Răsturnări de situație pentru 4 Zodii!

Luna MAI aduce răsturnări de situație pentru 4 Zodii! Horoscop zilnic, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune hor...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Octombrie 2015

Written By NIKE B. on duminică, 11 octombrie 2015 | 08:48


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Octombrie 2015
ll
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 11 Octombrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astăzi emoțiile tind să acapareze o latură primordială, de vază în viața ta. Preferi să dai totul pe dinafară. Să te manifești public. Să îți demonstrezi valorile pe care le-ai acumulat pînă acum. Relația ta este una care te face din ce în ce mai împlinit, din ce în ce mai fericit. Totuși etapa de maturitate la ca care ești supus/ă actual, o poți simți ușor spus ca și o piedică. În calea fericirii cuplului tău. Totuși, dacă stai mai bine să te gîndești, vei înțelege că asta nu e altceva decît o perspectivă de evoluție a ta. Și a emoțiilor pe care le nutrești, față de partenerul/ra tău/ta de cuplu!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi rutina, graficul zilei devine una dintre cele mai importante direcții de urmat. Relația ta, cu ființa iubită acum trece prin multe transformări mai ales la nivel de spirit. Intensitatea simțirilor poate fi una dintre acele motive, care te mișcă către gelozii, suspiciuni. Sau pur și simplu sentimente pe care nu le mai poți lăsa pe jumătăți de măsură. Ca să înțelegi actual de ce ai nevoie și dacă relația ta este una veritabilă, ai nevoie să îți asculți maxim intuiția. Și vocea inimii tale!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astăzi iubirea capătă forme majore în viața ta. De aceea distracțiile, declarațiile de iubire sau scenariile romantice, vor fi însoțite de succes. Acum e momentul în care apar tot felul de idile în viața ta. Totuși, este indicat să faci preselecții cu inima. Altfel, vei tinde să îți periclitezi stabilitatea emoțională și mai ales relațională din viața ta!


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi în interiorul tău se duce marea agitație! Inima ta de la o vreme are parte de sentimente înăbușite. Din cauza obligațiunilor pe care ai să le execuți. Graficul zilei este unul f-te importnat în viața ta. Totuși, urmărește să combini utilul cu plăcutul. Poate niște ieșiri în pauza de prînz?! Poate o întrevedere direct după încheierea zilei de muncă?! Una peste alta azi este nevoie și de mult echilibru, mai ales în vederea manifestărilor în cadrul căminului. Și familiei, cuplului tău!




Horoscop pentru femeia din Leu

Azi mesajele, plimbările, cunoștințele în plină stradă, în drum spre cumpărături, muncă sunt însoțite de succes. Vei avea parte de o zi bogată în evenimente. Mai ales de ordin verbalizat, comunicativ. Ideile vor curge rîu. Colaborările se pare că la fel. De aceea fii foarte atent la ceea ce îți oferă soarta pe taler acum. Căci anume prin această modalitate actual îți poți ligamenta și legaliza relația ta cu ființa iubită. Sau îți poți întîlni perechea ta de destin, în cazul în care nu dispui de una actual!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astăzi faci planuri legate de valori, aporturi materiale în cadrul relației tale. Sau pur și simplu îți îmbogățești cufărul familiar cu încă o achiziție, bun. Atenție însă la zicala: ,,Graba strică treaba!,,. S-ar putea să te vizeze direct. În cazul în care vei face o alegere greșită, s-ar putea să ai parte de neînțelegeri în cadrul relației tale. De aceea mai bine cere sfatul celui/celei de lîngă tine. Astfel, vei premedita conflictul de dinainte.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Avind in vedere atmosfera celesta actuala, poti pune in scena o adevarat tragedie, incercand sa-ti speli rufele in public. Asta iti va asigura atentia de care ai nevoie, dar iti va oferi si ocazia de a-ti face de rusine partenerul. Daca te face fericit/a, bine; dar ai putea sa faci asta intre patru ochi, singura cale prin care vei obtine rezolvare si remediu.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi subconștientul tău, intuiția ta va dispune de o doză imensă de iluminare. Aceasta se va produce ca și o nouă etapă benefică din viața ta. Cînd mai ales tematica cuplului tău și a fericirii tale, reciproce va fi atinsă cumva. E momentul cînd schimbările, finalizările trebuie să se producă. Iar ceea ce vei simți azi, ori la ce vei fi supus/ă îți va da de înțeles multe. Adevărul îl vei regăsi în sinea ta. Ascultă-ți vocea inimii și mai ales încrede-te, crede. Minunile se vor întîmpla!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astăzi, planurile tale vor avea tendința să fie umplute cu sens. Vei conștientiza o sămînță de adevăr, o doză de beneficii, direcții care te vor ajuta să le realizezi. De astăzi înnainte important este să reții că ai nevoie de multă capacitate de rezistență, muncă, maturitate. Dar mai ales înțelepciune în alegeri, colaborare și atingere țeluri. Numai astfel fericirea va putea fi atinsă, cu siguranță.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ceva fascinant se va produce azi vizavi de noțiunea de legămîntul de două extreme, noțiuni, balansoar casă-familie. Cu direcționarea energiilor schimbării înspre realizare. S-ar putea să descoperi că ființa dragă îți e alături în scopurile tale. Iar ambiția pe care o îndrepți cu atîta ardoare și dibăcie în a te face remarcat/ă și realizat/ă, s-ar putea acum să funccționeze. În tandem cu partenerul tău de cuplu.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astăzi vei realiza o doză de viziuni, cu mare impact de viitor. Schimbările vor tinde să aibă loc, atîta timp cît vei ști să le coordonezi extrem de avîntat. Mai ales este foarte important să prinzi norocul pe care ți-l oferă soarta actual. Și care ține de maritaj, relaționare de lungă durată. Punînd preț pe evoluare a propriilor forme de credință, forme de a gîndi și a vedea structura cuplului tău. Comunicarea cu ființa iubită azi este indicată, una diplomatică și plină de sens!


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi o doză de intensitate, o careva stare tranșantă. Un eveniment produs, poate mai șocant de fel te va face să te schimbi din temelie. Nu mai e timp de complacere, încetinire sau difuz, iluzoriu, confuzie. Și alte noțiuni de acest fel. Acum trebuie să înveți ce este adevărata iubire, plină pe lîngă iubire necondiționată, de valori stabile, comunicare compasională, prezența respectului mai ales. Asta poate fi o pistă de majore trasformări, pentru viitorul fericirii tale afective. Ca și schimbări interioare la nivel emotiv.





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții