreri, idei, complimente, ceva! Tot azi o prietenie se poate transforma într-o iubire, susținută de niște sentimente platonice!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi, cu siguranţă e ziua ta şi a dragostei care îţi va fura liniştea şi calmul. Emoţii siropoase, amor extrafin şi platonic. Ţi se pot face dedicaţii de amor, te poţi îndrăgosti! Cam orice, care să te facă fericit\ă şi împlinit\ă sentimental. Aşa cum îţi place ţie să fii. Şi cum eşti, defapt! Pentru tine şi pentru fiinţa ta iubită, se prevăd mommente absolut speciale. Poţi avea parte de frumoase partide de amor la lumina lumânărilor sau nişte escapade creative, sub care să savuraţi din plin dragostea.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vei avea parte de mesaje, veşti amoroase. Fiinţa iubită va fi astăzi atentă, să îţi readucă aminte cât de mult însemni şi contezi pentru inima şi viaţa sa. Se pare că asta te va face foarte fericit/ă după toată tulburarea ta emoţională pe care o resimţi de la o vreme încontinuu. E indicat, să înţelegi, că între voi comunicarea chiar contează! Enorm! Asta vă poate aduce extrem de aproape unul de celălalt şi vă poate ajuta să depăşiţi multe dificultăţi împreună!


Horoscop pentru femeia din Pești

Ceva tensiuni sentimentale în cadrul cuplului tău se pare că ai. Dar combinând frumos graficul zilnic, cu programul alocat vieții tale sentimentale, vei obține armonia și echilibrul. Partenerul tău viață te poate provoca la niște transformări sufletești, care să îți schimbe ușor viziunea despre dragoste, forța și supremația ei. Și așa cum toate lucrurile din lumea asta nu pot fi impecabile, ar fi perfect să învățați ce e încrederea reciprocă. Cum să vă suprapuneți drepturile și obligațiunile voastre, atfel încât să creați o armonie deplină. O relație, care va putea dura în timp.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții