Urmează săptămâna schimbărilor majore

Horoscopul special Urmează săptămâna schimbărilor majore pentru zodii Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și prev...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 27 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on marți, 26 aprilie 2016 | 08:11


Horoscop de azi Miercuri 27 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 27 Aprilie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Relatia in care ai investit multa energie da semne de evolutie excelenta, ceea ce iti inspira incredere pe viitor. Privesti la omul de langa tine cu admiratie, semn ca apreciezi tot ce face pentru tine si ceea ce inveti permanent din interactiunea cu el. esti si tu foarte devotat acestei relatii, oferi la fel de mult pe cat primesti, pentru ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. E un coechipier de nadejde, un prieten apropiat, un tovaras de lucru echitabil, si nu simti nicio clipa ca doar tu ai duce in spate tot greul, ci dimpotriva: impartiti totul excelent!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure daca te prinde cu cioara vopsita. Te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta. Cu alte cuvinte: nu minti!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

O vorba aruncata in vant intr-un moment nepotrivit sau cu o tinta gresita poate avea efecte dintre cele mai neplacute. Poti cauza cuiva o suferinta sau poti taia tot elanul cu care ai pornit o actiune noua, pentru ca nu ti-ai luat toate masurile de precautie. Te-ai hazardat spre o zona riscanta si deja incep sa se vada efectele alegerii gresite. Nu te aventura in directii periculoase fara sa stii ce te asteapta, pentru ca impulsivitatea de moment, neatentia si neglijența, precum si atractia spre risc pot avea urmari greu de reparat. Nu incalca regulile in gluma, pentru ca tot tu vei plati pretul acestui joc!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Fii foarte atent la persoana care incearca azi sa ti se bage pe sub piele cu linguseli, cu vorbe dulci, cu minciuni frumoase, pentru ca urmareste sa te induca in eroare si sa se foloseasca de tine. Intentiile sale sunt clar negative, dar daca nu ramai realist si nu observi la timp ca ceea ce spune e praf in ochi, i-ai putea pica in plasa. Vrea sa-ti castige increderea si prietenia ca apoi sa extraga de la tine informatia sau sprijinul de care se poate folosi in avantaj propriu.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Dragostea are nevoie si de lucruri palpabile pe care sa se bazeze, nu numai de emotii aprinse si de vorbe dulci. Partenerul asteapta de la tine un gest concret prin care sa inteleaga mai bine ce intentii ai de la relatia voastra. Un angajament solid, un proiect comun care sa consolideze relatia sau o investitie in care amandoi sa implicati resurse mari de timp, de bani si de energie sunt dovada clara ca amandoi sunteti dispusi sa mergeti mai departe cot la cot. Depasiti faza iubirii incipiente si treceti la o etapa superioara: claditi ceva impreuna.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o zi prospera, care iti inspira un puternic sentiment de siguranta materiala, de implinire, de satisfactie in cariera. Se pare ca ti-ai atins unele teluri care acum te incarca de bucurie si de un puternic sentiment de valoare personala. Esti mandru de tine, pastreaza acest sentiment si mergi mai departe, la etapa urmatoare a planurilor tale. Si banii sunt pe un teren mult mai bun, pentru ca ai putea incheia niste afaceri profitabile sau ai putea intra in posesia unor sume de bani exact cand ai mai mare nevoie de ei pentru unele investitii majore. Ai curaj sa faci planuri pe termen lung cu banii tai, ori pentru a-i face sa creasca, ori pentru a le da plus valoare.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu reusesti sa te integrezi in atmosfera vesela din jurul tau, de parca nu ai avea chiar atat de multe motive de distractie ca ceilalti. Fa un efort, de dragul lor, sa nu discuti azi de nimic grav, serios, suparator, pentru ca cei din jurul tau chiar se simt bine si te poti molipsi de la ei. Apar vesti bune, iar un zambet, peste toate acestea, ar fi darul suprem. Daca ai cobori un pic la nivelul celor mici, ai descoperi ce zi superba este, fara sa ti-o tensionezi singur cu problemele adultilor.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

E o placere sa-ti revezi azi rudele mai in varsta, de la care afli o multime de lucruri interesante. Parintii au sfaturi bune de dat, deci nu-i ignora si nici nu considera vorbele lor drept o cicaleala, pentru ca va veni o zi cand te vei folosi de cele auzite azi de la ei. Cand vei fi parinte, vei transmite si tu mai departe aceste invataturi ca atare tine-le bine minte si transforma-le in principii sanatoase de viata. Prezenta ta face bine celor dragi tie, aflati deja la varste onorabile, de aceea ar fi bine sa le faci o vizita sau sa le dai un semn de viata.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Iti vine o idee noua in minte incat incepi sa-ti pierzi interesul pentru alte actiuni inainte de a le termina. Ar fi bine sa duci la capat ce ai inceput, ca sa te poti concentra mai apoi asupra noii directii, pentru ca ai consuma prea multa energie pentru a face fata pe doua fronturi simultan. Totusi, impulsiv din fire, esti in stare sa-i pui punct abrupt vechii preocupari, fara sa te mai uiti inapoi, si sa te implici in noua activitate cu elan si entuziasm. Prin gesturi atat de categorice, risti sa lasi unele lucruri neterminate in urma ta.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

A venit momentul unei decizii majore pe care o tot amani de ceva vreme pentru ca nu te simteai pregatit sa spui ultimul cuvant. Ai mai meditat, te-ai gandit, ai adunat informatii si acum consideri ca detii toate detaliile necesare unei alegeri intelepte. Nu vrei sa fii influentat de nimeni, dar oricat ai dori sa iei singur decizia, nu poti ramane surd la influentele din afara. Se vehiculeaza suficiente pareri contrarii in jurul tau, deci si aici trebuie sa depui un efort de atentie: de a discerne corect intre ce e bine si ce e rau, de ce te poti folosi in alegerea ta si ce nu te ajuta la nimic.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Te comporti ca un om matur, serios, bine organizat, pe care oricine se poate baza. Tot ce promiti tu devine fapt imediat, pentru ca nu stai pe ganduri, ci pui osul la treaba, fie ca e in beneficiul personal, fie al altora. Ai ceva de oferit lumii, sfaturi bine documentate, o mana concreta de ajutor, un obiect palpabil de care cineva se poate folosi cu succes, ca atare contributia ta e mai mult decat teoretica. E una care se vede si care poate sta la temelia multor reusite de care tu sau altii te vei bucura.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai grija cum te comporti azi intr-o imprejurare in care spiritul tau jucaus nu are ce cauta, altfel lasi o impresie gresita. Parca te-ai prezenta in fata unui juriu care asteapta de la tine idei inteligente, o comunicare eficienta si rationala, o atitudine de om serios care stie ce spune. Daca incepi sa faci glume cu cine nu trebuie, risti sa-ti strici imaginea care cere azi sa iasa mai mult in evidenta, deci tine-ti sub control dorinta de distractie. Nu e locul ei aici!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții