Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on duminică, 1 ianuarie 2017 | 08:20


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 1 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Nu exista rezolvare rapida pentru problemele pe care le vezi astazi in jurul tau. Incerci sa gasesti solutii de moment, dar totul se va rezolva in timp. Va trebui sa recunosti ca a renunta nu e mereu o dovada de lasitate!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Energia ta e la cote maxime, asa ca ai face bine sa profiti de aceasta zi, pentru a duce la bun sfarsit toate activitatile pe care ti le-ai programat. Se prevad si ceva proiecte noi, care te vor tine in priza. Ai grija totusi, nu trebuie sa te epuizezi!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Daca trebuie sa treci peste o situatie opresiva sau sa faci o schimbare intr-o relatie, va trebui sa o faci pe cai viclene. Putina lingusire te va scoate din situatia in care nu te simti in largul tau. Calca-ti pe mandrie si incearca mai mult!


Horoscop pentru femeia din Rac

Pentru a castiga o lupta astazi, va trebui sa fortezi mana cuiva. Nu va fi o situatie placuta, dar rezultatul va compensa!



Horoscop pentru femeia din Leu

Somnul nelinistit din ultima vreme inseamna ca ai cam neglijat bunastarea ta fizica si psihica. Fa pasii necesari pentru a ajunge la un echilibru, inainte de a fi nevoita sa o faci! Daca iti permiti sa clachezi, ai de pierdut multe lucruri importante!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Iti este usor sa intaresti relatiile emotionale cu cei dragi. Natura ta empatica si plina de compasiune iese astazi la iveala. Cei din jur se simt in siguranta in preajma ta, datorita atitudinii tale protectoare.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Tinteste sus, pentru ca astrele ti-o permit! E o zi plina de oportunitati, de care trebuie sa profiti! Va trebui sa fii cu ochii in patru sa nu le ratezi, pentru ca nu se vor repeta prea curand.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa faci o "curatenie" rapida in aria profesionala, pentru a restabili ordinea in acest domeniu. Ai nevoie de o planificare riguroasa, care sa te ajute sa iti indeplinesti atributiile cu o mai mare usurinta.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi ai grija de nevoile culinare, ale tale si ale celui drag. Pregatesti ceva cu totul deosebi, care sa aduca o nota de noutate in rutina care s-a stabilit intre voi. Lasa-ti imaginatia sa zburde in voie!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Admiratia si respectul celor din jur se castiga prin alegeri corecte. Dar nu va lasati purtat de ceea ce cred cei din jur atunci cand alegeti o cale. Fiti increzatori in propriile decizii si permiteti-va sa straluciti.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Vei fi dezamagita sa auzi ceva barfe la adresa ta, mai ales ca lucrurile vehiculate nu sunt conforme cu realitatea. Sursa acestor vorbe e o anumita disputa, pe care, la un moment dat, ai preferat sa o eviti. Din pacate, acum vine momentul unei confruntari, care nu va fi prea placuta.

Horoscop pentru femeia din Pești

Situatiile neprevazute va impiedica sa va aprofundati legaturile cu prietenii sau sa va implicati activ in orice comunitate. Munca pe care o faceti si responsabilitatile fata de copii va izoleaza de restul lumii.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții