Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 17 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 17 decembrie 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 17 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 17 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Schimbarile din plan porfesional va vor obliga sa indepliniti diferite functii sociale. Oamenii maturi pot fi o influenta favorabila pentru cariera dumneavoastra. Va veti impresiona sefii prin atitudinea matura si asta va poate aduce o avansare.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Intelegerile, contractele si unirea fortelor cu alte persoane sunt cele mai bune arme pe care le aveti momentan. O persoana sus-pusa va va oferi oportunitati, de care va veti bucura fie acum, fie in viitor. Mai tarziu, veti culege roadele si veti ajuta mai departe, la randul dumneavoastra. Aveti grija cand intrati sau iesiti din spatii limitate.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Astazi, tot entuziasmul se indreapta catre cariera dumneavoastra. Simtiti nevoia sa atingeti noi cote si sa invatati lucruri pe care nu le stiati pana acum. Veti duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus, iar rezultatele vor fi pe masura.


Horoscop pentru femeia din Rac

Vi se deschide o fereastra care va va permite sa aveti o perspectiva pentru viitor. Aruncati o privire si veti reusi sa aduceti un plus de dinamism vietii dumneavoastra. Acum, a-i intrece pe ceilalti si a fi in frunte capata o mai mare greutate pentru dumneavoastra: locul doi pur si simplu nu e de ajuns!



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasati pe cei din jur sa va distraga de la responsabilitatile dumneavoastra legate de munca. Daca nu separati latura emotionala de cea profesionala, va puneti in joc locul de munca. Stabiliti un echilibru intre compromis si implicare si veti reusi sa aveti parte de amandoua.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi se vor consolida relatiile amoroase. Nu ezitati sa va marturisiti sentimentele, pentru ca vor fi primite cu o atitudine deschisa. Dragostea pluteste in aer!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Cei din jur va vor aprecia pentru capacitatea de a lua decizii in numele grupului. Aveti o intuitie ascutita in ce priveste nevoile celor din jur. Urmati-va instinctul si veti lua deciziile cele mai limpezi pentru persoanele de langa dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa deveniti sceptic in ce priveste conditiile din jurul dumneavoastra, de aceea ar fi bine pentru bunastarea dumneavoastra sa va pastrati optimismul. O atitudine negativa va poate conduce pe drumuri vicioase.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Vei avea parte de impedimente in plan financiar. Aceste probleme au tendinta sa iti afecteze si viata de cuplu, pentru ca nu reusesti sa cazi de comun acord cu partenerul asupra solutiilor optime. E nevoie sa te concentrezi mai mult asupra nevoilor stringente, pentru a nu pierde din vedere lucrurile cu adevarat importante.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Fiti atent la cat si cum cheltuiti. Posesivitatea dumneavoastra nativa atinge cote maxime in perioada aceasta, asa ca s-ar putea sa va fie greu sa impartiti unele obiecte cu alte persoane.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Conditiile sunt ideale pentru a va imbunatati viata amoroasa. E binevenita lenjeria provocatoare, pentru a petrece mai mult timp in dormitor. Explorati ideea de suflete reunite. Daca sunteti mai indulgenti cu latura dumneavoastra senzuala, ati putea chiar obtine beneficii banesti de pe urma aliantelor.

Horoscop pentru femeia din Pești

E o perioada a conflictelor intre grijile de acasa si cele de la locul de munca. Veti constata ca nu puteti sa fiti sluga la doi stapani si veti fi nevoit sa faceti o alegere pe termen lung. Daca alergati dupa doi iepuri deodata, nu il veti prinde pe nici unul.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții