Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 16 Iulie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 iulie 2016 | 07:53


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 16 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 16 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un prieten care intampina probleme in relatie va dezvaluie un secret care atinge o coarda sensibila. Probabil pentru ca ceva similar se petrece si in viata dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Taur

E momentul in care va dati seama ce evenimente din trecut au dus la formarea dumneavoastra. Chiar daca nu au fost toate bune, rezultatul va multumeste. Norocul va surade!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Birocratia va pune bete in roate si face dintr-o problema simpla una care va scoate peri albi. Aveti de dat telefoane, de trimis e-mailuri si de completat acte. Nu va alarmati, timpul le rezolva pe toate.


Horoscop pentru femeia din Rac

Sunteti cam indulgent cu propria persoana astazi si nu e o atitudine tocmai prudenta. Aveti tendinta sa va cumparati obiecte care sa va imbunatateasca imaginea si nu lucruri cu adevarat necesare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Schimbarile din familie va afecteaza sentimentul de securitate. Nu puteti controla actiunile celor dragi si asta va nelinisteste. Mai bine nu va amestecati in problemele lor, daca nu vreti sa va pierdeti de tot increderea in dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cand credeati ca nu se poate sa aveti mai mult de munca, descoperiti un grup de oameni care va arunca si mai multe responsabilitati in spate. Priviti si partea buna a lucrurilor: veti primi si mai multi bani!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Cand credeati ca prietenii v-au abandonat, constatati ca vi se intind multe maini atunci cand cereti ajutorul. Cineva din anturaj simte ca sunteti in impas si se ofera sa va fie alaturi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Faceti o calatorie care va lasa un gust amar in prima faza, dar nu uitati: din experiente se invata!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti epuizat si e cazul sa va odihniti, daca nu vreti sa clacati. E o idee buna sa dati frau liber rebelului din dumneavoastra, pentru a ucide monotonia. E posibil ca acesta sa fie motivul oboselii care v-a cuprins.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Sunteti ajutat cu bani de un membru al familiei si asta va jeneaza. Fiti deschis la ideea ca cei din jur sunt aici pentru a ne fi alaturi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Actiunile unui prieten va surprind intr-un fel neplacut. S-ar putea sa simtiti impulsul de a pune punct acestei relatii, pe care o percepeti ca fiind daunatoare.

Horoscop pentru femeia din Pești

Inainte de a va entuziasma in legatura cu o propunere de relatie, mai bine rezervati putin timp pentru a studia trecutul acestui nou oaspete in viata dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții