Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 14 Iulie 2016

Written By NIKE B. on joi, 14 iulie 2016 | 05:31


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 14 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 14 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o zi buna pentru sapaturi "in adancime", adica pentru descoperirea unor secrete. Sunteti atras de ideea de curatenie, puritate. Aceste tendinte va imbunatatesc puterea de relationare.



Horoscop pentru femeia din Taur

Eficienta de care ati dat dovada la locul de munca va aduce responsabilitati in plus. Fiti rabdator, faptul ca sefii au incredere in dumneavoastra se va dovedi util pe viitor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

S-ar putea sa aveti parte de tensiuni in relatie, pentru ca cereti prea multe de la partener. Calmati-va, sau riscati sa va indepartati persoana iubita.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ati visat destul, nu credeti? E cazul sa faceti ceva pentru a pune in practica toate visele. Primul pas e sa gasiti oameni cu aspiratii similare. Orice lucru e mai bine facut in doi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercati sa nu mai ignorati complimentele celor din jur. Aveti o imagine destul de proasta asupra propriei persoane, dar gresiti.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sunteti stresat de responsabilitatile pe care vi le arunca in spate cei din jur. Daca nu refuzati unele dintre ele, va veti simti depasit de situatie.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti cam pasional si cei din jur vad asta cu ochi rai. Pana la urma, e viata dumneavoastra, nu trebuie sa cereti voie atunci cand aveti un plan in minte.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Viata amoroasa se va imbunatati vizibil astazi, pe masura ce sunteti angajat in mai multe evenimente sociale. Trebuie, totusi, sa faceti o selectie intre ele.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti, cu se spune, in lumea dumneavoastra, a imaginatiei, reveriei si a ideilor oculte. Nu va irositi viziunile pe chestiuni negative.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va inconjurati de tot soiul de oameni superficiali, numai de dragul de a nu fi singur. Cand va veti da seama ca ati alergat dupa prea multi iepuri deodata, va fi prea tarziu. Calmati-va!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa preluati controlul asupra finantelor proprii. Nu mai permiteti celor din jur sa se bage in problemele dumneavoastra banesti. Nu e recomandat sa acordati imprumuturi astazi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi va simtit inutil, dar ar fi mai bine sa va concentrati pe indeplinirea indatoririlor pe care le aveti, in loc sa va doriti altele noi. E doar o faza!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții