Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 15 Iulie 2016

Written By NIKE B. on joi, 14 iulie 2016 | 05:36


Horoscop de azi Vineri 15 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 15 Iulie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astepti sa termini mai intai un proiect dificil, ca sa il poti evalua si extrage niste concluzii din tot ce ai construit. Ai muncit mult, ai investit timp si energie, dar rezultatele te satisfac pe deplin, este ceea ce ai sperat sa obtii. Sunt rezultate concrete, palpabile, vizibile, care pot fi masurate si valorificate, deci cum sa nu fii mandru ca ai ajuns aici? Nu fi modest daca tot ai atins un nivel care poate fi deja spus lumii, pentru ca ai motive binemeritate de mandrie. Unii iti vor urma exemplul, altii vor avea de invatat din sfaturile tale, deci este un moment de bilant demn de lauda.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Primesti un sfat atat de bun, incat merita sa il pui imediat in practica! Este fundamentul perfect pentru proiectul pe care il cladesti pas cu pas, caramida de pornire, deci incepe sa construiesti in jurul sau cu incredere si entuziasm, deoarece roadele vor aparea foarte repede. Uneori e nevoie doar de o incurajare pentru a te apuca de treaba, iar azi ai noroc: primesti exact portia potrivita de energie pentru a te apuca de o treaba care iti place, care te incanta, care va aduce rezultate excelente! Considera totul ca pe un start bun catre o mare reusita de care te vei bucura multa vreme.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un dialog amabil si placut, se poate transforma repede intr-o lupta de orgolii. Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu duhul blandetii. Jos armele!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta. De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Succesul nu e doar un vis indepartat la care mai visezi din cand in cand, ci e atat de aproape si atat de palpabil incat ajunge doar sa intinzi mana sa-l atingi. Azi poti primi un sfat atat de bun care merita imediat pus in aplicare, fara sa mai stai pe ganduri, ca atare stai cu urechile palnie si cu ochii larg deschisi la oamenii care iti trec prin fata, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece in jurul tau, pentru ca dintre ele sigur sare iepurele bun si pentru ceea ce cauti tu in acest moment. Sunt chestiuni cat se poate de concrete, de tangibile, nu simple povesti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se intampla AICI si ACUM! Ce mai astepti, foloseste!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Un mic dracusor te imboldeste sa spui lucruri care nu te caracterizeaza si pe care s-ar putea sa le regreti mai tarziu. Rezista acestei ispite negative, pentru ca nu e genul tau sa fii rautacios sau sa arunci vorbe grele in spatele altora, fara sa le merite. Poti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra ta si, in loc sa ierti si sa tolerezi, asa cum faci de obicei, esti gata sa intorci armele. Poate vei avea castig de cauza, in cele din urma, pentru ca te prinde intr-un moment agresiv in care iti canalizezi toata energia spre un singur scop: razbunarea.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cel mai bine ar fi sa pleci cat mai departe de casa, pentru ca surprizele zilei vin de la distanta. Calatoreste, umbla unde vezi cu ochii, ia legatura cu persoane de departe, pentru ca de acolo vor sosi azi vestile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar daca pleci la drum cu oarecare teama, nestiind ce te asteapta la destinatie, pe parcurs starea ta se va ameliora si vei reusi sa descoperi si placerea calatoriei, pentru ca intalnesti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu bratele deschise.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nimeresti intr-un mediu foarte violent, in care se spun lucruri dure, se apeleaza la nervi, ceea ce tensioneaza relatiile cu cei care iti apar in cale. La asemenea tratament sever, ar fi bine sa-ti tii si tu sub control nervii, pentru ca atmosfera creata poate fi de fapt scanteia unui scandal si mai mare, pentru ca si tu esti iritabil si-ti sare tandara imediat. E nevoie de o imensa toleranta din partea ta, desi ti se vorbeste urat, dar decat sa torni si tu gaz pe foc, mai bine te retragi cat timp este inca liniste.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Banii pe care ii ai la dispozitie nu trebuie risipiti pe lucruri inutile, ci trebuie sa dai dovada de spirit practic si administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plati curente. Se apropie un moment in care vei avea mare nevoie de niste bani pentru a-i investi in confortul casnic, deci, daca ceilalti membri ai familiei vor sa faca tot felul de cumparaturi, invata sa-i mai refuzi sau sa-i amani, pentru ca nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie pastrati pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curand si de care are nevoie toata lumea din casa.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nimic nu inainteaza conform planurilor. Piedicile care se ivesc acum nu au legatura cu tine, de aceea devine frustrant ca trebuie sa bati pasul pe loc din cauza altora care fac tot posibilul sa-ti taie tie elanul. Insista, lupta cu cei care ti se opun azi cu incapatanare, pentru ca ai ghinionul de a atrage alaturi de tine doar oameni pesimisti, negativisti, neputinciosi, care, la toate propunerile tale, spun doar ca nu se poate. Fii tu un exemplu demne de urmat, pentru a le demonstra suspiciosilor ca da, se poate, daca vrei cu adevarat si daca si lupti pentru asta!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati. Aceasta poate fi si revelatia ta de azi: sa descoperi cat de minunati sunt oamenii, atunci cand se privesc unii pe altii cu bucurie!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Tatal sau figura care reprezinta autoritatea din familia ta are un rol major in evenimentele comune, deci asculta-l cu luare aminte pentru ca ofera tuturor o cale ce merita urmata. Ai ocazia sa primesti acum o lectie utila de viata de la inteleptul familiei, pentru ca e pregatit sa-ti impartaseasca un sfat, o indrumare, o idee care poate genera un intreg proces de maturizare si asupra ta. Te simti bine in compania celor mai batrani din familie, pentru ca ei te invaluie cu un soi de iubire protectoare si, indiferent de varsta pe care o ai, te simti bine sa te rasfeti un pic, asa, ca in copilarie!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții