Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Cele mai fericite zodii din luna Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 10:04


Horoscop Urania luna Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.

Citeste Horoscopul lunii Ianuarie 2017

Horoscop Berbec (21 martie - 20 aprilie)

CARIERĂ: Instabilitatea profesională va continua, cu un posibil vârf negativ în decembrie. În ianuarie vei avea ocazia de a reveni, prin bunăvoinţa unui superior, la îndatoriri mai vechi, ca o a doua şansă, de care ar fi bine să profiţi din plin. În februarie se pot diminua problemele profesionale, pentru scurt timp.

SĂNĂTATE: Tot zbuciumul din lunile anterioare se va oglindi clar, în decembrie, în nivelul de oboseală sau în disfuncţiile organice de care va trebui să te ocupi. Luna ianuarie vine cu o invitaţie la refacere, în primul rând prin regăsirea liniştii, a echilibrului interior. În februarie vei fi din nou în formă, dacă te-ai ocupat de problemele apărute.

BANI: Eşti fruntaş(ă) la dorinţa de acumulare, dar nu şi la câştiguri, iar asta poate duce la frustrări. Toate lunile de iarnă sunt dominate de această dorinţă, uneori abuzivă, de a intra în posesia cât mai multor resurse, de orice fel.

DRAGOSTE: Cele trei luni de iarnă sunt o perioadă foarte bună ca să faci tot ceea ce crezi de cuviinţă pentru a-ţi întări relaţia de cuplu. Decembrie îţi aduce un anturaj favorabil, ianuarie te invită la regăsirea căldurii în intimitate, iar februarie promite o revigorare pe toate planurile.



Horoscop Taur (21 aprilie - 21 mai)

CARIERĂ: Evoluţia profesională va fi oscilantă, cu perioade mai bune în ianuarie şi februarie. Ai de lucrat în special la calitatea relaţiilor cu şefii şi colegii. Ai nevoie de un nou ritm de lucru, de o nouă abordare, care să elimine stresul asociat muncii de zi cu zi.


SĂNĂTATE: Starea de sănătate depinde în mare măsură, în toate lunile de iarnă, de felul în care vei şti şi vei dori să te organizezi la locul de muncă. Pericolele sunt cele asociate jobului, inclusiv boli profesionale sau generate de oboseală şi de stres excesiv. Traversezi o perioadă vulnerabilă în acest domeniu, aşa că ar trebui să-ţi iei măsuri de precauţie.


BANI: Luna decembrie se anunţă ceva mai bună la acest capitol, dar în ianuarie, chiar la început, sunt posibile destule complicaţii pe plan financiar. Se poate pune problema unor plăţi restante, a unor datorii sau a unor pierderi provocate de neglijenţă.


DRAGOSTE: Umbrele din relaţia de cuplu vor fi tot acolo, întreaga iarnă. Ai posibilitatea de a le ignora, de a rezolva problemele sau de a le complica şi mai mult. În decembrie cauţi distracţia şi ocaziile de a-ţi demonstra valoarea, ca să uiţi de nemulţumirile de acasă. În ianuarie şi februarie vei avea de partea ta prieteni buni, care te vor ajuta să clarifici multe probleme din sfera sentimentală.



Horoscop Gemeni (22 mai - 21 iunie)

CARIERĂ: Toate lunile de iarnă conţin un element de îndoială, de nelinişte în acest domeniu, în care până acum erai tentat(ă) să depăşeşti multe limite. Decembrie vine cu cerinţe peste nivelul tău de pregătire. În ianuarie vei avea ocazia de a demonstra ce ai acumulat între timp, iar în februarie ai putea culege deja primele roade.

SĂNĂTATE: Rămâne valabilă o teamă permanentă, o grijă că nu funcţionează totul aşa cum trebuie. Această teamă ar trebui să te trimită la un specialist, înainte să apară semnele unei afecţiuni reale. Fondul problemei este munca, ritmul de lucru pe care ţi l-ai impus.

BANI: În decembrie se modifică ceva în situaţia financiară, printr-o înţelegere cu un partener, dar se poate reveni asupra acestei decizii la începutul lunii ianuarie, din cauza unor probleme legale. Nu este cel mai bun moment pentru a face împrumuturi, dar dacă totuşi le faci, ar trebui să nu le semnezi decât în a doua jumătate a lunii ianuarie.

DRAGOSTE: Luna decembrie vine cu veşti bune, dar şi cu provocări chiar în momentele în care ai tendinţa de a neglija relaţia cu cei dragi, crezând că s-a instalat liniştea în acest domeniu. Intri în noul an cu rezultatele confruntărilor de la finalul lui 2016. În februarie va trebui să te întorci la diplomaţie – pe cât posibil, definitiv.

Horoscop Rac (22 iunie - 22 iulie)

CARIERĂ: În decembrie se anunţă un volum de muncă mai puţin obişnuit, iar asta poate duce la erori, pe fondul epuizării. În ianuarie vei reveni asupra sarcinilor cu probleme, pentru a le remedia. Abia în februarie ţi-ai putea relua ritmul de lucru normal.

SĂNĂTATE: Sfârşitul anului poate aduce complicaţii, pe fondul unor probleme mai vechi, care au fost neglijate. În ianuarie va trebui să te ocupi serios de aceste aspecte, ca să îţi poţi continua munca. În februarie, relaţia cu familia din care provii poate trece într-o etapă mai complicată, iar această schimbare te poate afecta mai mult decât vei lăsa să se vadă.

BANI: Până în jurul datei de 20 decembrie sunt posibile schimbări ale situaţiei financiare, mai ales prin contribuţia partenerului de cuplu sau a altui membru al familiei. Finalul lunii ianuarie poate fi favorabil, pe aceleaşi căi. În februarie vei intra în contact cu persoane care te vor ajuta să apelezi la modalităţi noi de a economisi, de a investi sau de a-ţi spori resursele proprii.

DRAGOSTE: Până la jumătatea lunii februarie, relaţiile cu cei dragi rămân tensionate. Nu este uşor, dar vor fi beneficii, pe termen lung. Luna decembrie poate aduce o decizie inspirată, pe care o vei pune în aplicare în a doua parte a lunii ianuarie.



Horosco Leu (23 iulie - 22 august)

CARIERĂ: Toată luna decembrie vei munci cu mai mult spor, poate şi pentru că se diminuează senzaţia că nu e o muncă potrivită pentru tine. În ianuarie va trebui să revii asupra unor treburi făcute într-un stil mai lejer sau neglijent. Iar în februarie te vei întoarce la o rutină pe care o cunoşti deja, fără să o fi acceptat vreodată.

SĂNĂTATE: Chiar de la începutul iernii vei primi informaţii, pe diverse căi, despre posibile deteriorări ale stării de sănătate. Rezolvarea problemelor descoperite în decembrie o vei lăsa pe altădată, iar acest altădată va veni foarte repede, în ianuarie. În februarie se poate reinstala o oarecare linişte şi în acest domeniu.

BANI: Vei fi, în continuare, în aceeaşi perioadă de creştere lentă. Vestea bună este că tot ce acumulezi acum se va transforma în beneficiu şi nu vei păstra amintirile eforturilor făcute în această perioadă.

DRAGOSTE: Luna decembrie se anunţă a fi deosebit de dinamică la acest capitol, cu o avalanşă de evenimente, unele bune, altele nu. Ce vei strica în decembrie ai putea repara în februarie, fie că e vorba de o nouă relaţie sau de o etapă nouă din evoluţia unei relaţii oficializate. Ar fi bine să nu uiţi că aştepţi degeaba să ţi se ofere, e rândul tău să dai.

Horoscop Fecioara (23 august - 21 septembrie)

CARIERĂ: Multă treabă, solicitări mai puţin obişnuite, în decembrie. În ianuarie vei avea şansa unor noi colaborări, cu persoane care te cunosc de mai mult timp. În februarie poţi trece la fapte, dacă până atunci vei avea doar discuţii generale.

SĂNĂTATE: În decembrie te poţi expune unor complicaţii, din cauza surmenării nervoase, pe fondul solicitărilor de la serviciu. Sunt probleme de scurtă durată, rezolvabile inclusiv prin metode neconvenţionale. Finalul lunii ianuarie şi aproape toată luna februarie îţi aduc energia necesară pentru a munci fără să simţi că îţi depăşeşti limitele.

BANI: Până în prima săptămână a lunii februarie, şansa este de partea ta, vei putea să îţi diversifici sursele de venit, să ai spor şi câştiguri mai mari. Este nevoie de răbdare şi de echilibru ca să nu forţezi situaţii care pot fi mai fragile decât crezi. În februarie, lucrurile nu mai merg aşa de bine, semn că e nevoie de o revizuire a metodelor folosite.

DRAGOSTE: Acesta este, de departe, cel mai complicat domeniu al existenţei tale, iar lunile de iarnă nu vor aduce eliberarea mult dorită. În decembrie vei avea parte, totuşi, de o atmosferă mai agreabilă în cuplu şi de mai multă căldură. În ianuarie şi februarie vei continua pe aceeaşi cale, dacă nu strici ceva între timp.



Horoscop Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)


CARIERĂ: În decembrie îţi vezi de treburi aşa cum eşti obişnuit(ă). Chiar din primele zile ale lunii ianuarie, va trebui să treci însă la un alt ritm, pentru că vei avea mai mult de lucru. Acest nou ritm se va menţine şi în februarie, dar vei face faţă fără probleme oricărei sarcini venite din partea superiorilor.

SĂNĂTATE: Luna decembrie aduce o revenire a vitalităţii, pe un fond sufletesc mai senin şi ceva mai optimist. Ianuarie vine cu şansa unei vindecări, acolo unde au apărut probleme şi nu te-ai ocupat de ele. În februarie ai parte de ceva mai mult zbucium în relaţiile importante, iar asta îţi poate da organismul peste cap.

BANI: Toate lunile de iarnă îţi vor pune la încercare răbdarea şi puterea de a te bucura de orice reuşeşti să obţii prin eforturi proprii. În decembrie vei începe să faci schimbări în casă, dar le vei finaliza abia în ianuarie, probabil din cauza costurilor prea mari. Decembrie este o lună bună pentru a obţine bani prin valorificarea unei pasiuni, a unei munci pe care o faci cu plăcere.

DRAGOSTE: Toată iarna vei avea grijă să testezi aprecierea de care te bucuri şi o vei măsura cum ştii mai bine, prin ceea ce primeşti. În decembrie şi ianuarie, contextul astral te invită să te retragi în mediul intim. În februarie vei avea mai multă libertate pe plan sentimental.





Horoscop Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

CARIERĂ: Rezultatele pe care le vei obţine în lunile de iarnă vor depinde în foarte mare măsură de acordurile la care ai ajuns cu superiorii sau cu colegii în lunile anterioare. Dacă aştepţi o schimbare, aceasta va veni, cel mai probabil, în februarie. Este o perioadă în care diplomaţia e cea mai bună alegere, indiferent de situaţie.

SĂNĂTATE: Vestea bună este că ai şansa de a parcurge cele trei luni de iarnă fără probleme importante. E valabil, până în februarie, un marcaj astral neobişnuit, care va aduce la lumină orice problemă, reală sau închipuită. În februarie vei avea ocazia să vezi care sunt disfuncţiile şi ce trebuie făcut pentru a le rezolva.

BANI: În decembrie te poţi bucura de roadele unor colaborări cu persoane aflate la distanţă. Tot ce vine este rodul muncii tale, al ideilor pe care le-ai pus în practică în lunile anterioare. În ianuarie şi februarie, şansa nu va dispărea, dar se va diminua şi va fi nevoie de strategii pentru a o identifica şi valorifica.

DRAGOSTE: Iarna vine cu veşti bune, printr-o relaxare a vieţii sentimentale, o revenire la sentimente mai bune, o încălzire a inimii, care era mai mult sau mai puţin îngheţată. În decembrie, iubirea îţi va bate la uşă şi va trebui să fii pe fază ca să îi deschizi. În ianuarie şi februarie vei avea şansa de a trăi momente speciale alături de cei dragi.



Horoscop Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

CARIERĂ: Decembrie este o lună aglomerată, cu multe sarcini de rezolvat într-un timp scurt. În ianuarie este indicat să fii mai prudent(ă) în decizii şi să te ocupi de pregătirea mai atentă a evoluţiei profesionale. În februarie, şansa este de partea ta, dar numai cu condiţia să fi acumulat un capital de imagine pozitiv.

SĂNĂTATE: În toate lunile de iarnă poţi primi indicii referitoare la potenţiale dereglări; unele se vor confirma, altele nu. În ianuarie şi februarie ai putea descoperi soluţia pentru anumite probleme moştenite de la părinţi, prin cercetarea profundă a unor situaţii din trecut. Este foarte bine că toate acestea ies la lumină şi ai şansa să cauţi rezolvarea potrivită.

BANI: În decembrie, cheltuieşti ca să menţii o anumită imagine, una corespunzătoare cu statutul tău social. În ultima parte a lunii decembrie te opreşti brusc din cheltuieli şi treci la economii. În ianuarie vei acoperi unele goluri, iar în februarie vei dori să valorifici o pasiune, pentru a avea o nouă sursă de venit.

DRAGOSTE: Încă nu ai parte de o viaţă sentimentală calmă, aşezată. Lunile de iarnă vor aduce modificări, unele fericite, altele nu. Cele mai multe complicaţii sunt posibile în luna februarie, dar vestea bună este că unele dintre ele vor duce la rezultate cu totul speciale.



Horoscop Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

CARIERĂ: Pe lângă câteva momente tensionate, toate lunile de iarnă, cel puţin până la începutul lui februarie, îţi aduc un context favorabil afirmării pe plan profesional. Colaborările pe care le începi acum nu vor dura prea mult, cel mult un an, dar vor funcţiona ca o rampă de lansare.

SĂNĂTATE: Pot să apară semne ale unor afecţiuni necunoscute, cronicizate, care te vor trimite direct la specialist. În decembrie va trebui să ţii cont de aceste semnale, să le investighezi, iar în lunile următoare, mai ales în ianuarie, să iei măsuri pentru a te revigora. Elementul comun al problemelor este epuizarea.

BANI: Până spre finalul lunii decembrie ai o motivaţie puternică pentru câştiguri suplimentare, iar şansa îţi va surâde. În ianuarie, spre final, dar şi în februarie, vei trece la un alt ritm de muncă, iar asociate cu acesta, veniturile vor suferi unele modificări. Sunt posibile cheltuieli importante în planul sănătăţii.

DRAGOSTE: În lunile de iarnă, principala problemă vine de la impresia greşită că nu ţi se răspunde aşa cum te aştepţi şi nu poţi fi sigur(ă) pe sentimentele celor dragi. În realitate, tu te comporţi ca un arici şi îi respingi pe cei din jur! Nevoile tale sunt diferite, în această perioadă, şi de aici vine principala ta confuzie. Situaţia instabilă din familie poate fi un alt factor negativ.




Horoscop Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

CARIERĂ: În toate lunile de iarnă ai ocazia să vezi foarte clar ce anume te împiedică să progresezi, ce te ţine în loc, cum te sabotezi singur(ă) şi ce ai de făcut pentru a debloca situaţia. O altă veste bună este faptul că vei reveni la eficienţa de altădată. Trebuie evitate intrigile de orice fel, oricât de mult te-ar tenta.

SĂNĂTATE: În decembrie, agitaţia îşi spune cuvântul prin instalarea unei stări de epuizare, în primul rând nervoasă. În ianuarie vei avea parte de mai mult echilibru, iar în februarie vei fi în formă. Toată iarna este valabilă tendinţa de a suferi din cauza articulaţiilor, a oaselor sau a dinţilor.

BANI: Vin veşti ceva mai bune pentru acest domeniu, chiar din decembrie. Se vor debloca unele situaţii care au dus la întârzieri sau amânări importante în lunile anterioare. Şansa este de partea ta, dar nu vine oricum, ci pune condiţia esenţială de a nu aşeza bunurile materiale pe primul loc în preocupările tale.

DRAGOSTE: În decembrie va trebui să faci faţă unor momente tensionate, pe care tot tu le provoci, din neglijenţă sau nepăsare. În ianuarie şi februarie vei lua decizii drastice şi apoi vei reveni asupra lor, pentru că vei avea şansa de a vedea că sunt eronate, iar cei din jur nu sunt vinovaţi cu nimic.


Horoscop Pești (19 februarie - 20 martie)

CARIERĂ: În decembrie demarezi proiecte noi, asupra cărora e posibil să fie nevoie să revii în prima jumătate a lunii ianuarie. Dacă ai de făcut investiţii, de obţinut finanţări, ar fi de dorit să faci toate acestea în a doua jumătate a lunii ianuarie, cel târziu în prima săptămână din februarie.

SĂNĂTATE: În decembrie te vei mobiliza mult mai uşor ca să te poţi ocupa şi de propria persoană. Din primele zile ale lunii ianuarie vei fi într-o formă foarte bună şi se va vedea acest lucru, iar în februarie vei avea şansa unei revigorări, mai ales în ultima parte a lunii.

BANI: Ai acces la resursele altora, recuperezi bunuri şi sume de bani, se face dreptate pentru tine în acest domeniu. Toate lunile de iarnă conţin acest element, până în prima săptămână din februarie. În decembrie vei reuşi să întorci în avantajul tău orice situaţie. Dispar piedicile care au dus la diminuarea veniturilor în lunile anterioare.

DRAGOSTE: Partenerul de cuplu va rămâne un ghid pentru tine şi în această iarnă. În plus, se anunţă vremuri mai bune în relaţie, în a doua parte a lunii decembrie, printr-o dinamizare a situaţiei. Toată luna ianuarie aduce armonie, reconciliere, dorinţă de sacrificiu de ambele părţi. Februarie vine cu tendinţe diferite, dar vei avea atenţia fixată, în continuare, pe această relaţie.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții