Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 3-5 mai 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de astrolo...

Citeste Horoscopul zilei de Marti 24 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on luni, 23 noiembrie 2015 | 07:14


Horoscop de azi Marti 24 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 24 Noiembrie 2015


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu-ti propune succese imediate sau proiecte care par simple, ci ai curaj sa tintesti pana departe, catre un tel mai indepartat. Chiar daca evolutia va fi ceva mai lenta si deloc usoara, merita sa faci acest pas, pentru ca va fi un succes deplin. Ai rabdare, vasleste incet, nu pretinde rezultate imediate si nu-ti pierde increderea nici macar in momentele cand ti se va parea ca nimic nu mai merge. Ba da, merge, doar ca mult mai anevoios decat ai fi asteptat, ca atare continua pe aceeasi cale, cu incredere maxima in succesul final.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti dezamagit sa vezi cum un mare vis se destrama sub ochii tai, doar pentru ca nu ai facut tot posibilul sa-l duci la capat. Ai ratat cateva ocazii bune, ai amanat unele decizii importante iar acum e deja prea tarziu sa mai salvezi ceva. Vrei, nu vrei, trebuie sa te recunosti invins si sa renunti la planul de la care aveai atatea speranta. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul si sa mergi intr-o alta directie si astfel sa nu pierzi chiar tot ce ai construit pana aici. Ar mai fi ceva sanse.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Esti dezamagit sa vezi cum un mare vis se destrama sub ochii tai, doar pentru ca nu ai facut tot posibilul sa-l duci la capat. Ai ratat cateva ocazii bune, ai amanat unele decizii importante iar acum e deja prea tarziu sa mai salvezi ceva. Vrei, nu vrei, trebuie sa te recunosti invins si sa renunti la planul de la care aveai atatea speranta. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul si sa mergi intr-o alta directie si astfel sa nu pierzi chiar tot ce ai construit pana aici. Ar mai fi ceva sanse.










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti intr-un punct de rascruce cand oscilezi intre ceva din trecut si ceva din viitor si nu stii ce sa alegi. Momentul e ideal pentru a sta sa cantaresti situatia cu recunoscutul tau talent de a compara ce ai pus pe cele doua talere ale propriei balante, iar decizia la care ajungi va fi cea mai inteleapta. Trecutul e bine sa ramana acolo la locul lui, sa nu-l mai scoti la iveala, pentru ca ti-ai invatat lectiile din acele vremuri. Acum e momentul sa privesti spre cel care vei fi maine si sa incepi sa mai pui cate o caramida la constructia ta personala. Ce a fost a fost, gata, s-a dus, inchide capitolul de si concentreaza-te numai asupra celui care vrei sa fii! Te-ai schimbat, acum esti altul!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai nevoie de o zi de odihna, de detasare, de relaxare, pentru ca ai acumulat unele emotii negative care ti-au impovarat inima, fara rost. Cauta o cale de a elimina aceste emotii care nu-ti fac bine si ai suficiente cai de vindecare si de eliberare, daca incerci! Sigur exista ceva frumos care face placere inimii tale si care poate contrabalansa perfect situatia catre optimism, deci foloseste-te mai mult de acele instrumente de gandire pozitiva. Cauta acele plusuri ale vietii tale din acest moment si umple toate golurile din inima ta. Ai sa descoperi cu uimire ca balanta inclina vizibil mai mult catre cat de multe lucruri frumoase ai la dispozitie!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu te mai uita la lumea din jurul tau, nu te mai raporta nici la problemele altora, nici la bolile sau ghinioanele semenilor tai, pentru ca toti trec prin viata dupa propriul lor scenariu. Asta e viata, nu e la fel de buna pentru toata lumea, dar atentie: nici la fel de rea pentru toata lumea! Da, poate ai acum prin preajma unele persoane care trec prin cele mai sumbre probe ale vietii lor, dar nu are rost sa te privesti pe tine prin prisma necazurilor acestora. La tine toate merg bine, esti pe val, deci lupta sa-ti pastrezi tonusul ridicat si gandirea pozitiva in ciuda anturajului coplesit de probleme.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu te crampona asa de trecut, chiar daca acolo se afla ceva foarte important pentru securitatea ta generala. Trecutul s-a dus, lasa-l acolo la locul lui si acum concentreaza-te asupra prezentului, pentru ca aici se petrec cele mai importante lucruri. Cu cat esti mai bine ancorat in evenimentele in derulare, cu atat le vei duce mai repede si mai bine la indeplinire. Daca mereu te opresti din elan ca sa mai faci cate un ocol inapoi in timp, pierzi din randament si bati pasul pe loc. Nu te mai gandi la ce ai facut inainte sau de unde vii, ci acum conteaza doar etapa actuala care se construieste promitator sub ochii tai.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu trebuie sa scazi niciodata ritmul in evolutia ta catre succes, nici macar in acele clipe cand ti se pare ca toate merg bine. Stii cum se spune: nu te culca pe o ureche, ci lupta mai departe sa-ti demonstrezi valoarea si sa obtii ceea ce visezi sa primesti de la viata. Nu te opri din urcusul tau continuu, pentru ca nici nu stii cum, exact in acel moment de ragaz, trece sansa pe langa tine. Pedaleaza in continuare, si mai sus spre ceea ce ti-ai propus. Invata de la altii solutii de succes, caci ai destule exemplu in preajma care merita sa fie urmate pentru ca ele au ajuns deja acolo unde tu deocamdata visezi sa urci!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Imaginatia poate fi calea catre cele mai inteligente solutii, ca atare lasa-ti mintea sa zburde in voie, pentru ca va naste idei excelente pentru problemele care te macina acum. Nu te lasa dominat de altii mai rigizi sau mai demodati care iti spun ca numai unele cai duc acolo unde vrei, pentru ca tu ai la dispozitie un instrument invincibil: creativitatea. Foloseste-te de ea cu incredere, din abundenta, si ai curajul sa inventezi noi si noi solutii. Nu te opri la ceea ce iti spun altii ca e bine sau corect. Tu trebuie sa indraznesti sa treci si in zona iluziei, a visului, pentru ca acolo vei gasi idei de exceptie. Vizeaza liber, inventeaza!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai alunecat spre un pesimism neconstructiv care nu te ajuta sa treci peste o situatie mai simpla decat ai putea crede. Ridica un pic capul din pamant si priveste dincolo de limitele pe care singur ti le-ai impus. Exista cai mai multe si mai simple decat ti se pare tie acum, dar din cauza emotiei negative care te stapaneste, e normal sa nu le vezi inca. Esti incet-incet condus spre raspunsul la marile tale intrebari, dar ca sa le auzi, trebuie sa renunti la atitudinea de orb si surd in fata solutiilor care apar de pretutindeni. Deblocheaza-te singur, pentru ca esti aproape de solutia mult cautata, dar nu ti se ofera cu forta daca tu il iei pe nu se poate in brate. Ba se poate, si inca foarte usor!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te cam opui schimbarii, desi, in sinea ta, iti dai seama ca nu mai poti continua in aceeasi directie ca pana acum. Sufletul tau vrea altceva, dar totodata ii este frica sa ia decizii. Poate ar fi bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine, o vreme, pana te obisnuiesti cu ideea ca va veni si momentul schimbarii, la un moment dat. Cand vei fi prins deja in iuresul acelor transformari inevitabile, le vei accepta ca atare. Uneori, cel mai usor sa inveti sa inoti, e sa fii aruncat direct in apa. Cam asa pasesti si tu acum: esti aruncat in toiul unei furtuni reformatoare si te adaptezi din mers noului, fie ca esti sau nu dornic de schimbare. Vei fi, pana la urma!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai tendinta de a fugi de lume, de a te retrage in carapacea ta pentru a-ti linge ranile, pentru a plange in taina, pentru a te gandi numai la dorintele tale neimplinite. Nu face asta, nu ai nevoie de asa ceva, ci trebuie sa profiti de orice invitatie de a te scoate din apatie si melancolie. Nu ai motive sa te izolezi de oameni, cand afara te asteapta actiune, dinamism, veselie, distractie. Te simti oarecum neinteles, ai avea nevoie de ceva doar pentru sufletul tau ce nimeni nu-ti ofera, dar nu te fixa pe o singura sursa a fericirii tale. Poti primi altceva in loc, mult mai bun, totul e sa accepti tu alternativele fara sa te incapatanezi sa te auto-pedepsesti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții