Horoscop sănătate luna mai 2024

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la hor...

Horoscop Urania saptamana 11–17 Iulie 2015 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 10 iulie 2015 | 07:24



Horoscop Urania saptamana 11–17 Iulie 2015 in functia de zodie.


Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul saptamanii 11–17 Iulie 2015. Previziuni astrale pentru toate zodiile.



Horoscop pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Citeste horoscopul saptamanii: pe scurt toate zodiile

Berbeci sunt solicitați din plin de tranzitele acestor zile de iulie care le aduce o Lună Nouă în casa chestiunilor familiale și domestice dar care poate acutiza o serie de tensiuni relaționale mai vechi.Discuțiile din trecut sunt repuse pe tapet, același subiect este reluat, iarăși și iar, fără nici o finalitate și asta pentru că, în afara unor chestiuni divergente recunoscute de ambele părți, aici intervine dorința de a-și impune punctul de vedere sau interesul, orgoliul și trăirile nemulțumitoare mai vechi ce alimentează, tot felul de atitudini neconstructive și ambiții personale, mai ales în perioada 14 -16 iulie.

Pe 11 iulie unii sunt preocupați de chestiunile materiale pentru ca, pe 12, 13 și 14 iulie dimineața, ei să se implice în tot felul de activități bazate pe comunicare. Unii dau examene, alții se prezintă în fața unei comisii pentru selecții etc. Luna în Gemeni îi va ajuta să vorbească frumos și convingător, astfel fiind avantajați cei care susțin probe orale. Sunt posibile drumuri scurte pentru relaxare, stabilire de contacte, prospecțiuni.

Din 17 iulie, pentru două zile, vor trăi intens, pătimaș, cu întreaga lor ființă, toate ofertele și plăcerile acestei perioade de vară, răspunzând tuturor provocărilor (aventuri, petreceri, chef, joc, distracție, competiții sportive, speculații). Mai delicată rămâne perioada 12/13 iulie când Uranus, aflat acum în tranzit prin Berbec, va face o cuadratură „fierbinte” cu Soarele aflat într-un semn de Apă: nu vor „ieși scântei” ci …aburi. Totul va da atunci în clocot, scoțând în evidență nepotriviri mai vechi, neconcordanțe, exagerări. La rândul lui, Pluton va face opoziții cu toate cele patru planete din casa a IV-a, răscolind sentimentele rănite și durerile nevindecate.


Horoscop Berbec pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→ Berbeci sunt solicitați din plin de tranzitele acestor zile de iulie care le aduce o Lună Nouă în casa chestiunilor familiale și domestice dar care poate acutiza o serie de tensiuni relaționale mai vechi.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→ Pe 11 iulie sunt posibile stări de nervozitate și nemulțumire pe care vor fi obligați să și le reprime fiind vorba de un membru de familie sau de un partener ori o chestiune contractuală ce trebuie menținută cu orice preț.



Citeste horoscopul...


Horoscop Gemeni pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→ Dacă ziua de 11 poate trece banal, fără evenimente speciale, cu excepția unor trecătoare tulburări fiziologice, perioada 11 – 14 iulie dimineața le aduce acestor nativi tot felul de motive astrale de a se bucura de vară, de a exulta de fericire, de a se distra, de a fi în formă fizică și psihică.


Citeste horoscopul...




Horoscop Rac pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→ Cel mai solicitat semn zodiacal al săptămânii viitoare din diferite motive astrologice: Soarele le tranzitează semnul natal, Marte în Rac are un impact puternic asupra lor, Luna le va tranzita semnul între 12 și 14 iulie dimineață, fiind vorba de un tranzit puternic, Luna fiind în domiciliu și în plus, pe 16 iulie ea va face un aspect de Lună Nouă, prin conjuncția cu Soarele, dând tot felul de sensuri și semnificații noi existenței celor născuți în acest semn de Apă.


Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→ Pe 11 iulie unii nativi se pot bucura de simpatia celor din jur, de prețuirea apropiaților, de aplauzele publicului.Este un moment bun pentru imagine, mai ales pentru femei. Din 12 până pe 14 iulie la prânz, Leii vor fi alături de prietenii mai vechi sau mai noi.


Citeste horoscopul...






Horoscop Fecioară pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→ În ziua de 11 iulie Fecioarele pot avea spor în a-și face ordine la propriu – în documente, dosare, materiale de lucru – sau, la figurat – în idei, convingeri, opinii. Este o zi a treburilor administrative, a preocupărilor terre- à –terre sau o zi dedicată prin profil astral aspectelor de viață care țin de logică, rațiune, ordine, disciplină, metodă.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→ Pe 11 iulie, Balanțele se pot confrunta cu discrete dorințe de stabilizare într-o chestiune materială, cu dorința de a „pune mâna” pe un bun sau pe o situație favorabilă lor din punct de vedere financiar fără să aibă însă posibilitatea de a-și pune dorința în practică. Între 12 și 14 iulie dimineața, în mod normal, toată lumea născută în acest semn zodiacal ar trebui să fie în formă din punct de vedere intelectual.


Citeste horoscopul...





Horoscop Scorpion pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→ Continuă seria zilelor când Scorpionii sunt protejați de cei doi Benefici, ipostază care se revarsă pe casa a X-a a cerului lor astral.Aceasta este o ipostază care poate fi valorificată de către toți nativii, dar diferențiat ca formă de manifestare în funcție de vârstă și loc în societate.


Citeste horoscopul...




Horoscop Săgetător pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Sagetator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Sagetator:→ Iată o zodie care o duce destul de bine. Cu două și, de la un moment dat încolo, cu trei planete în semnul de Foc, armonic lor, al Leului și cu Uranus în celălalt semn de Foc, Berbecul, Săgetătorii ar trebui să o ducă bine cel puțin la nivelul energiei fizice și al protecției astrale. Perioada pe care o analizăm începe cu muncă, hărnicie și dedicare unei activități de pe urma căreia câștigă bani.


Citeste horoscopul...


Horoscop Capricorn pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→ Ziua de 11 iulie poate fi chiar profitabilă pentru Capricorni. Stabilitate emoțională, dorință de așezare confortabilă într-o relație sentimentală, plăceri împărtășite, escapade amoroase sau doar gustative în care nu cheful și băutura domină ci cantitatea și calitatea felurilor de mâncare. Între 12 și 14 iulie dimineața se spun multe vorbe la locul de muncă.Nu e indicat să se intre în tot felul de bârfe și can-can-uri dar; cu siguranță, ceva-ceva tot va ajunge la urechile lor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Varsator

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Varsator:→ Chiar dacă se va afla într-o poziție stânjenitoare, Luna, în tranzit prin casa a IV-a a acestor nativi, din ziua de 11 iulie, le poate aduce un strop de cal și siguranță domestică, de satisfacție personală în casă și gospodărie. Măcar acestea par a fi stabile când totul se schimbă și se mișcă în jurul lor.Nici zilele de 12, 13 și 14 iulie, până la prânz nu sunt neplăcute. Dimpotrivă, în ciuda multor cuvinte, zilele trec vesel, alături de cei dragi. Viața lor devine un du-te vino.


Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru saptamana 11–17 Iulie 2015

Horoscop Urania Pesti

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pesti:→ O discuție lămuritoare, un plan care își găsește logica de funcționare, o idee care se transformă în pilonul unei viitoare dezvoltări personale.Totul pe baza unor informații, analize, documentări serioase, al unei orientări la fața locului care dezvăluie o latură neștiută și care trasează o direcție neintuită până acum, profund necesară un proiect personal. Toate acestea sunt posibile în preajma zilei de 11 iulie. Între 12 și 14 iulie dimineața Peștii se ocupă de casă, gospodărie, cumpără, fac drumuri.


Citeste horoscopul...


Horoscop Urania saptamana 11–17 Iulie 2015

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții