Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Noiembrie 2015

Written By NIKE B. on luni, 23 noiembrie 2015 | 07:07


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Noiembrie 2015

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 23 Noiembrie 2015 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2015.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Alinerea astrala poate sugera o doza mare de seriozitate in relatia de cuplu. E bine totusi, fiindca aveti multe lucruri de clarificat. Dar nu uitati sa faceti si ceva distractiv in acelasi timp, chiar daca asta poate presupune o plimbare pana la market si inapoi. Orice e binevenit.



Horoscop pentru femeia din Taur

Configuratia astrala prezenta te face sa te simti nemultumit de modul in care relatia ta evolueaza. Iti doresti foarte mult sa consumi cat se poate de multe sentimente, dar incearca sa nu-ti irosesti toate sansele datorita entuziasmului. Lucrurile se vor intampla atunci cand te astepti cel mai putin.












Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astrala intareste legaturile cu persoana iubita. Romantismul nu va include azi nici cina si nici lumanari. Partenerul tau are ceva mai incitant pentru tine. Asa ca fa-te comod si lasa-ti inhibitiile acasa. Astazi, cu siguranta vei avea parte de experiente de neuitat.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca te asteptai la o zi linistita, afla ca astrele ti-au pregatit ceva mai interesant, mai ales fiindca acel lucru interesant ar putea sa restabileasca lucrurile in relatia de cuplu. Chiar daca vei avea impresia ca ai fost prins pe picior gresit, iti vei da seama, in final, de insemnatatea lucrurilor.




Horoscop pentru femeia din Leu

Daca cineva pare ca nu vrea sa va cada in brate, astrele iti arata ca acele lucruri nu sunt decat niste fatarnicii. In final, acea persoana se va impiedica, fiindca a te lasa prins din prima nu da bine. Acum ai inteles cum stau lucrurile, ai mult mai multe sanse sa gasesti solutia.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Desi de obicei vezi partea frumoasa a lucrurilor, planetele par sa te faca azi sa vezi exact invers lucrurile si sa te axezi pe un detaliu pe care tu deja l-ai dus la cote paroxistice. Si da, acel lucru se refera la relatia ta amoroasa. Incearca sa nu incremenesti inacest proiect!



Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca lucrurile incep sa scartaie in relatie, ai tentinta sa treci cu vederea problemele adevarate si sa te axezi mai mult pe trivialitati. Alinierea planetara poate aduce in atentia ta anumite detalii stanjenitoare, dar vestea buna e ca amandoi veti face tot posibilul sa le indreptati.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Prezenta configuratie astral ate incurajeaza sa acorzi mai multa atentie la ceea ce incearca cel de langa tine sa-ti spuna si sa citesti printre randuri referitor la necesitatea de a descoperi ce anume ti se transmite. Ai tendinta sa ignore anumite semnale din jurul tau, dar daca n-ai mai face-o atat de des, sigur vei inclina balanta in favoarea ta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Azi e, fara indoiala, o zi plina de romantism. Configuratia astrala te aduce in preajma unei persoane cu care pari sa ai multe de impartit; cineva care are capacitatea de a purta o discutie fara sa devina foarte pasional. Partea frumoasa e ca veti avea sansa sa va mai intalniti in viitorul apropiat.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

De ce trebuie sa joci atatea jocuri cand vine vorba de dragoste si intalniri? Planetele arata ca acel cineva poate sa renunte datorita incapatanarii tale. A incercat in absolut toate modurile posibile sa-ti atraga atentia si sa-ti strapunga armura, dar simte ca nu mai are putere.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Asezarea astrelor te impinge sa privesti din perspectiva relatia de cuplu, dar si aduce un sentiment de optimism. Cu siguranta astazi este o zi neobisnuita si din punctul de vedere al persoanelor pe care o sa le intalnesti. Dar cel mai neobisnuit e ca vei gasi o persoana nu numai extraordinar de atragatoare ci si foarte deschisa, ceea ce pentru tine e ca o patura rosie in fata unui taur.


Horoscop pentru femeia din Pești

Alinierea planetara iti poate indulci foarte mult ziua, avand in vedere intalnirea pe care o ai planificata pentru aceasta seara. Aceasta este metoda perfecta de a-ti pierde timpul: a manca si a bea alaturi de o persoana delicioasa si influenta. Bucura-te asadar!



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții