Horoscopul zilei de 10 mai 2024

Horoscop Special zilei de 10 mai 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 August 2015

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 august 2015 | 06:51


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 August 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 22 August 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi poți avea stări ușor frustrante, vizavi de viziunile tale asupra vieții tale amoroase. Se pare că tu și ființa ta iubită a-ți cam intrat de la o vreme pe un teritoriu minat. Ce-ar fi să urmărești problema și din poziția ei?! Poate e momentul să combini rutina, serviciul cu viața ta personală?! Cu siguranță, cel\cea pe care o iubești își dorește mai multă atenție și drăgălășenie de la tine! Ori tu și singur\ă ai nevoie de astea! Se pare, că ai început să urmezi o teorie ușor greșită a valorilor, stărilor emotive pe care le tot adopți! Și mai ales oferă mai mut echilibru comunicării tale cu cel\cea pe care îl\o iubești!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi e ziua în care surescitările de ordin emoțional, vă vor crea ție și ființei iubite o regie captivantă. În care relația voastră cu bune și rele va avea numai de cîștigat. Dacă ve-ți ști din lupta asta de forțe să o transformați frumos într-un joc pasional. Acuma e vreme în care tu te poți simți presat\ă psihic. Probabil necesiți schimbări și rupturi dramatice și categorice în viața ta. Dar nu uita întotdeauna măsurătoarea bună, are și rezutate neeronate! Zi tensionată emoțional, doar dacă nu vei echilibra forțele care îți mișcă sectorul amoros.











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Azi cel mai complicat îți va fi să recunoști adevărul emoțiilor tale tensionate. Probabil o careva doză de mici suferințe te va devora din interior. Ceva cu referire la un conflict de parteneriat cu ființa dragă. Indicat este să îți păstrezi calmul și să înțelegi, că uneori e mai bine să renunțăm la niște structuri fără viitor. Mai ales atîta timp cît stagnarea deregleaza viețile amîndurora. Azi poți avea parte de o răscolire emoțională complicată, pe care vei avea tendința să o mușamalizezi, interiorizînd-o.


Horoscop pentru femeia din Rac

Mare atenție astăzi la starea de nervozitate și contradicțiile verbale. S-ar putea să îți aducă rupturi de relație. De ceva timp încoace tu și ființa iubită s-ar putea să nu mai găsiți limbaj comun. Mai ales atîta timp cît tu ai tot avut o tendință de abordare a unei forme silențioase de exprimare sentimentală. Acuma vei putea da vina pe orice în viața ta. Însă probabil, uneori avem nevoie să urmărim cu grijă propria evoluție. Vizavi de ceea ce simțim, ceea ce oferim și ceea ce cerem în schimb. Azi e o zi în care armonia în comunicare e extrem de primordială.




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi între tine și ființa iubită se poate duce o luptă și o discuție în contradictoriu pe tema banilor. Pe tema stabilității și materialismului în relația voastră. Important este să dai mai mult preț sentimentelor care vă leagă și mai puțin problemelor de moment de acest gen. Dacă păstrezi calmul și armonia pentru ceva timp, vei înțelege că asta a fost încă o încercare în a vă cimenta și mai mult relația. Zi în care echilibrul valorilor primează!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Azi e o zi de mare însemnătate și marcaj relațional pentru tine. Te poți simți marcat\ă de o stare melancolică, flegmatică. Totodată evenimentele conflictuale din sectorul relațional îți cam tot dau bătăi de cap de la o vreme încoace. De aceea vei avea nevoie să sistematizezi azi clar argumentele pro și contra diplomație. Astfel încît relația ta să devină una bazată pe sentimente reciproce, adevărate și colaborare reciprocă. Nu pe orgoliu, lipsa unei dorințe de conlucrare și mediatizare a conflictelor.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi e ziua și în general acum e perioada, cînd îți poți folosi intuiția la scară largă ca să iei decizii referitor la relația ta. La povestea ta de iubire, care are tendința să ia forme din ce în ca mai mari. Evident, toate cele dinainte nu le mai poți înghiți iar acum ai luat decizia să mături tot vechiul și să începi pe filă nouă! Păi întradevăr, ai nevoie de reforme de subconștient, conștiință. Ai nevoie ca cuplu pe care îl vei forma de azi înnainte să fie bazat pe trăinicie și niște valori evolutive majore. Azi introspecția detaliilor te va ajuta la acest nivel!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Emoții profunde, răscolitoare, paralizante și electrizante. Îți rezervă ziua de astăzi! Viața amoroasă îți aduce pe cineva în viața ta, de care te poți îndrăgosti de la prima vedere. Dar care te poate face și să suferi nițel. Oricum se pare că relația între tine si sexul opus nu e tocmai perfectă! Dar chiar și așa ar fi bine să păstrezi calmul, pentru că sentimentele voastre au tendința să se transforme în ceva mai mult, decât o superficialitate banală! Azi ai ocazia să înveți o lecție relațională!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ceva tensiuni sentimentale în cadrul cuplului tău se pare că ai. Dar combinând frumos graficul zilnic cu programul alocat vieții tale sentimentale, vei obține armonia și echilibrul. Partenerul tău viață te poate provoca la niște transformări sufletești, care să îți schimbe ușor viziunea despre dragoste, forța și supremația ei. Și așa cum toate lucrurile din lumea asta nu pot fi impecabile, ar fi perfect să învățați ce e încrederea reciprocă, cum să vă suprapuneți drepturile și obligațiunile voastre, atfel încât să creați o armonie deplină. O relație, care va putea dura în timp.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Iubirea e foarte importanta pentru tine astazi, iar asta e din cauza planetelor. Dar mai mult decat atat, arata ca cineva va vrea de la tine un raspuns clar la o intrebare mai veche. Asta din cauza ca sunt obositi sa astepte sa iei tu o decizie sau sa se gandeasca daca tu iti doresti sau nu cu adevarat acel lucru.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Azi vei avea parte de o stare emoțională electrizantă și tulburătoare greu de suportat. Mai ales atîta timp cît mental ești pur și simplu răvășit\ă, răscolit\ă, iritat\ă. Nu mai încape în mintea ta cum toate detaliile astea negativiste se tot țin scai de tine. Iubirea și ființa iubită se pare că sunt una din sursele maxime de suferință în viața ta. Azi e o zi în care probabil, îți vei dori să renunți la un sistem anumit de valori în favoarea ori defavoarea altora. Cum ar fi spre exemplu liniștea interioară. Și dorința de schimbări și transformări emoționale.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi e o zi în care pariurile și extremele comunicative, de colaborare între tine și persoana dragă vor fi la ordinea zilei. Ai nevoie totuși să înțelegi că exteriorizarea sentimentală este primordială. Iar valorile cuplului de multe ori se rezumă la o capacitate de a întrevedea pragmatic unele laturi relaționale. Așa că, dacă te întrebi ce va fi mai primordial astăzi orgoliul și egoismul comunicativ ori mersul armonios al relației, probabil vei simți răspunsul pe propria piele! Sau mai bine zis testat pe pieile amîndurora, a ta și a ființei dragi ție!





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții