Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citeste Horoscopul lunii August 2016 Afla previziunile pentru zodia ta!

Written By NIKE B. on marți, 26 iulie 2016 | 10:46


Citeste Horoscopul lunii August 2016

Horoscopul lunii August 2016, asadar daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii Mai pentru toate zodiile.

Citeste horoscopul lunii August 2016 toate zodiile

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.




Daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele in aceasta perioada, citeste horoscopul lunii August toate zodiile:

Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Berbec,

Impulsul dea te rupe de monotonia cotidiană, generat pe 1 august 2016 de trigonul dintre Venus şi Uranus, îţi este sprijinit de interacţiunea cu oameni neobişnuiţi, în stare să dea o perspectivă diferită existenţei tale. Plin de energie, simţi nevoia să fii mereu în mişcare, să îţi găseşti câte ceva de făcut, să intri în contact cu cei din preajma ta.

Sub vibraţiile Lunii noi ivite pe 2 august în Leu şi a cincea casă a Berbecului, ai posibilitatea să te dedici unor activităţi creative, unui hobby, să profiţi de ocazii inedite de a te distra, a te simţi bine. Nu te sfieşti să-ţi dai gândurile pe faţă, să dai glas unor idei originale, inovatoare, ce pot să-ţi atragă o mult dorită apreciere a celorlalţi. Poţi primi o veste ţinând de o călătorie sau o invitaţie de a vizita alte meleaguri.

Marte poposeşte odată cu aceeaşi dată de 2 august 2016 în Săgetător şi a IX-a ta casă, imboldindu-te şi el să depăşeşti graniţele traiului zilnic. Guvernat de o spontaneitate efervescentă, eşti gata să te lansezi în experienţe de viaţă provocatoare, incitante. Marte te poate mobiliza să faci sacrificii ori chiar gesturi temerare pentru a-ţi astâmpăra nevoia de a explora lumea, a călători. Pe de altă parte, poţi fi înclinat să îţi perfecţionezi abilităţile şi să-ţi nutreşti năzuinţa de a-ţi extinde cunoaşterea prin urmarea unui curs sau studiu individual.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Taur,

Nu mai eşti dispus să te laşi în voia unui aspect negativ, neplăcut din viaţa ta şi ai voinţa de a-l elimina sau transforma în bine. Marte mărşăluieşte din 2 august 2016 în Săgetător şi a opta casă a Taurului, inzestrandu-te cu o combativitate care nu-ţi este totuşi de folos atunci când nu este echilibrată de răbdare şi realism. Ai capacitatea să desluşeşti mecanismele lumii, să descoperi indicii preţioase despre cei din jurul tău, despre intenţiile lor ascunse, un lucru care-ţi facilitează alianţe cu ei sau sprijinul lor.

Luna nouă ivită tot pe 2 august în Leu te îndrumă să-ţi purifici casa, să o eliberezi de lucruri inutile care îi fură din spaţiu şi armonie. Poţi avea de gând să-ţi pregăteşti totodată locuinţa pentru un eveniment festiv, o petrecere. Extrage-ţi din minte amintirile valoroase legate de copilărie şi evoluţia ta de până acum, şi împărtăşeşte-le celor dragi. Ai în acest fel potenţialul de a reintra în acord cu sinele tău şi a-ţi regăsi idealuri esenţiale.

Graţie pătrunderii lui Venus în Fecioară şi a V-a casă a Tauruluiu, din 5 august 2016 eşti mult mai încrezător în tine însuţi şi mai dornic de a fi în centrul atenţiei, o năzuinţă ce este pe cale să ţi se împlinească datoritei aurei de farmec şi abilităţii de a comunica dăruite de planeta frumuseţii. Ai la îndeamnă o creativitate de zile mari, fiind necesar să-ţi consemnezi pentru mai târziu ideile inspirate pe care nu le poţi pune deocamdată în aplicare.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Gemenii,

August 2016 este o lună complexă, care comportă anumite riscuri în viața relațională a Gemenilor. Rămâne de văzut dacă acestea se vor manifesta în colaborări, în prietenie sau în cuplu. Aflat în casa relațiilor Gemenilor, Saturn face lucrurile mai dificile, mai serioase sau mai complicate – iar asta, încă din 2015. Saturn nu este nici vesel, nici generos. În august 2016, i se alătură Marte, care este supranumit "Micul Malefic" și considerat ca aducător de necazuri, dispute și chiar despărțiri.

Ai mai avut de-a face cu această configurație în martie-aprilie-mai. Acum este ca și când ai trage linie și ai aduna. Este vremea concluziilor, a deciziilor, a acțiunii. Ferește-te, însă, pe cât posibil, de reacțiile impulsive sau pripite!
Altfel, Venus spune că afecțiunea și căldura Gemenilor par să se centreze în jurul familiei și al căminului. Prima grijă a Gemenilor în august 2016 este legată de colaborări, parteneriate și contracte. Este o zonă dură, cu posibile evenimente sau conjuncturi greu de digerat.

Te poți lovi de inflexibilitatea sau reaua-voință a celorlalți sau poți avea tu accese de rigiditate, suspiciune sau necordialitate. Nu este exclus să te debarasezi de o asociere care ți-a creat mult disconfort.
În august 2016 sunt privilegiate, însă, activitățile intelectuale ale Gemenilor, precum și activitățile care presupun comunicare, deplasări sau îndemânare.

Proprietățile imobiliare, căminul, sediul etc. îți solicită atenția și pot fi sursă de împliniri. Familia te susține sau îți dă o mână de ajutor.În plan financiar nu stai rău în august 2016 și poți avea succes în investițiile pe termen lung.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Rac,

August 2016 nu este o lună prea satisfăcătoare pentru Raci în plan relațional.

Stăpânul casei cuplului Racului, Saturn, se află într-o poziție puțin favorabilă (nu e o noutate, situația datează din 2015), care scoate în evidență mai mult îndatoririle, eforturile și, eventual, condițiile restrictive sau de subordonare din cadrul relației. Acum, totul poate căpăta o formă mult mai vizibilă, din cauza alăturării lui Marte, care, în plus, are darul de a stimula impulsivitatea și tendințele conflictuale.

Venus, planeta tradițională a iubirii și a cuplului, nu este nici ea într-o poziție prea puternică, dar îți poate aduce unele beneficii afective la drum, prin intermediul comunicării sau al preocupărilor intelectuale comune. Sincer, în august 2016 ți-ar sta mai bine în concediu! Nu este o lună ușoară sau veselă pentru Raci în plan profesional.

Conjuncția Marte-Saturn din casa muncii Racului promite trudă, responsabilități mărite, conjuncturi dificile și o atmosferă de lucru tensionată. S-ar putea să ai un program încărcat, să îți fie restricționată libertatea de acțiune, să trebuiască să te ocupi de sarcini neplăcute sau să muncești în condiții grele. Te poți consola, însă, cu gândul că vei face bani, că ai ocazia să progresezi, că efortul îți va fi răsplătit.

S-ar putea constata o reliefare în zona activităților intelectuale, a informației, a comunicării și a drumurilor.

Eclipsa de Lună din august 2016 poate declanșa ceva neașteptat în zona finanțelor Racului.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Leu

Pe 1 august 2016, trigonul Soarelui cu Saturn şi cel al lui Venus cu Uranus te îndrumă să înţelegi ce este important să faci în prezent, în special în planurile tale măreţe, pe termen lung şi în cele care sfidează cumva traiul cotidian şi obişnuinţele tale. În această zi te poţi lansa într-o iniţiativa ieşită din comun, îndrăzneaţă, dar căreia nu îi lipseşte realismul.

Luna nouă răsărită pe 2 august în Leu îţi conferă temeritate în tot ce faci, te îmboldeşte să îţi scoţi la lumină punctele cele mai puternice şi mai atractive ale sinelui şi te ajută să ajungi în centrul atenţiei. Eşti încrezător în tine însuţi şi îţi porţi un un înalt respect care îi face pe cei din jur să te înconjoare cu atenţii şi gratitudine.

Pornirea de a-ţi exprima cât mai strălucitor, mai efervescent personalitatea, autenticitatea capătă amploare odată cu aceeaşi dată de 2 august 2016, ca urmare a tranzitului pornit de Marte în Săgetător şi a cincea ta casă. Este o vreme nemaipomenită pentru a-ţi scoate la iveală creativitatea, idei originale şi chiar trăznite, care îţi slujesc uneori mai mult decât străduinţe îndelungate de altădată. Cu toate astea, poţi fi înclinat să te eliberezi de obligaţii, să zburzi printre deliciile vieţii, să redescoperi existenţa cu ochii proaspeţi ai unui copil!

Din 13 august, Saturn revine în aspect direct în Săgetător şi a V-a casă a Leului, oferindu-ţi o sporită dezinvoltură în abordarea existenţei. Te eliberezi întru totul de dubii păguboase, de îndoieli în privinţa ţelurilor tale esenţiale, a ceea ce te face unic şi a talentelor tale creative. Este probabil să fi trecut printr-o perioadă de reevaluare a sinelui şi a rolului tău în lume, şi să fii înarmat acum cu certitudini cât se poate de limpezi despre ceea ce trebuie să faci şi despre felul cum poţi să te bucuri deplin de viaţă fără să faci vreun compromis ieftin.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Fecioara

Marte tranzitează din 2 august 2016 regiunea astrologică a Săgetătorului şi a patra casă a Fecioarei, aşa că eşti îmboldit să-ţi regăseşti pacea şi bucuriile din interacţiunea cu familia, şi astfel să renunţi niţel la activităţile sociale neînsemnate. Eşti gata să te pui pavăză faţă de orice ameninţare, cât de mică, îndreptată către cei apropiaţi, dar şi să te înfrunţi cu membrii familiei din motive chiar mărunte. Străduieşte-te să înţelegi şi punctele de vedere ale celor iubiţi şi să nu îţi impui un fel de tiranie asupra lor.

Eşti pe cale să fii străfulgerat de o nouă viziune asupra trecutului şi, implicit asupra viitorului, sub impactul Lunii noi răsărite pe 2 august în Leu. Un mesaj vibrant din universul interior îţi facilitează căpătarea unei noi perspective despre tine şi lume. Nu neglija indiciile preţioase transmise de visele tale vivide, impresionante!

Redefinirea şi îmbunătăţirea imaginii tale personale devine o prioritate începând cu 5 august 2016, atunci când Venus pătrunde în Fecioară! În plus, pari să nu te poţi abţine să deguşti cu delectare plăcerile, mai ales cele mai pure şi mai simple, oferite direct celor cinci simţuri ale tale. Îţi refuzi cu greu orice prilej de a te simţi bine, de a te autorăsfăţa sau a fi răsfăţat!






Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Balanta

În august 2016, Balanțelor nu le este prea ușor să mențină armonia în viața relațională. Marte, stăpânul casei cuplului Balanței, este conjunct cu Saturn, o planetă sobră, rigidă și pragmatică. Așadar, adio romantism!

Dacă vrei să iei partea bună a lucrurilor, înhamă-te la muncă alături de pereche, uniți-vă eforturile pentru a realiza ceva împreună – cel mai recomandabil, pentru casă. Ar mai fi favorizate discuțiile calme și serioase pe subiecte importante sau conceperea unor strategii comune pe termen lung. Venus, planeta iubirii, este și ea într-o poziție defavorabilă Balanțelor, din care nu-ți poate aduce mari satisfacții.

Nu-ți pierde însă speranța: pe 30 august 2016 Venus intră în Balanță, iar luna viitoare va fi mult mai fericita. August 2016 nu este o lună comodă pentru Balanțe în plan profesional. Poți avea dificultăți de concentrare, de focalizare pe scopuri – și poate că nici scopurile nu-ți sunt foarte clare.

Pari a te afla într-o stare de inerție în care mergi pe calea pe care te afli, fără a avea voința sau forța necesare pentru a canaliza lucrurile pe făgașul dorit, pentru a face schimbările necesare sau pentru a te bate să obții ceea ce vrei.

Nu-ți face griji! Curând va veni și timpul tău. De luna viitoare, Balanțele intră treptat într-o nouă etapă, mult mai activă, mai motivată și mai favorabilă. Până atunci, analizează-ți situația, fă bilanțul ultimului an și trage concluziile!

Cu banii este recomandat să fii cumpătat(ă) și calculat(ă), fiindcă august 2016 nu este prea generos.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Scorpion

August 2016 este o lună splendidă pentru dragoste.

Stăpâna casei cuplului Scorpionului, Venus (care, în plus, este și planeta iubirii în general), se află într-o casă norocoasă, în compania lui Jupiter, Marele Benefic, și a lui Mercur, planeta drumurilor și a comunicării. Șansa sentimentală poate veni de undeva de departe sau se poate să faci o călătorie cu scop amoros.

Relațiile Scorpionilor mai sunt favorizate de afinitățile intelectuale și culturale, precum și de participarea la activități colective, de ieșirile în societate. Prietenii pot fi cei care îți prezintă pe cineva sau cei care mediază o împăcare sau te sfătuiesc în probleme de inimă.

Dacă ai deja o relație stabilă, în august 2016 te poți distra după pofta inimii alături de omul drag. Cu Soarele în casa carierei Scorpionului, în august 2016 ambițiile sunt mari, dar și posibilitățile de a le atinge sunt pe măsură. Emani siguranță și autoritate, te impui, îți consolidezi imaginea.

În plus, Venus, Jupiter și Mercur îți promit realizări în acțiunile de echipă, sprijin din partea susținătorilor și protecție din partea celor puternici. Ai succes și te bucuri de popularitate, dar poți întâmpina unele dificultăți financiare.

Conjuncția Marte-Saturn din casa banilor Scorpionului ar putea presupune obligații mărite, întârzieri la plată sau alte încurcături ori neplăceri. Pentru unii Scorpioni s-ar putea să fie, însă, doar o atitudine foarte dură, hotărâtă și inflexibilă în chestiunile de natură materială.


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Sagetator

În august 2016, relațiile sunt în bătaia reflectoarelor!

Mercur, stăpânul casei cuplului Săgetătorului, se află la mijlocul cerului, în cea mai vizibilă casă a horoscopul tău solar, și tot acolo se află și Venus, planeta iubirii. Viața relațională, dragostea, preocupările partenerului/partenerei sunt strâns legate de sfera publică, de carieră, aspirații înalte, statut social, high life sau personaje proeminente.

Faptul că Mercur este alături de Venus și de Jupiter, Marele Benefic, ar putea fi considerat un factor de șansă, care aduce Săgetătorilor fericire și împliniri sufletești.

Totul poate fi perfect, cu condiția să nu cazi în capcana de a nutri așteptări exagerate, mult mai mari decât ceea ce este posibil în situația reală. Cu ambele benefice – Venus și Jupiter – în casa carierei Săgetătorului, august 2016 promite succes și realizări.

Șansa este de partea ta, te bucuri de oportunități și conjuncturi avantajoase. Este rost de laude, premii, publicitate pozitivă, favoruri din partea superiorilor, poate chiar de o avansare.

Tot în casa carierei Săgetătorului se află și Mercur, care va sta aici mai mult ca de obicei (30 iulie - 7 octombrie 2016) deoarece se află în ciclul retrogradării (efectiv retrograd în perioada 30 august - 22 septembrie). Situarea lui Mercur în casa carierei scoate în evidență relațiile profesionale (Mercur este stăpânul casei relațiilor Săgetătorului) și domeniile pur mercuriene: intelectul, informația, comunicarea, mișcarea. Toate acestea cer o abordare serioasă, analitică, lucidă.






Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Capricorn

Pe 5 august 2016 Venus, planeta iubirii și stăpâna casei erotismului Capricornului, intră în casa a noua a horoscopului tău solar. Relațional, ai nevoie de o perspectivă mai largă și, totodată, de căutarea unor înțelesuri mai adânci.

Este posibil să ai o legătură la distanță sau cu cineva din altă țară, să faci o călătorie romantică sau să-ți întâlnești jumătatea la un drum. Se mai poate, însă, să întreprinzi unele demersuri spirituale sau culturale alături de omul drag sau să dezvolți o atracție pe baza unor afinități intelectuale.

În august 2016, viața de cuplu a Capricornilor nu este străină nici de valorile materiale, care ar putea să lanseze o provocare sau chiar să creeze un disconfort relațional, din cauză că Luna, stăpâna casei cuplului Capricornului, va fi eclipsată de Soare în casa banilor Capricornului. Eclipsa de Lună care se produce pe 18 august 2016 în casa banilor Capricornului anunță o lună importantă în plan financiar. Poate aduce evenimente neașteptate, bune sau rele, în funcție de configurarea hărții natale, dar și o clarificare, o conștientizare sau un deznodământ. Oricum, este bine să îți păstrezi niște fonduri de rezervă și să-ți judeci atent deciziile financiare.

În plan profesional, succesul Capricornilor poate veni din activitățile care au tangență cu străinătatea, turismul, utilizarea internetului, dar și din cele legate de mediile universitar, cultural, religios sau legislativ. Este posibil să faci o călătorie de studii, de afaceri sau importantă pentru carieră. Păzește-ți spatele, fiindcă s-ar putea ca cineva să te sape discret, dar eficient!


Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Varsator

Cu Soarele în casa cuplului Vărsătorului, este clar ce valori primează în luna august 2016.

Da, viața relațională este pe primul loc, iar persoana iubită se situează în centrul existenței tale. Prezența Soarelui în casa cuplului generează o mai mare deschidere sufletească, o mai mare nevoie de a cuceri, de a împărtăși, un impuls mai accentuat de a face cât mai multe lucruri împreună cu celălalt.

Eclipsa de Lună (pentru astrologi, este un caz particular de opoziție Soare-Lună) care are loc în august 2016 pe axa Vărsător-Leu, subliniază cu linie groasă importanța raporturilor "eu-tu", dar poate evidenția și unele puncte fragile din relațiile Vărsătorilor.

Poziția lui Venus, planeta cuplului Vărsătorului, îndeamnă și ea la analiză și reflexie. Marte, stăpânul casei carierei Vărsătorului, iese pe 2 august 2016 din casa carierei, în care a pus anumite mecanisme în mișcare luna trecută. Dar Marte nu slăbește nicidecum ritmul, fiindcă intră în casa a unsprezecea a Vărsătorului, unde îl întâlnește pe Saturn, stăpânul tradițional al zodiei tale. Întâlnirea dintre Marte și Saturn este motivantă și se poate solda cu realizări deosebite.

Așadar, în august 2016 ai la îndemână toate resursele necesare pentru a-ți îndeplini scopurile profesionale: susținere, protecție, circumstanțe favorizante și noroc. Ai succes îndeosebi în activitățile de grup, iar colaborările și munca de echipă sunt la ordinea zilei.

Financiar, august 2016 este dinamic, dar riscant. Din cauza apropiatei retrogradări a lui Mercur într-una dintre casele banilor Vărsătorului, ar fi preferabil să lași deciziile majore pentru octombrie.





Citeste horoscopul lunii August 2016: zodia Pesti

Dragoste, fericire, realizări comune. Cam așa arată luna august 2016, când în casa relațiilor Peștilor își dau întâlnire cele două benefice, Jupiter și Venus.

Ai nevoi sufletești mari, dar ți se fac și oferte pe măsură. Nimerești în împrejurări norocoase, de parcă universul ar conspira spre a-ți îndeplini dorințele.

Perioada are însă și semnificații mai adânci, menite să sublinieze importanța vieții în doi și să dea cumva o direcție sau un scop parcursului comun. Este ca și când ați face împreună lucruri deosebite, care vă unesc și mai mult. În unele cazuri, mai rare, sunt subliniate diferențele, discrepanțele.

Lunile august și septembrie 2016 sunt deosebit de relevante pentru Pești în plan relațional și trebuie trăite conștient și responsabil.

Comunicarea este esențială în viața de cuplu a Peștilor în această perioadă. Cu Marte și Saturn în casa carierei Peștilor, în august 2016 e timpul să iei decizii tranșante în carieră, să treci la fapte serioase, să lupți pentru a-ți face o situație sau pentru a cuceri o poziție. E timpul să acționezi hotărât, rapid, dar înțelept, să pui în aplicare ceva nou, dar la care te gândești de mai multă vreme.

În primele două decade din august 2016 primești un ajutor consistent de la Soare, plasat în casa muncii Peștilor, pe care o și stăpânește. Succesul tău depinde de colaborări, de cooperarea cu alți oameni, de clientelă și de interacțiuni sociale diverse. La acest capitol stai foarte bine, dar nu este exclus ca în septembrie să apară și aici nevoia unor analize și reconsiderări.

Finanțele depind de deciziile profesionale și de cât de bine îți pui în aplicare strategiile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții