Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 20 decembrie 2016 | 06:05


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 20 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ai parte, in sfarsit, de satisfactii in plan emotional. Culegi roadele unei perioade destul de zbuciumate in acest sens si reusesti, in sfarsit, sa te bucuri de liniste si impacare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Ai programat un eveniment foarte important si intri intr-o cursa de scadere in greutate. Nu pierde din vedere ca moderatia e foarte necesara in probleme de dieta.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Vei descoperi ca sentimentele tale se reflecta in comportamentul celor din jur fata de tine. Daca iti exprimi mai clar sentimentele fata de partener, vei descoperi ca efectul reconfortant este resimtit nu numai de el, ci si de tine!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi esti hipersensibila fata de cei din jur, lucru care va da nastere unor trairi negative. E bine sa eviti astfel de tensiuni, asa ca evita persoanele care iti provoaca disconfort!



Horoscop pentru femeia din Leu

Veti fi pus sub presiune astazi, in mare parte din cauza discordantei dintre prorpiile emotii si ceea ce aratati in afara. Ar trebui sa lucrati pe partea de empatizare: incheiati socotelile cu trecutul si infruntati ceea ce va enerveaza.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Pasiune, romantism si posibilitatea de a incepe o relatie de lunga durata. Dragostea ta pentru viata actioneaza ca un magnet asupra unei persoane care va ocupa in curand un rol important in viata ta.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

In dragoste si razboi totul e permis. Asa crezi astazi, de aceea ai tendinta sa treci putin peste bariere. E o problema cu doua taisuri, insa nu vei afla decat mai tarziu daca ai luat deciziile corecte.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Atunci cand o usa se inchide, se deschide alta. Un prieten pleaca din viata dumneavoastra, dar golul pe care il simtiti e temporar. Asta va permite sa va deschideti spre noi relatii si prietenii. Daca aveti putina rabdare, va veti simti chiar usurat sa testati si terenuri noi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai parte de cateva dezbateri azi si ai tendinta sa te lasi ghidata de emotii. Pastreaza-ti calmul, trage aer in piept si suprima-le. Astazi, nu ai nevoie de dispozitii emotive! Tine-te tare si vei tine si piept celor care iti stau in cale!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Va trebui sa va temperati apetitul si sa depuneti un efort in renuntarea la obiceiurile dumneavoastra culinare. Fraza zilei pare a fi "promit ca asta e ultima bucatica!". Un pic de auto-stapanire va alunga viitoarele mustrari de constiinta legate de kilogramele in plus.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Gandurile vi se indreapta spre latura interioara, pentru a urma calea scopurilor dumneavoastra personale. Chiar daca problemele legate de cariera au un ecou puternic, asta se datoreaza atentiei pe care o acordati laturii interne.

Horoscop pentru femeia din Pești

Vi se ofera dragoste, dar s-ar putea sa o refuzati, fiindca aveti standarde mult mai inalte. Nu renuntati, insa, complet la persoana respectiva, fiindca puteti ramane prieteni.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții