Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Mai 2016

Written By NIKE B. on marți, 3 mai 2016 | 05:37



Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Mai 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 3 Mai 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Conflictele sunt in centrul atentiei zilei. Nu una, ci mai multe persoane par sa vrea sa iti puna bete in roate si vei avea de dat multe explicatii pentru a putea continua mai departe planurile pe care le aveai in gand.



Horoscop pentru femeia din Taur

Disputele cu cei din jur te fac sa capeti o atitudine blazata in fata vietii. Faptul ca unii au puncte de vedere diferite de ale tale, te face sa iti pierzi avantul. Nu e cazul sa permiti sa te afecteze asemenea nimicuri, mai ales ca e normal sa fie persoane care gandesc diferit de tine.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Munca pe care o depui va fi recompensata inzecit. Ce vrei mai mult de atat? Primesti ceea ce iti doresti si ai si satisfactia de a fi pe baza propriului efort. Tine-o tot asa si vei avea si mai mult de castigat!


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai grija la persoanele manipulatoare din jurul tau, mai ales daca se prezinta in fata ta cu atentii. Toate acestea ascund intentii nu prea curate, asa ca ai grija cum le raspunzi. Te vei trezi ca ai fost atras in capcanele lor.



Horoscop pentru femeia din Leu

In avantul tau de a-i convinge pe cei din jur ca ai dreptate, nu faci decat sa ii indepartezi pe toti. Nu mai fi atat de fixat sau fixata in a dovedi ca cei din jur se inseala. Chiar daca ai dreptate, poti sa iti alegi cu grija cuvintele, in asa fel incat sa nu ii ranesti, in argumentarea ta!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Gasesti metoda de a face mediul de lucru mai confrotabil. Fie vei lucra de acasa, fie vei imbunatati atmofera de la locul de munca. Cert e ca, in plan profesional, ambianta devine primitoare.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai tendinta sa treci peste o problema legata de munca, fara sa ii acorzi prea multa atentie. Din pacate, cineva e cu ochii pe tine si iti urmareste exact aceste scapari, pentru a te pune la zid. Nu e o perioada buna pentru a fi neglijenta!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ultimele zile petrecute pe scaun, la birou, fara prea multa miscare, iti provoaca un disconfort fizic destul de mare. Va trebui sa faci ceva sa iti scoti corpul din amorteala. O plimbare, o tura de alergare, o ora la sala sunt cateva sugestii utile.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, eforturile tale de a inainta in viata si activitatea ta vor intalni rezistenta. Cei din jur se simt presati de nevoia ta constanta de a fi cu un pas inainte. Ori mergi in ritmul tau, dar te desprinzi de ceilalti, ori mergi in rand cu ei si te adaptezi!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai parte de multe discutii lejere, relaxante, care iti imbunatatesc statutul social. Astazi, nu trebuie sa uiti ca o atitudine prietenoasa iti poate aduce mai multe castiguri decat faptul ca ai dovedit cuiva ca ai avut dreptate.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai impresia ca daca oferi raspunsuri emotionale la poblemele celor din jur, isi si ajuti cu ceva? Poate ca au nevoie exact de un om realist, care sa ii faca sa vada partea practica a lucrurilor. Naturaletea e ceea ce isi doresc cei din jur, atunci cand iti cer sprijinul!

Horoscop pentru femeia din Pești

Nu poti controla totul intr-o relatie, dar poti controla reactiile tale in fata partenerului. Pentru a pastra un echilibru, va fi nevoie de mai multa analiza si de mai putina spontaneitate. Nu poti mentine mereu lucrurile la un nivel superficial.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții