Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Joi 14 Iulie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 13 iulie 2016 | 05:43


Horoscop de azi Joi 14 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 14 Iulie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca faci echipa cu persoanele potrivite, toate vor merge ca unse, deci efortul cel mai mare este in gasirea partenerilor adecvati pentru ceea ce ti-ai propus. Cauta in jurul tau oameni care nu-ti seamana, care vin cu alte calitati si alte resurse in proiectul de care te ocupi. Cheama alaturi persoane cu resurse mari de energie sau de rabdare, tovarasi de lucru dispusi sa puna mana sa construiasca ceva concret sau pe altii care stiu ce e de facut la nivel teoretic. Unindu-va cu totii fortele, proiectele incepute vor merge excelent, pentru ca fiecare in parte, separat, nu ar ajunge la aceleasi rezultate.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ai un efect benefic asupra celor nervosi care nu-si pot tine sub control agresivitatea fizica sau verbala. Chiar daca ceilalti sunt pusi pe harta, tu reusesti sa-ti pastrezi calmul si sa-i tratezi pe toti cu atata toleranta, incat ii vei dezarma mult mai usor cu asemenea atitudine. Nimic nu te irita, nimic nu te coate din sarite ci dai de fiecare data replici pasnice, incat se mira toti ca poti sa-ti pastrezi cumpatul! Esti un exemplu de detasare si calm, pe care ar merita si altii sa-l urmeze, pentru ca esti de parere ca, in situatiile tensionate, nu poti reactiona corect daca lasi nervii sa preia conducerea.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un dialog amabil si placut, se poate transforma repede intr-o lupta de orgolii. Egoul tau intra in conflict cu egoul celui din fata ta si se pare ca niciunul nu se lasa mai prejos, dorind cu tot dinadinsul sa aiba ultimul cuvant. Tocmai pentru ca stii ca lucrurile pot denatura spre o disputa inutila, care sa va strice amandurora ziua. Ar fi bine sa apelezi la tot arsenalul tau de diplomatie si amabilitate, ca sa restabilesti repede atmosfera pasnica in acest dialog. Unul trebuie sa cedeze si a cobori tonul nu e deloc un semn ca ai fi mai slab, ci doar ca esti convins ca problema de fata se poate solutiona si cu duhul blandetii. Jos armele!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Desi esti prezent aici si acum si dai impresia ca esti total implicat in ceea ce se petrece in jurul tau, tu de fapt esti cu gandul in alta parte. Nu poti sa nu te gandesti clipa de clipa la cu totul altceva, la o persoana de departe - nu la cei de langa tine, la un plan de viitor - nu la cel de care te ocupi acum, la un moment din timp care va veni candva - si nu la prezentul tangibil. Norocul tau e ca reusesti sa te descurci la fel de bine pe ambele planuri, semn ca nu neglijezi prezentul cu gandul la viitor. Dai dovada de o perfecta organizare a resurselor tale, pentru ca nimeni nu-ti va putea reprosa ca esti cu gandul in alta parte: te concentrezi la fel de eficient si de serios si la ceea ce e concret in fata ta, si la ceea ce abia se naste in mintea ta.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai mare grija la reactiile impulsive, pentru ca risti enorm daca nu tii sub control un banal gest de respingere sau o critica mai dura. Esti cam nervos, pus pe harta, recalcitrant, iar aceasta atitudine agresiva poate duce la un conflict major. Dintr-un astfel de moment se poate ajunge la rupturi, la conflicte de proportii, la un final de drum fara sanse de redresare, si totul doar din cauza incapacitatii de a tine sub control nervii si spiritul critic. Pune-te un pic in pielea celuilalt si comporta-te asa cum ti-ar placea si tie sa se poarte ceilalti cu tine. Iti place cearta? Atunci n-ai decat!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Timpul trece intr-un ritm care te favorizeaza, pentru ca iti inspira starea necesara pentru a te apuca serios de un plan de lunga durata ce va evolua foarte lent. De ce sa te grabesti, iti spui, de aceea te apleci pe indelete asupra tuturor aspectelor pe care altadata le-ai fi tratat cu mai multa superficialitate. Probabil cineva ti-a dat sfatul sa o iei cu binisorul, fara a sari peste unele etape, pentru ca orice pas de pe parcurs se va dovedi a fi util pentru rezultatele finale. Grabeste-te incet, spun inteleptii, si te vei comporta ca atare.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie sa pui serios umarul la materializarea unui mare vis, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin in acest sens. Astepti mult si de la ceilalti care joaca un rol in atingerea acestui tel, dar cea mai mare parte a eforturilor tine de tine! Nu pretinde doar de la ceilalti implicare, energie si pasiune, ci ai putea sa-i mobilizezi tu mai bine pentru a contribui cu totii cu ceea ce tine de fiecare. Tu le poti stimula dorinta de a ajunge la acel scop, iar ei vor face tot ce le sta in putinta. In fond, fiecare are ceva de castigat de pe urma acestui proiect colectiv, deci… la treaba!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iti iei inima in dinti si spui stop unei actiuni care nu mai merge asa cum doreai si bine faci, pentru ca a-l duce mai departe nu ar fi decat un consum inutil de energie si timp. Mai bine te opresti aici, extragi concluzia finala si de maine te apuci de altceva. Poate poti recupera ceva din ceea ce ai construit pana acum, ducand mai departe ceea ce iti este de folos, dar mergand totusi intr-un alt sens decat cel anterior. Daca vezi ca apar piedici la tot pasul si nimic nu mai inainteaza, e semn ca scopul respectiv nu mai poate fi atins si ti se cere de urgenta o schimbare de atitudine.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Priveste azi cu deschidere in jurul tau, pentru ca poti intalni o persoana ce se va dovedi a fi cel mai de incredere ghid intr-un moment de deruta. Datorita sfaturilor pe care ti le ofera cu inima deschisa, datorita experientei sale de viata pe care ti-o impartaseste cu sinceritate, ai multe de invatat. Foloseste-te de indrumarile sale, pentru ca stie ce spune, sunt retete de succes deja verificate si informatii bine documentate, deci nu are rost nici sa intrebi din alte surse daca e bine asa si nici sa-l privesti cu suspiciune. Va veni o zi cand, privind inapoi, iti vei da seama cate lucruri bune au aparut in viata ta din clipa in care ai inceput sa-i asculti sfaturile!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cand faci ceva, fa-o complet, adica nu te mai gandi si la alte variante si nu astepta sa apara eventuale alte directii. Succesul acestei zile cere o implicare totala in tot ce faci, investind toata energia, concentrarea si vointa ta in acel lucru. Numai asa roadele vor fi excelente! Cu incredere deplina in scopul tau cel mare, ai sa vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o placere sa lucrezi in aceste conditii, avand un tel atat de mare de atins si o ambitie imensa de a ajunge acolo prin forte proprii, dar bazandu-te, totodata, cu deplina incredere, in ceilalti.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

De unde nici nu te astepti, apar azi cele mai eficiente sfaturi sau solutii, ca atare nu insista sa te descurci singur orice ar fi. Apeleaza la ceilalti, cere ajutorul, suna un prieten, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Colaborarea si dialogul merg ca pe roate azi si poti afla mai clar cati prieteni de nadejde ai alaturi, care, la nevoie, ar sari in ajutorul tau. Si tu ai face la fel pentru ei, fara indoiala, dar nu uita sa le multumesti pentru contributia lor, pentru ca ei participa cu inima deschisa in rezolvarea problemelor tale, fara a astepta nimic in schimb. Asta e prietenia adevarata!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai multe lucruri de facut, dar reusesti tu sa te invarti in asa fel incat sa nu ramana nimic nerezolvat. Nu sunt decat activitati de rutina, si tocmai pentru ca sunt usoare, le stergi imediat de pe lista de sarcini astfel incat sa te poti bucura si de cateva ore de relaxare. Pe langa multiple chestiuni banale mai pot aparea si altele neprevazute, dar par nesemnificative ca sa lec consideri intr-atat de grele incat sa nu le poti rezolva repede. Iti iei de-o grija si mai apoi intri in atmosfera de week-end dupa care tanjeai.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții