Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine

Ce semne zodiacale se înțeleg cel mai bine ? Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. ...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 10 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 10 decembrie 2016 | 05:51


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 10 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 10 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

S-ar putea sa nu stiti cum sa va faceti remarcat si sa aveti si rezultate in acelasi timp, fiindca problemele personale pot domina obligatiile profesionale. Nu va asteptati sa fiti perfect, dar incercati sa fiti cat mai bun. Problemele personale si ale partenerului vor domina aceasta perioada. De restul va ocupati mai tarziu.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca sunteti tentati sa creati o provocare inspirationala in ce priveste buna intelegere cu prietenii, nu va lasati imaginatia sa zburde prea departe. Pentru a face o buna impresie nu e nevoie sa intreceti limita de sus. E posibil ca doua persoane sa lupte pentru a va castiga afectiunea in aceasta perioada.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este momentul sa puneti accentul pe aspect. Nu trebuie sa va imbracati la patru ace pentru a lasa o impresie buna, ci sa fiti cat mai simplu pentru a lasa imaginea pe care o doriti. Esenta nu este sa pareti ceva diferit, ci sa faceti ce fac si ceilalti, dar intr-un mod mai eficient.


Horoscop pentru femeia din Rac

Va dispera faptul ca nimeni nu va apreciaza munca. Este momentul sa reinventati ordinarul si sa il faceti sa para special. Nu va mai lasati calcat in picioare.



Horoscop pentru femeia din Leu

Este nevoie de ratiunea dumneavoastra pentru a rezolva o problema cu un prieten, o ruda sau cu altcineva la care tineti. Folositi-va de intuitie si de instincte fiindca va vor ajuta sa va imbunatatiti calitatile de comunicare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E bine sa faceti pasii rand pe rand. Alocati timp pentru momente de reculegere, pentru a va da seama ce vreti cu adevarat si a putea apoi obtine ceea ce doriti. Curajul dumneavoastra este puternic, dar impulsiv astazi. E mai bine sa evitati comunicarea cu vecinii. Stabiliti intentiile dumneavoastra inainte de a va lansa in discutii complicate.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca bagati necazurile sub pres, este doar o problema de timp pana cand vor iesi din nou la suprafata si va vor bantui. Probabil ca deja simtiti acest efect in cateva zone ale vietii dumneavoastra. Daca va rezolvati problemele sistematic, veti simti ca sunteti o persoana noua.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sanatatea de care va bucurati se va rasfrange asupra task-urilor dumneavoastra zilnice, care vor deveni, la randul lor, mai placute. Indepliniti-va indatoririle cu voiosie si veti fi rasplatit pe masura. Cand efortul ofera satisfactii, veti fi multumiti sa faceti efortul. Singura diferenta dintre joaca si munca e felul in care le priviti pe fiecare. E cazul sa va si distrati putin.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ziua de astazi s-ar putea sa ramana ca o vesnica nedumerire in amintirea dumneavoastra, mai ales ca e incarcata de vigoare si de intentii ascunse. Puteti sa va pavati calea cu metode la obiect, dar pasii facuti pe rand se descopera unii pe altii, asa ca rabdarea e cea mai buna solutie.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Incercati prea mult sa fiti acceptat din punct de vedere social si sa lasati o impresie buna. Stati si asteptati pentru a avea rezultate mai bune, fiindca ceilalti se vor intreba ce plusuri si minusuri aveti cu adevarat. Astfel va pastrati un as in maneca intr-o lume a competitiei si a valorilor materiale.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Oferta vietii dumneavoastra va bate la usa, dar nu sunteti sigur daca vreti sa sacrificati o parte din viata dumneavoastra pentru ceea ce vi se ofera. Ar fi bine sa va ganditi ca orice e bun, merita sacrificii. Asta e adevarata valoare a lucrurilor.

Horoscop pentru femeia din Pești

Vreti sa scapati de tot astazi, deci de ce nu o faceti? Uneori, trebuie sa va urmati visele, idealurile si sa faceti un pas in directia respectiva, chiar daca pare a fi o nebunie in acel moment. Acum, insa, ati putea face asta.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții