Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 21 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 20 decembrie 2016 | 06:11


Horoscop de azi Miercuri 21 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 21 Decembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

A venit vremea celebrarii unui succes la care ai contribuit si tu la serviciu. Dupa zile sau saptamani de efort colectiv, roadele incep sa se vada si va laudati unii pe altii pentru rolul pe care l-a jucat fiecare in acest proiect de succes. Sefii apreciaza ce ai facut, colegii isi arata multumirea pentru eforturile depuse de tine, deci n-ar fi rau ca, la moment de sarbatoare, sa va scoateti mai mult in lumina, unii altora, contributia. Laudele si aprecierile reciproce pot deveni liantul cel mai bun in echipa pentru ca, dupa atata munca impreuna, meritati sa primiti felicitarile tot impreuna.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Conflictul care musteste in jurul tau are mari sanse sa se calmeze, datorita interventiei unei persoane cu mai multa experienta ce da dovada de un calm imperturbabil. Aceasta demonstreaza celor implicati in razboi ca nu agresivitatea, nici atacul, si nici nervii nu sunt calea de solutionare a problemei care a generat tensiune, ci toleranta si rabdarea. Tu le ai pe acestea in bagaj din belsug, deci ce-ar fi sa apelezi la ele chiar acum? Un ton scazut si diplomat nu poate primi ca replica o injuratura, ca atare fii tu cel care deschide primul calea spre negociere si impacare. Fii tu cel intelept!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca nu stii incotro s-o apuci, ai curaj sa bati la usile potrivite pentru a cere raspunsuri. Vei intalni persoane dispuse sa iti impartaseasca din experienta lor bogata de viata, ba chiar se vor arata dispuse sa te ajute, pentru ca ele detin informatii la care tu nu ai ajuns inca. E o bucurie sa inveti de la astfel de oameni atatea lucruri interesante, dar cel mai mult te onoreaza faptul ca ei te primesc in randul lor cu deschidere, pentru ca vor sa-ti impartaseasca ce stiu. Nu au interese egoiste, nu vor sa tina ceea ce stiu doar pentru ei, ci sunt incantati ca pot sa transmita si altora, iar tu esti azi invitatul lor de onoare!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Viata e nedreapta, iar pentru un militant al adevarului, asa cum esti tu, e greu sa tolerezi situatiile in care stii sigur ca cineva e vinovat. Daca poti, lupta pentru a demonstra adevarul, dar poate inainte de a porni o astfel de actiune, ar fi bine sa te detasezi un pic de ceea ce sta la baza revoltei tale de acum. Calmeaza-te un pic, asteapta sa se mai limpezeasca lucrurile si supararea ta initiala sa mai treaca, pentru ca acum esti mult prea implicat emotional si nu vezi lucrurile foarte clar. Totusi, nu uita indignarea care te impinge acum la atac, pentru ca daca iti trece furia de tot, s-ar putea sa renunti la orice act de justitie. Fa dreptate, dar mai asteapta un pic!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Relatia cu autoritatile sau cu sefii se desfasoara pe teren minat si incerci sa te porti cu manusi ca nu cumva sa declansezi vreo furtuna. Dai numai peste oameni cu capsa pusa care ori te cearta de la orice, ori iti strica tie toate planurile doar pentru ca ii prinzi intr-o pasa proasta. Alege cu grija tonul, imprejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, daca ai de a face cu ele, ca nu cumva sa le deranjezi cu ceva. Nici nu stii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru ca sunt ei iritati si stresati. Fii ferm pe pozitie si nu te lasa intimidat, dar pastreaza dialogul pe teren pasnic.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu te simti bine in compania in care te afli azi. Ori ai nimerit intr-un mediu ostil, in care planeaza neincrederea, ostilitatea si rivalitatea, ori printre straini cu care nu reusesti sa gasesti nici un subiect comun de conversatie. Mai bine stai in banca ta, fara sa incerci sa conversezi din lipsa de alta preocupare, nici sa le fii lor pe plac, pentru ca oricum relatiile vor fi dificile si obositoare. Sunt si momente cand tot arsenalul tau de succes in arta conversatiei nu functioneaza, dar nu tu esti vinovat de esec, ci anturajul neadecvat in care ai nimerit.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti foarte ingrijorat pentru niste chestiuni de serviciu sau din cauza unei relatii care merge defectuos de la o vreme, dar nu cumva te stresezi degeaba? Ai nevoie de putina relaxare, si stii de unde poti primi tu azi energia pozitiva care sa te remonteze cel mai rapid? De la animale! Da, de la vietatile cu patru labute si codite fericite care te primesc de fiecare data cu bucurie! Cauta compania lor, pentru ca orice problema va disparea daca reusesti sa-ti readuci zambetul pe buze si lumina in priviri numai la vederea acestor ingerasi cu blanita! Ofera-le atentie iar ele te vor recompensa inzecit iar suferintele umane dispar ca prin farmec!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Incearca sa mai si refuzi pe cei care te monopolizeaza cu problemele lor. Nu cumva le pui prea mult la suflet? Ei se simt bine cand gasesc pe umerii cui desarta bagajul de probleme, dar nu cumva te impovarezi tu fara rost? Asculta-i, asta poti face, dar fa-o cu un dram de detasare, de indiferenta, de raceala chiar, dandu-le totodata impresia ca esti un prieten de nadejde. Nu inseamna ca nu-ti pasa de problemele lor, ci doar ca iti pasa mai mult de linistea si starea ta de bine. Ei abia asteapta sa oboseasca pe altii de necazurile lor, dar ce vina ai tu?



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt momente cand toate eforturile depuse nu duc acolo unde ti-ai propus, deci trebuie sa mai accepti si micile infrangeri. Sunt sacrificii obligatorii pe care le mai faci din cand in cand, dar cu convingerea ca ele sunt pretul ce se cere platit pentru a putea trece mai departe. Poate azi renunti la un vis sau la o cale, dar cu sentimentul ca e cel mai bun lucru pe care il poti face in acest moment iar intr-o zi vei culege roadele bune ale compromisurilor actuale. Ai deci rabdare si accepta alternative, chiar daca nu esti intru totul de acord cu ele.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai in fata un proiect nou, dar nu cumva tratezi lucrurile un pic eronat? Ori ti se pare mult mai usor decat este si. la primul hop. ai putea claca, ori, exact invers: in loc sa te apuci de acel nou plan cu optimism si entuziasm, te cramponezi de nimicurile care ti se par mai grave decat sunt. Fii mai corect in aprecierea dimensiunii acestor provocari, pentru ca ai tendinta de a deforma realitatea, privind-o dintr-un unghi diametral opus decat s-ar cuveni. Ce e simplu, agravezi, ce e complicat, bagatelizezi, si de aici se pot ivi cele mai mari probleme. Calculeaza-ti bine fortele inainte de a te implica intr-o directie noua!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Apare soarele pe strada ta pentru ca treci prin evenimente care te fac sa canti de fericire! Poate dragostea este sursa fericirii tale sau o decizie pe care ai luat-o candva si care isi arata, finalmente, roadele pozitive. Simti nevoia sa impartasesti cu altii lucrurile frumoase din viata ta, de aceea vei sta mai toata ziua de vorba cu cei dragi pentru a le povesti ce lucruri minunate ti se intampla. Optimismul care te copleseste acum poate da startul unor etape din ce in ce mai bune in preocuparile tale actuale, deci capul sus si zambeste! Va fi si mai bine!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Te simti bine printre oameni, pentru ca descoperi in jurul tau tot felul de personalitati pe care le simti pe aceeasi lungime de unda. Unii iti pot fi prieteni apropiati, in fata carora iti este usor sa-ti deschizi inima. Altii sunt colegi de nadejde pe care te poti baza in proiectele incepute. Ofera-le si tu ceea ce stii mai bine, ceea ce ai in minte si in suflet, pentru ca si ceilalti au nevoie de companie, la fel ca si tine. Si ei asteapta enorm de la persoana ta, deci dedica-te lor cu incredere, pentru ca veti avea cu totii senzatia unei zile in care v-ati mai imbogatit cu ceva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții