Femeile geniale din horoscop 2024

Femeile geniale din horoscop, în funcție de zodie. Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce...

Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Aprilie 2016

Written By NIKE B. on marți, 26 aprilie 2016 | 08:04



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Aprilie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 26 Aprilie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai de-a face cu o persoana care, in trecut, ti-a demonstrat ca nu te poti baza pe ea. Vei descoperi ca e un om care invata din greseli si vei gasi un partener de nadejde. Trebuie doar sa ii dai sansa sa ti-o dovedeasca!



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca nu tii un jurnal, ar fi cazul sa incepi unul! Faptul ca nu iti planuiesti lucrurile asa cum trebuie te va trage in jos pe viitor. Fii mai atent la pasii pe care ii faci si vei ajunge acolo unde iti doresti!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Chiar daca relatiile tale se recontureaza, nu inseamna ca ele se si incheie. O anumita schimbare din viata ta se reflecta si asupra legaturilor pe care le ai cu cei dragi si ai tendinta sa te descurajezi prea repede in fata acestor perspective.


Horoscop pentru femeia din Rac

Faci ceva diferit astazi si descoperi intelesuri mai profude in activitatile tale zilnice. Antenele tale sunt bine intinse si captezi orice semnal din jur. Esti in forma maxima, in ce priveste abilitatile de a absorbi orice informatie din jur.



Horoscop pentru femeia din Leu

Te simti confuz si hipersensibil la stimulii externi. Sunt prevazute lupte pentru putere, mai ales in sfera domestica. Compromisul e solutia optima, cel putin astazi!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada echilibrata, asa ca e bine sa profiti de ea si sa stabilesti legaturi cu cei din jur. Incearca sa iti dai seama de lucrurile bune din relatia ta, pentru a putea fi cu adevarat recunoscatoare pentru ceea ce ai.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Te simti obligata sa ajuti pe cineva care iti cere ajutorul, dar nu iti dai seama ca, de fapt, acel cineva profita de bunavointa ta. Daca nu o faci din suflet, mai bine renunta! Nu vei reusi sa iti ascunzi neplacerea.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Decizia de a schimba directia unei actiuni va cere un efort de vointa din partea ta. In prima faza, totul pare stralucitor, nou si atractiv. Cand iti dai insa seama de ce trebuie sa faci pentru a duce la bun sfarsit ce ai inceput, s-ar putea sa ai cateva remuscari. Lucrurile nu vor fi simple!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Un anume gand te obsedeaza, mai ales pentru ca implica ceva ce nu poti avea. De obicei, genul acesta de experiente vin cu o lectie importanta in spate. Asa ca, pe moment, poate parea o situatie dificila, dar, pe viitor, iti vei da seama ca a fost o experienta utila.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai tot ce iti trebuie pentru ajunge acolo unde iti doresti, dar pare ca putin ajutor din partea cuiva de baza nu strica. Asa ca trebuie sa te gandesti bine care este persoana care iti poate da impulsul pentru a face exact ceea ce trebuie in continuare!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai chef de distractie si nimeni si nimic nu te va opri din aceasta tendinta. Intri intr-un soi de triunghi amoros, care, pentru moment, pare foarte palpitant, dar care iti va da multe batai de cap pe viitor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Te intereseaza sa auzi mai mult despre exprientele traite de un prieten si nu ai rabdare sa ii asculti sfaturile, deci ai avea multe de invatat de la el. E important sa treci mai departe de suprafata relatiilor tale, pentru a le permite sa se cimenteze.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții