Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 25 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 21 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 21 decembrie 2016 | 06:30


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 21 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 21 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, dobandirea noilor cunostinte devine o prioritate pentru tine. Simti nevoia sa reconturezi sistemul tau de credinte, lucru care poate sa aduca noi oportunitati pentru tine.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Nu dati asa de multa atentie problemelor pe care le aveti cu copiii. Daca va este greu sa comunicati, faceti un efort in plus si vorbiti cu ei. Alta solutie mai buna nu exista.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un parteneriat va alunga indoielile pe care le aveti in ce va priveste. Planetele se invart in jurul abilitatilor dumneavoastra de a relationa si de a castiga incredere in propria persoana. Ramaneti pozitiv si nu lasati nimic sa va abata din drum.


Horoscop pentru femeia din Rac

E timpul sa va lasati orgoliul deoparte pentru a oferi si altora ocazia sa preia controlul. S-ar putea sa fiti surprinsi de rezultate. Acest lucru va va permite sa va concentrati asupra sinelui dumneavoastra, in timp ce lucrurile din afara vor fi rezolvate de altii.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi, esti deosebit de anxioasa si de ofensiva cu cei din jur. Daca vrei sa iti impui un punct de vedere, e bine sa lupti pentru ideile tale, dar atacul nu e totusi cea mai indicata arma in aceasta lupta...


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Riscati sa nu va exprimati clar, de aceea ar fi bine sa va descurcati itele personale. Daca nu sunteti siguri ca stiti toate detaliile unei probleme, mai bine nu va exprimati opiniile. Precautia e indicata in aceasta zi.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Persoana de langa dumneavoastra e pe cale sa va seduca si dumneavoastra sunteti pe cale sa fiti agresiv. Respirati adanc inainte de a lansa un raspuns, astfel veti evita un moment jenant de tensiune.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Tendinta generala a zilei este de a forta barierele pentru a va croi caile. Pentru moment, scopul scuza mijloacele, dar daca priviti lucrurile cu atentie, s-ar putea sa aveti si alta perspectiva. Atunci cand "trebuie neaparat" sa obtineti ceva, e foarte probabil ca, de fapt, sa nu fie atat de imperios necesar.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Viata ta capata valente mistice la nivel emotional si instinctiv. Ai impresia ca poti sa prevezi anumite evenimente, lucru care te ajuta sa le primesti cu mult calm si rabdare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai parte de un sentiment poozitiv de acceptare in casatoria sau in relatia ta, pentru ca reusesti sa relationezi mult mai bine cu cel drag. Dai dovada de intelegere si asta atrage recunostinta partenerului tau.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Abilitatile dumneavoastra de comunicare trec in umbra momentan. Veti vedea ca daca tineti cont de multiplele opinii pe care le primiti, veti reusi sa preluati fraiele actiunilor pe care le intreprindeti. Daca veti gasi o abordare corecta, va veti auto-plasa in fruntea celorlalti. Sfatul dumneavoastra va deveni nepretuit.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ar fi bine sa faceti o selectie a lucrurilor care va inconjoara, pentru a putea anticipa ceea ce se asteapta de la dumneavoastra in urmatoarele luni. Nu fiti zgarcit in metodele de auto-promovare, dar asigurati-va ca sunt insotite de substanta si ca asigura un bun material de sprijin, pentru dumneavoastra si pentru cei din jur.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții