Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 16–22 Iulie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 15 iulie 2016 | 06:25



Horoscop Urania săptămâna 16–22 Iulie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 16–22 Iulie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 16 și 17 iulie Berbecii vor manifesta interes pentru străinătate, meleaguri îndepărtate, locuri necunoscute. Toate îi cheamă, îi farmecă, îi ademenesc și par a le oferi speranța unui mai bine personal sau profesional. De aceea, mai ales pentru cei tineri, dorința de a cerceta posibile locuri de muncă și viață, departe de casă, este puternică. Unii pleacă doar în prospectare, ca să vadă cum se adaptează, alții în vacanță, Cel mai mulți sunt fascinați de aceste experiențe cei care activează în domenii artistice pentru că, din punct de vedere astral, în zilele următoare, vor spori premizele unei valorificări personale. În cazuri speciale va funcționa elementul surpriză, neprevăzutul care schimbă brusc existența liniștită de până mai

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 16 și 17 iulie unele persoane se vor gândi cum să procedeze ca să facă bani din bunurile lor sau ale familiei lor. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00') se conturează elementele unor corespondențe între idealuri, planurile înalte și o activitate de creație, dacă aceasta este la îndemâna nativului prin talent personal, pregătire sau exercitarea unei meserii în domeniul artistic. Astfel, unele idei mai vechi se pot netezi evoluând spre o idee clară, iar Taurii pot face pași spre materializarea lor. Dar soluțiile pentru care vor opta nu sunt dintre cele care se cheamă „cale bătută”. Dimpotrivă, ele vor impune un sacrificiu (material, moral sau de convingere) precum și adoptarea unor teorii, stiluri și idei noi. Dacă nu vor renunța la vechi, la trecut, la banalitatea lucrurilor obișnuite, Taurii nu vor progresa.

Citeste horoscopul...




Horoscop Gemeni pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între16 și 17 iulie relațiile parteneriale vor trece prin adevărate încercări. Unele nu vor evolua la nivelul așteptărilor sau al situației de moment; alteori, vor apare tot felul de pricini contractuale, juridice sau legale care îi vor împiedica pe nativi să acționeze așa cum doresc sau așa cum ar trebui, de unde și nevoia de a „improviza”. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00') efortul nativilor se va îndrepta spre rezolvarea unei situații materiale pentru care, pe moment, nu vor avea banii necesari sau suficiente resurse.


Citeste horoscopul...





Horoscop Rac pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 16 și 17 iulie combinația astrală poate încurca drumurile care se amână, se anulează, se efectuează cu dificultate, poate pune piedici în realizarea treburilor de serviciu curente sau poate genera disfuncții organice pasagere legate de circulația arterială, de circulația membrelor inferioare sau de fiziologia picioarelor în ansamblu (osatură, musculatură, sistem nervos, limfatic). Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00') trăirile nativilor vor fi condiționate de evoluția unor conflicte personale sau a felului în care se vor desfășura acțiunile unor persoane și instituții împotriva sau în detrimentul lor.

Citeste horoscopul...





Horoscop Leu pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 16 și 17 iulie tendințele generale sunt contradictorii: dorința lor de moment este să se distreze, să se rupă de preocupările plictisitoare dar obligațiile multiple îi împiedică astfel că nativii vor face efortul de a-și găsi timp pentru plăcerile spre care tânjesc, mai ales în ipostaza de hobby. O altă piedică în calea fericii lor ar putea fi situația neclară bănească: așteaptă niște bani de undeva dar aceștia întârzie să apară, așa că nici ei nu știu încotro să o ia nefiind (unii, desigur!), în largul lor din punct de vedere financiar.


Citeste horoscopul...







Horoscop Fecioară pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 16 și 17 iulie se readuc în discuție probleme, se reiterează argumente, și, în general, se reacționează la fel ori de câte ori se ridică chestiuni de familie (fie ele, și banale!) dar în jurul cărora roiesc fraze care ridică chestiuni de conduită, de morală, de educație, de omenie, de solidaritate etc. Nu se va rezolva nimic în acest răstimp; se va vehicula doar același tipar de dialog și replici plictisitoare. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00'), unii nativi pot trăi un răstimp oarecum dezagreabil prin tensiuni interioare produse de întâlnirile cu foștii sau actualii prieteni, cu care relațiile s-au tulburat. Uneori, Fecioare se vor abține, mulțumindu-se să observe și să cântărească; alteori, însă, nativii vor fi obligați să se pronunțe în chip explicit, ceea ce va duce la acutizarea disensiunilor.


Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între16 și 17 iulie, încercare de a face o breșă în modul de viață obișnuit pentru o scurtă evadare în peisaj. Examenele se vor desfășura cu dificultăți. Atenție majoră la regimul alimentar, la medicamente și la odihna necesară în această perioadă în cazul celor care susțin probe și verificări școlare, profesionale, tehnice sau practice. Este bine să nu facă excese (activități epuizante, nesomn, abuz de cafea și stimulente etc.) pentru că în acest context astral organismul acestor nativi nu va fi la maximum de potențial iar surmenajul se va instala rapid.

Citeste horoscopul...







Horoscop Scorpion pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 16 și 17 iulie, vagi tendințe de a pune ordine în relațiile afective care evoluează confuz sau de a reactualiza relațiile întrerupte cu vechii cunoscuți. Discrete sau minore probleme bănești care îi depășesc sau îi iau prin surprindere pe nativi, mai ales dacă este vorba de copii. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00'), puternică dorință de interiorizare, de repliere în universul personal de probleme, de unde și slaba lor disponibilitate de a lua parte la discuții. Contextul astral, lipsit de expansiune, nu reprezintă un suport pentru cei care susțin examene.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 16 și 17 iulie, perioadă bună, limpede, care le dă energie și entuziasm nativilor. Aceștia vor încerca să fie eficienți, vor face efortul de a recupera, pe o direcție de viață, chiar de mai mică anvergură, întârzierile vor dori să ajungă la zi cu toate sarcinile personale și de serviciu pentru a elimina stresul din viața lor precum și un anume fel de a trăi „cu sufletul la gură” care le displace. Asta nu înseamnă că vor reuși întru totul, pentru că, asemeni altor ipostaze asemănătoare din săptămânile trecute obligațiile de familie sau răspunderile majore profesionale îi vor aduce în situația – iarăși!- să amâne ceva, să sacrifice ceva.

Citeste horoscopul...




Horoscop Capricorn pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 16 și 17 iulie, nativii pot trece prin momente de îndoială neștiind cum să spună cuiva ceva (adevărul, o informație esențială, să avertizeze etc.). În alt plan, ei înșiși vor încerca să facă ordine într-un „teanc” de idei, sentimente, raționamente care se întrepătrund, se condiționează reciproc nedându-i posibilitatea nativului să facă raționamente bazate pe logică. De fiecare dată, un argument ridică o piedică de tipul „dar, dacă…”. Acum ei își doresc să elimine aceste reziduuri și îndoieli din gândirea lor. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00'), se poate vorbi de un răstimp esențial pentru acest an sau până la vara lui 2017, când vor încheia ceea ce declanșează sau pornesc nou, în viața lor, acum.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 16 și 17 iulie, unii nativi se vor întâlni cu prieteni, cunoștințe, apropiați pentru a pune la punct un proiect, pentru a discuta o chestiune de „metodă” într-o anume privință, fie cu privire la funcționarea grupului din care fac parte și care îi unește prin convingeri și interese comune, fie pentru a reglementa ceva de ordin juridic, administrativ sau de procedură (ori de ritual). Indiferent de ipostază, s-ar putea ridica problema unei contribuții bănești pe care ei o vor respinge, fie pentru că nu li se pare justificată, fie pentru că li se va părea exagerată. Între 18 și 20 iulie (până la ora 07:00'), axa celor două case ale sănătății se va afla sub influența puternică a fazei de Lună Plină în Capricorn (casa a XII-a), permițând unor nativi să trăiască într-un chip special acest moment astral.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 16–22 Iulie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 16 și 17 iulie, puternică dorință interioară de a remedia, corecta sau așeza pe baze normale o activitate socio-profesională. Alteori, impulsul nativilor privește doar nevoia de a se autodepăși, de a sări la alt nivel de performanță dar pentru asta realizează și cu câte alte aspecte colaterale se confruntă și care trebuie rezolvate, la rândul lor. Între 18 și 20 iulie, prieteniile dar și relațiile sentimentale vor fi puse la încercare. Este vorba de o verificare astrală prin impactul răvășitor pe care îl poate avea faza Lunii Pline în Capricorn care va opera pe axa caselor V – XI. Relațiile vor fi analizate și cântărite de către Pești fără emoții, fără concesii, fără frica de a supăra pe cineva.

Citeste horoscopul...



Horoscop Urania saptamana 16–22 Iulie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții