Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 13 decembrie 2016 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 13 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sclipirile intelectuale ale partenerului ar trebui sa va faca sa acceptati sa fiti in umbra unei persoane care va este loiala si care se va asigura ca faceti parte din scena. Permiteti-va sa fiti stralucirea pentru ideile altora, oglinda imaginatiei lor, ajutandu-i sa isi dezvolte propriile imagini clare ale zilei de azi.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti un al saselea simt care va permite sa empatizati foarte bine cu cei din jur. Sunteti un magnet pentru persoane instabile emotional. Sunt scoase la lumina probleme legate de proprietati ale parintilor sau ale partenerului de viata.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Energia dumneavoastra mentala este stimulata si influentata in mod pozitiv. Va este mai usor ca niciodata sa invatati lucruri noi. Este o perioada de succes, indiferent de activitatile mentale la care participati. Fiti cu ochii in patru dupa oportunitati de afaceri.


Horoscop pentru femeia din Rac

Aveti nevoie de timp pentru a rezolva toate problemele emotionale pe care le aveti. Nu va este usor, si s-ar putea ca acestea sa se agraveze. Trebuie sa se vada ca va faceti treaba, chiar daca este ineficient.



Horoscop pentru femeia din Leu

Canalizati-va atentia in directii noi. Golful, modelling-ul sau tricotatul va vor ajuta sa nu va mai faceti griji insignifiante. Se poate sa se fi format o legatura emotionala intre dumneavoastra si un vecin.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Scopurile legate de locul de munca sau de bani sunt promitatoare astazi. Daca nu sunteti cu nimeni, s-ar putea sa amestecati utilul cu placutul sau sa cunoasteti pe cineva interesant la locul de munca.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E o perioada linistita, un calm dinaintea furtunii de energie care va bate la usa. Reatragerea si meditatia sunt demne de luat in considerare pentru a avea cele mai bune rezultate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti in impasul de a trebui sa impacati iubirea, pasiunea, idealismul si interesul pentru propria persoana. Iubirea si pasiunea se dovedesc a fi sub asteptarile dumneavoastra, de aceea va veti simti neimplinit. Ar fi bine sa nu va multumiti cu mai putin decat aveti nevoie, faceti-va asteptarile cunoscute!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu va luptati cu soarta. Invatati noi moduri de a fi cu un pas inainte pentru a vedea ce va asteapta dupa colt. Fiti mai subtil si mai linistit in situatiile cheie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ar fi bine sa fiti mai atent cu banii. Avand in vedere ca economia mondiala este in criza, va dati seama ca nu trebuie sa mai aruncati banii pe geam, ci sa fiti mai atent si mai cugetat cu ei.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Trebuie sa ramaneti neutru si sa nu va dati de partea nimanui astazi. Chiar daca simtiti ca impartasiti partial opinia cuiva, nu trebuie sa iesiti din neutralitate. Luptele si conflictele se vor agrava, daca treceti intr-o parte sau alta.

Horoscop pentru femeia din Pești

In acest moment, siguranta dumneavoastra emotionala este influentata de cea materiala. Folositi-va de imaginatie pentru a obtine castiguri banesti. Deschideti un nou cont pentru placerile dumneavoastra personale. Ar fi bine sa reflectati asupra nevoilor financiare, ale dumneavoastra si ale familiei. E o perioada propice pentru a castiga noi clienti.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții