Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

miercuri, 27 iulie 2016

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 27 Iulie 2016


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 27 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 27 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti nevoit sa reorganizati afaceri legate de munca sau de creativitatea dumneavoastra, daca vreti sa va mentineti pe linia de plutire.Horoscop pentru femeia din Taur

Planetele va ajuta sa puneti la punct schimbarile pe care vi le doriti in acest moment. E un moment bun pentru a renunta la acele lucruri care va pun piedici in calea viselor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Atunci cand vreti sa cuceriti persoana car e v-a atras atentia, nu renuntati la bunul simt! Sunt pusi in lumina nativii care desfasoara activitati creative.


Horoscop pentru femeia din Rac

Veti intampina probleme exact in domeniile fata de care sunteti mai obsesiv. Aveti de pierdut din cauza ca incercati sa controlati prea mult lucrurile si oamenii din jur. Riscati sa va diminuati autoritatea in fata subalternilor.Horoscop pentru femeia din Leu

Daca nu vreti sa ascultati barfele si durerile altora, mai bine va retrageti elegant din discutii neplacute. Nu e cazul sa fiti brutal, dar e mai bine sa evitati astfel de situatii.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va lipseste disciplina si nu reusiti sa va organizati eficient. Cu toate acestea, energia e la cote maxime si ati face bine sa pofitati de ea pentru a va pune la punct agenda.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Responsabilitatea e cuvantul cheie al zilei. Sunteti presat din mai multe unghiuri sa va indepliniti indatoririle rapid. Reusiti sa va uimiti pe dumneavoastra insiva cu energia de care dati dovada.

Horoscop pentru femeia din Scorpion

Drumurile in dragoste nu va sunt chiar batatorite. Pe de alta parte, aveti tendinta sa uitati un lucru un important din agenda zilei. Mai bine va notati ce aveti de facut!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti mai sensibil la frumos si la nevoile celor din jur. Sunteti inventiv si reprezentati briza de aer proaspat in relatiile pe care le aveti. Empatia e cuvantul zilei.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cand oamenii importanti nu va inteleg, sunteti deosebit de afectat. Aveti rabdare si meditati, pentru a evita frustrarile inutile!Horoscop pentru femeia din Vărsător

V-ati simtit constrans, oprimat si astazi dati frau liber unor trairi tinute mult timp sub lacat. Sunteti impulsiv si spontan si spuneti tot ce va vine in minte.

Horoscop pentru femeia din Pești

Odata ce spuneti lucrurile care va trec prin minte, veti scapa de piatra care va apasa pe piept. O problema evitata e o problema care va reveni oricum la un moment dat.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5