Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 27 Iulie 2016

Written By NIKE B. on marți, 26 iulie 2016 | 08:26


Horoscop de azi Miercuri 27 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 27 Iulie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te simti in apele tale, parca ceva lipseste pentru a vedea si tu soarele pe cer si frumusetea lucrurilor. Singuratatea nu-ti prieste defel, ca atare evita sa stai izolat astazi. Iesi in lume, accepta orice invitatie de a merge in oras, plimba-te in natura, inconjoara-te de familie, de cei dragi, de prieteni, pentru ca prezenta lor iti va face foarte bine! Asa iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si optimismul, intr-o companie vesela si tonica, ce iti va abate gandurile de la problemele pe care, in singuratate, ai tendinta de a le agrava mai mult decat ar merita.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

E o zi cu doua fete, de parca treci de la o extrema la alta de cateva ori. Ceea ce incepe rau, tinde ulterior spre bine, dar nu tine mult si aluneci inapoi in zona sensibila, dar aceasta oscilatie sus-jos se va mentine pe tot parcursul zilei, incat nici nu vei putea spune, la final, daca ziua a fost buna sau rea, de vreme ce cunosti ambele fete ale monedei. Nu trata nimic la extreme: bucura-te cu moderatie iar problemele trateaza-le cu umor, deoarece o atitudine de mijloc - nici plus, nici minus - ar fi de preferat. Constient ca ai parte si de bine si de rau la pachet, in acelasi timp, vei sti sa depasesti cu bine orice situatie.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai grija cui iti oferi ajutorul astazi, deoarece dai peste profitori gata sa primeasca tot ce ai tu de oferit fara a da in schimb nici macar un multumesc. Fii deci ceva mai rezervat in fata celor care stii ca nu fac altceva decat sa cerseasca bunavointa altora, oricat de mult ai dori tu sa fii de ajutor. Unii chiar nu merita atata generozitate, pentru ca tu esti gata sa le dai tot ce ai si… cu ce ramai? Cu o mare dezamagire cu privire la adevaratul caracter al oamenilor.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai numai motive de satisfactie pentru ca reusesti sa aduni alaturi de tine un grup mai larg de persoane care vor milita pentru un adevar. Tu detii argumente forte pentru a obtine victoria, dar mai ai nevoie de un grup de sustinere, pe care poti sa-l formezi in jurul tau. Apelati la fapte concrete, la argumente puternice in favoarea unei situatii care cere sa fie demonstrata. Orice activitate caritabila, umanitara, care sa militeze pentru un scop nobil ti se potriveste de minune si, daca sunteti mai multi, deveniti deja o forta!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu te lasa doborat de banale dispute care se mai incing azi in jurul tau. Si tu ai face la fel daca cineva si-ar expune azi parerile sub aceeasi forma, deci, inainte de a te supara pe cei care ti se opun, gandeste-te cum ai reactiona tu in locul lor. Expui opinii pe care nu oricine le poate accepta, dar daca ai demonstra concret la ce sunt bune, poate i-ai convinge mai usor. Unii vor spune nu din start, fara sa se gandeasca la utilitatea parerilor tale, dar daca ai rabdare si le pui tu singur in aplicare, le-ai arata ca merita atentie.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te inconjoara cu gesturi de afectiune dintre cele mai tandre si mai calde. E o placere sa fii rasfatat asa si te bucuri de tot ce primesti cu un dram de egoism, preferand doar sa te incarci din iubirea sa, fara a oferi la fel de multe in schimb. Cel drag te cunoaste si te intelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi neconditionat, pentru ca stie ca ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altadata vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar sa primesti!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Stai prea mult sa analizezi o problema, cand ea ar putea avea o rezolvare mult mai simpla decat crezi. Ai ajuns la niveluri mult prea complicate ale acelei situatii si e normal sa te incurci deja in detalii contradictorii. Uneori, lucrurile sunt mai simple decat par, deci nu mai despica firul in patru si nici nu sapa pana in cele mai ascunse unghere. Ia decizii mai de suprafata, pentru ca, daca sapi prea adanc in miezul actiunii, incepi sa descoperi si elemente pe care nu vei mai sti cum sa le gestionezi. Intreaba-te doar ce e de facut, dar nu si cum sau cand vei ajunge acolo, acestea sunt deja detalii nesemnificative, pentru ca la intrebarea CE vor aparea mai usor raspunsurile.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult, iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ. Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers, noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ce-i cu suspiciunea aceasta care te-a coplesit? Nu cumva ai alunecat spre un pesimism neconstructiv care nu te ajuta sa treci peste o situatie mai simpla decat ai putea crede? Ridica un pic capul din pamant si priveste dincolo de limitele pe care singur ti le-ai impus. Exista cai mai multe si mai simple decat ti se pare tie acum, dar din cauza emotiei negative care te stapaneste, e normal sa nu le vezi inca. Esti incet-incet condus spre raspunsul la marile tale intrebari, dar ca sa le auzi, trebuie sa renunti la atitudinea de orb si surd in fata solutiilor care apar de pretutindeni. Deblocheaza-te singur, pentru ca esti aproape de solutia mult cautata, dar nu ti se ofera cu forta daca tu il iei pe nu se poate in brate. Ba se poate, si inca foarte usor!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Copiii sunt cel mai minunat lucru de care te bucuri azi, pentru ca prezenta lor iti face bine, iti ridica moralul, te ambitioneaza pentru a face tot ce-ti sta in putere pentru binele lor. Reusesti sa cobori un pic la nivelul lor si sa te distrezi alaturi de ei cu optimism, cu entuziasm, cu veselie, de parca nu v-ar desparti prea multi ani. La urma urmei, ai un copil ascuns acolo in suflet care asteapta sa fie si el, din cand in cand, eliberat, lasat sa se joace in voie. Nu te gandi ce spune lumea ca te distrezi asa, conteaza ca tu sa te simti bine si mai ales sa aduci zambete pe chipul celor mici, care sunt incantati ca le dai atata atentie.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Prezenta ta face bine unor persoane care nu sunt in cele mai bune toane. E normal sa fii impresionat de povestile lor, dar nu te raporta la necazurile lor pentru ca, la urma urmei, fiecare cu viata si cu norocul lui. Ceea ce poti face pentru ei e sa le ridici moralul, sa-i incurajezi cu vorbe bune, sa le vorbesti despre viitor in tonuri optimiste, deoarece vei reusi sa-i molipsesti si pe ei, cumva. Cum nu poti prelua pe umerii tai necazurile altora, un alt lucru poti face cu inima deschisa: sa te rogi pentru ei si, cu ganduri bune adunate din mai multe parti, problema lor va incepe sa scada in intensitate. Trimite un gand bun cerului in numele celor care sufera langa tine, dar nu plange alaturi de ei, pentru ca nu asa ii ajuti!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet. Unii oricum nu stiu altceva decat sa analizeze in detaliu treburile altora, fara sa-si vada propriile defecte, dar noroc ca reusesti sa le privesti cu detasare si umor, astfel incat sa nu te deranjeze ceea ce auzi. Totusi, chiar daca faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica sa tii minte ceea ce vor ei sa-ti spuna, pentru ca, pe undeva, au dreptate si ti-ar fi de folos sa tii cont de avertismente. Dar acum nu poti privi lucrurile decat in gluma.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții