Horoscop Urania. Ce dorințe ascunse au zodiile

Dorințele ascunse ale fiecărui semn zodiacal Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. F...

Citeste Horoscopul zilei de Vineri 29 Ianuarie 2016

Written By NIKE B. on joi, 28 ianuarie 2016 | 06:57


Horoscop de azi Vineri 29 Ianuarie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 29 Ianuarie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Priveste la cei din jur care au ajuns la un nivel catre care tu inca te chinui sa urci si ia-i pe acestia ca exemplu de reusita. Daca ei au ajuns acolo, inseamna ca nu este un drum imposibil, ci poti si tu, dar inainte de a ajunge la varf, e nevoie de o atitudine noua, care, momentan, iti lipseste. Aceasta ar implica mai multa incredere in fortele proprii si mai ales in rezultatele finale, dar si un dram de infatuare! Prea iti gasesti defecte la tot pasul si, in acest caz, nu trebuie sa-ti vezi doar punctele slabe, ci sa scoti mai mult in valoare atuurile cu care esti inzestrat din plin!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te grabi sa renunti la un proiect doar pentru ca ti se pare ca de la o vreme nu se mai intampla nimic. Uneori, abandonul survine cu cateva clipe inainte de a se arata efectele muncii depuse, deci nu renunta inca! Mergi mai departe, cu incredere in sansa finala, pentru ca ti-ar parea rau sa spui acum stop si maine sa afli ca altul a trecut pe aici si a cules roadele eforturilor tale de pana acum. Esti aproape de marele succes, e doar o chestiune de zile, deci lasa neincrederea la o parte si vasleste mai departe cu spor, chiar daca inca nu se vede tarmul… Nu e departe!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mare atentie la informatia pe care o primesti astazi, pentru ca nu este suficient verificata! N-ar fi rau sa ai mai multe surse de documentare inainte de a te decide asupra unei singure solutii, pentru ca stirea care ajunge la urechile tale contine o nota de neadevar care, mai devreme sau mai tarziu, isi va da arama pe fata. Nu crede chiar orice, nici daca inspira incredere la prima vedere, pentru ca s-a infiltrat in preajma ta o persoana care emite pareri eronate si rau intentionate pentru a-si asigura lui suprematia. Tu il crezi si pornesti pe calea pe care ti-o arata ca, mai apoi, sa pierzi timp pretios ca sa repari greseala.










Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Daca pleci la drum, la destinatie te asteapta iubirea. Zbori pana la cel drag si calatoria in sine e un motiv de nerabdare, pentru ca nu mai ai stare pana la clipa revederii. Drumul pe care il faci astazi are o insemnatate aparte pentru inima ta: pe parcurs ai ocazia sa te relaxezi, sa inchizi orice capitol care te leaga de trecut, te detasezi de orice si intri cu inima deschisa in etapa urmatoare. La capat, te asteapta un vis implinit, un vis de iubire, un vis eliberator, fiind darul cel mai de pret al perioadei agitate prin care ai trecut. Da, e altceva, simti ca se lumineaza cerurile si, odata cu ele, si inima ta.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu pretinde rezultate imediate nici macar de la acele actiuni care se apropie de final. Ia-o mai moale, bucura-te de liniste, de ritmul mai lent de evolutie, si pune in valoare calitatea ta cea mai de pret: rabdarea. Esti un exemplu de rabdare si pentru altii, deci, cine te are astazi in preajma se intreaba cum de poti tu sa construiesti totul atat de solid si fara graba. Pentru ca stii ca numai asa apar roadele cele mai bune, atunci deci de ce sa sari peste etape? Ai ajuns intr-un punct care iti inspira incredere, desi esti sigur ca mai e cale lunga pana la tinta finala, dar nivelul de acum te motiveaza sa mergi mai departe cu pasi mici si siguri. Asteapta: esti pe calea cea buna!


Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Totul se invata, inclusiv comunicarea si relationarea cu cei din jur. Azi primesti o lectie buna despre amabilitate, despre politete, despre cum sa te comporti ireprosabil. Intalnesti o persoana educata, care se poarta minunat in relatie cu oricine si astfel poti afla si tu cum e mai bine sa tratezi oamenii din jurul tau. Esti pe drumul cel bun catre perfectiunea spre care tinzi, deci nu te opri din invatat, chiar daca ai uneori impresia ca unii iti predau aceste lectii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comporta-te ca ei si intr-o zi vei fi si tu un exemplu in ochii altora! Nimeni nu s-a nascut invatat.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Credeai ca va fi o banala? Te inseli: poate aduceceva nou! Putin aer proaspat nu strica, fie ca vorbim aici la propriu sau la figurat. Daca o iei mot-a-mot, atunci petrece cateva minute afara, daca nu ai un loc in directa legatura cu natura, atunci ajunge si o plimbare prin frig pana la magazin, dar aceasta gura de aer curat iti face incredibil de bine, de parca era exact sursa de energie pura de care aveai nevoie. Daca privesti gura de aer proaspat doar metaforic, atunci poate fi momentul cel mai bun pentru o schimbare de atitudine, de stare, o cat de mica noutate acceptata in programul normal al acestei zile, dar care va avea efecte miraculoase asupra tonusului general.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nasul tau fin presimte ca, in spatele unor aparente, s-ar mai afla si altceva, de aceea ar fi bine sa amani marile decizii pe altadata, ca sa te informezi mai bine. S-ar putea sa apara de undeva o informatie contradictorie care sa dea peste cap toate ideile anterioare, de aceea cel mai bine ar fi ori sa ceri detalii din mai multe surse, ca sa te convingi ca toate converg in aceeasi directie si nu se bat cap in cap, ori sa ai si un plan de rezerva oricand la indemana. Daca ai luat acum o decizie, s-ar putea sa descoperi, mai tarziu, ca exista si alta, poate si mai buna, deci ce-ar fi sa nu pui punct final inca?



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Participi la o petrecere adunata in jurul unui motiv frumos de fericire. Cineva trece prin momente superbe si simte nevoia sa impartaseasca fericirea sa cu altii. Esti si tu invitat sa te alaturi si o faci cu inima deschisa, bucurandu-te sincer pentru vestile bune aflate. E o sarbatoare a zambetului, un motiv de amuzament, o ocazie de a rade cu pofta, pentru ca toata lumea e libera sa se manifeste in voie. Chiar se simte un aer copilaros, nastrusnic, in preajma ta, de parca toti au uitat ce varsta au si simt nevoia sa se distreze, sa se joace un pic!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cu ceva timp in urma iti puneai o intrebare cu privire la sensul pe care e mai bine sa mergi, dar ai abandonat acest gand, la momentul acela. Ziua aceasta vine cu atmosfera potrivita care te duce din nou cu gandul la acel moment, de parca ai readuce la lumina vechea ta dilema: incotro? Fii atent la gandurile care iti vin in minte, la inspiratia pe care o primesti de sus, pentru ca raspunsul la intrebarea ta de altadata poate aparea chiar acum. E starea ideala, cu incarcatura spirituala maxima, ce te deschide spre sufletul tau, ca atare continua sa cauti raspunsuri in tine si in jur. De undeva, ca un dar de lumina, poate aparea azi o indrumare, care te ajuta sa vezi calea ratacita sau cea pe care nu reuseai sa o gasesti inca.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Puterea, suprematia, succesul - toate pot fi doar o iluzie daca nu le exerciti in cele mai potrivite forma. A o face pe seful, a ridica tonul fara motiv, a incerca sa-i domini pe ceilalti printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate cai de a-ti demonstra valoarea, unicitatea sau suprematia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poti arata ca esti cel mai bun si prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Daca o faci pe durul cu cei din jurul tau, poate castigi o batalie acum, pe moment, dar nu inseamna ca i-ai convins ca puterea e la tine. E bine sa-ti vezi serios de treaba ta fara a cauta neaparat sa ti se dea dreptate sau sa te afli doar pe primul loc: nimeni nu ramane prea mult timp in frunte, deci nu asta conteaza!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Chiar daca nu mai este acelasi ritm alert de inaintare a unui plan catre punctul maxim la care visezi, nu inseamna ca nu inainteaza lucrurile. Ba da, doar ca ceva mai lent decat ai fi dorit tu! Ca atare ai rabdare si nu grabi lucrurile, pentru ca te afli pe parcursul unui plan care progreseaza lent, pas cu pas, dar neintrerupt. Imagineaza-ti ca ceea ce se naste acum sub ochii tai e precum o roca ce se slefuieste in timp indelungat, pana ajunge la forma perfecta. De ce sa sari peste etape cand fiecare pas de pe parcurs conteaza pentru ceea ce construiesti? Rabdare, asadar, si continua constructia!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții