Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 13 Iulie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 13 iulie 2016 | 05:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 13 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 13 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi simtiti nevoia sa reluati legaturi uitate si sa fiti alaturi de oamenii din copilarie. Chiar daca situatia financiara nu va permite sa calatoriti intr-acolo, cu putina rabdare, veti reusi!



Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi va preocupa problema reducerii cheltuielilor cu transportul. S-ar putea sa nu reusiti, dar puteti umbla la programarea mai eficienta a intalnirilor.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cand parea ca lucrurile stau pe roze, partenerul va marturiseste ca are alte asteptari de la relatia voastra. Daca nu discutati problema in detaliu, va veti trezi ca va intoarce spatele cand va asteptati mai putin. Curaj!


Horoscop pentru femeia din Rac

Chiar daca dorinta de a rataci in lume e mare, incercati sa fiti precaut si sa nu faceti gesturi impulsive. Nu e indicat sa faceti calatorii in aceasta perioada.



Horoscop pentru femeia din Leu

Daca permiteti celor din jur sa aiba o influenta asupra sentimentelor dumneavoastra, veti fi afectat in mod negativ de parerile lor. Pastrati-va intacte principiile si nu va lasati abatut din drumul dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Ziua de astazi da startul unor planuri marete pe termen lung. Tintele dumneavoastra se schimba si e bine sa cautati compania oamenilor care au aceleasi scopuri ca si dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca metodele noi nu va rezolva problemele financiare, poate e cazul sa va amintiti de cele vechi. Veti constata ca sunt mai eficiente.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti in cautarea unei noi locuinte sau doriti doar sa o redecorati pe cea pe care o aveti. Astrele va ajuta cu un simt estetic mai ascutit decat de obicei.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti foarte productiv si va indepliniti repede si eficient indatoririle. Cineva incearca sa va distraga, dar e bine sa profitati de energia pe care o aveti astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Trebuie sa cheltuiti ca sa castigati si e cazul sa profitati de unele sanse care va ies in cale. Lasati frica la o parte!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Luati-va munca in serios si nu tratati cu superficialitate relatiile profesionale. Pastrati o atitudine formala atunci cand incheiati contracte.

Horoscop pentru femeia din Pești

Cineva din anturaj are probleme financiare si va cere ajutorul. Chiar daca e o persoana care a mai facut asta si in trecut, nu e bine sa il refuzati.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții