Horoscop karmic săptămâna in curs

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual . Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la ...

Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Ianuarie 2016

Written By NIKE B. on joi, 28 ianuarie 2016 | 06:48



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Ianuarie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Azi marcajul se duce pe mai multă atenție vizavi de emotivitatea manifestată natural, simplist, în cadrul unor scheme de rutină. Odată cu responsabilitatea ta care se manifestă din ce în ce mai puternic și mai major, ai nevoie și de acea susținere din partea ființei dragi. De aceea acum înveți să colaborezi matur. Poate cu o singură condiție, mai puțin rigid și sacadat. Optimismul de asemenea e acea doză de succes pe care infiltrînd-o în gîndirea ta, te va ajuta să atingi mult mai multe țeluri propuse!



Horoscop pentru femeia din Taur

Azi iubirea în viața ta, latura afectivă capătă o importanță specială. Relația ta cu ființa iubită de la o vreme e aproape cea mai importantă direcție, care are posibilitatea să te miște spre alte tărîmuri. Este nevoie însă să înțelegi că lejeritatea în manifestări, dar mai ales comunicarea sinceră a ceea ce simți este primordială. Manipulările sau controlul s-ar putea să aibă mai degrabă o parte și formă distructivă, decît constructivă. Azi amorul e tot ce ți se dă mai frumos de sus!











Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intimitatea smțirilor, naturalețea interiorizată, ascunsă de ochii lumii te ajută să resimți importanța relației ca fiind una stabilizantă. Acum e perioada în care destinul îți oferă oportunitatea să întîlnești viitoarul/oarea tău/ta soție/soț. De aceea recomandabil este să pui multă forță întru o comunicare forte. Manifestări pline de sinceritate, diplomație. Și cît mai multă încredere și optimism în viitorul strălucit, plin de iubire și reciprocitate.


Horoscop pentru femeia din Rac

Azi comunicarea cu ființa dragă, modul prin care te exprimi, mesajele de iubire sunt cele care îți vor aduce armonia în cadrul cuplului tău. De la o vreme încoace romantismul, flegmatismul, platonicitatea sunt cele care te guvernează maxim. Acum înveți să ubești necondiționat. Totodată este indicat să dai mai multă importanță coerenței în comunicare, pentru că o careva doză de confuzie s-ar putea ușor ușor să persiste actual!




Horoscop pentru femeia din Leu

Acum marcajul relațional se pune pe latura financiară. Azi există predispoziția către careva certuri legate de lucruri elementare zilnice. Legate de momente ca și afecțiunea ta sau mai bine zis a celei manifestate vizavi de persoana ta. Acum e momentul în care te transformi intens ca și manifest amoros. Treci printr-o perioadă în care relația ta este evaluată ca și beneficii materiale și aport stabilizant la acest nivel. De aceea acum urmărește să dai dovadă de mai multă înțeleciune în comunicare, legare pacturi verbalizate cu cel de lîngă tine.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acum ești predispus/ă să atragi o vastitate de atenție din direcția sexului opus. Azi ziua are ca și direcție latura beneficiilor din viața ta. Mai ales cele materiale, se pune problema acumulărilor, talentelor de care dispui. Iubirea acum tre să fie și motivată, nu mai e vreme de lucruri superficiale. Sau alte laturi instabilizante



Horoscop pentru femeia din Balanță

Azi afecțiunea are motive mai ample, mai destinse în viața ta. Vei fi apt să te distrezi mai pe măsură. Probabil ființa iubită îți va demonstra mai accentuat interesul față de tine. Te vei simți iubit/ă, aperciat/ă sau pur și simplu îndrăgostită. Vei avea chef să cheltui mai mult pentru unele plăceri în comun. Plăcerea vieții și expansiunea simțirilor, te vor face mai fericit/ă, mai împlinit/ă, mai amorezat/ă!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Azi tumultul afectiv va lua forme și note interiorizate. Accentul se pune pe cămin, familie. Relația și emotivitatea cu soțul/soția ta. Asta îți va aduce doza de lumină interioară și confortul maxim. Astfel încît să ai parte de o structură interioară armonioasă de ordin sentimental. Atenție totuși încă la modul de comunicare sau gîndire. Indicat este să folosești o tactică constructivă în abordări fără tendința de manipulare, control. A venit momentul în care trebuie de schimbat direcțiile de gîndire.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ultima perioadă relația ta are nevoie de mai multă stabilitate, mai ales financiară. Măsori toate oportunitățile prin prisma bunurilor, achizițiilor, veniturilor. A aportului de acest gen a ființei dragi în cadrul cuplului vostru. Adevărul este că acum probabil trebuie să abordezi latura relațională cu mai mul ștă înțelepciune. Maturitatea în colaborare este cea care ar trebui să primeze. Altfel, orice alegere sau inițiere greșită s-ar putea să ducă la note distructive în relația ta. Azi deplasările, comunicarea și mesajele amoroase curg rîu.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Azi dispui de niște beneficii și influențe materiale majore. Poate îți faci o achiziție bună împreună cu ființa iubită?! Poate cheltui niște bani pentru un cadou mai special. Sau pur și simplu primești un cîștig mai mare și mergi să petreci frumos deseară. La modul general, acum treci printr-o perioadă în care estetismul, arta iubirii e cea care îți guvernează trăirile. Preponderent și întîlnirile sau succesul amoros au influențe majore, benefice și optimiste pentru tine. Dispui de șanse mari ca și atractivitate la sexul opus.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Prima jumătate a zilei intensitatea, profunzimea emotivă încă îți mai sălășluiește aspectul afectiv al sectorului relațional. În cea de-a doua însă vei resimți un nou val de expansiune la acest nivel. O careva doză de optimism, lejeritate în gîndire. Capacitatea de a-ți permite să visezi, să dai forme imaginare, idealistice pe undeva cuplului tău. Indicat este perioada asta să înțelegi că forma de control și manipulare afectivă, nu e tocmai cea mai bună. Pe de altă parte să sesizezi că intensitatea este noțiunea pe care tu o aduci în relația ta. De aceea suferința din dragoste, s-ar putea să fie una din forma ta naturală, aproape vitală, din acest sector.


Horoscop pentru femeia din Pești

Azi în prima jumătate a zilei încă mai resimți sectorul relațional, ca fiind unul central în viața ta. Probabil ești pus/ă în contact direct cu partenerul/ra tău/ta de viață. Probabil aveți ceva de făcut împreună. Sau pur și simplu vă distrați din niște momente amuzante. A doua parte a zilei, însă vine cu o careva tentă intensă afectivă. Ușoarele senzații de suferință din dragoste, s-ar putea să îți sălășluiască inima. Probabil vei avea tendința să pui la îndoială niște adevăruri de cuplu, izvorîte din note imaginare mai mult, decît realistice.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții