Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop Urania saptamana 17–23 Decembrie 2016 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 16 decembrie 2016 | 05:49



Horoscop Urania săptămâna 17–23 Decembrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 17–23 Decembrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), Berbecii vor găsi motive de bucurie la tot pasul: o mâncare bună, o petrecere, o activitate sportivă, relaxare alături de copii, jocuri și întreceri. Totul va fi pentru ei o provocare, totul va prezenta intreres și le va stârni curiozitatea. Perspectiva unor călătorii îi va împinge să facă planuri de viitor legate de o excursie, un concediu sau o ședere îndelungată în străinătate.

Unii vor dori să facă experiența altor țări ca turiști, alții ca persoane angajate într-o activitate stabilă. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, chiar dacă nu le va face plăcere, nativii vor fi chemați la ordine și vor fi obligați să coboare cu picioarele pe pământ de întârzierile de la locul de muncă, de activitățile profesionale al căror termen de predare se apropie cu repeziciune sau de obligația de a efectua sarcini de serviciu în avans (pe fondul zilelor libere de sărbători).Pe 19 decembrie, Marte va intra în casa sectorului „enigmă și necunoscut” și, de acolo, le va trimite mesaje subtile, atrăgându-le atenția asupra aspectelor de viață pe care le-au trecut cu vederea sau pe care nu le-au analizat în profunzime.

Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), se pot declanșa discuții pe tema prelungirii unui contract. Berbecii vor analiza în ce măsură este în avantajul lor să facă parte, în continuare, dintr-un colectiv care lucrează la un proiect sau dacă, este mai rentabil pentru ei, să-și mențină participarea la o formă de asociere lucrativă. De la caz, la caz, unii pot medita pe tema căsniciei lor (dacă aceasta „scârțâie”) sau la consecințele unui conflict. Perioadă critică pentru evoluția oricărui litigiu sau proces în desfășurare. În restul zilei de 23 decembrie, sunt posibile clipe de îngrijorare și de nemulțumire cu privire la o chestiune bănească sau materială.


Horoscop Taur pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), familia poate complica existența unui nativ prin modificarea programului normal de viață sau al unui proiect de moment ce trebuie anulat, amânat sau revizuit. Uneori, într-un chip subtil, un factor ce își are originea în viața unei rude apropiate poate îngreuna sau chiar destabiliza un demers public, o postură socială, un statut profesional prin critici, acuzații, atacuri, bârfe, informații invocate cu scopul de a-l decredibiliza pe nativ.

Unii dintre acești rivali sau dușmani sunt deja cunoscuți alții însă se vor manifesta ca atare, dând jos, brusc, masca prieteniei și solidarității de până mai ieri, dezvăluindu-și, astfel, adevărate sentimente și intenții. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, cel mai important sector de viață vizat este cel al relațiilor de prietenie care vor primi, din 19 decembrie, influența planetei Marte, în tranzit prin zodia Peștilor, ceea ce le va permite, pentru câteva săptămâni, să nuanțeze multe dintre aceste relații. Nativii vor deveni mai toleranți, mai înțelegători ori mai sensibili, impresionându-și prietenii cu gesturi și atenții menite să-i (re)cucerească.

Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), posibile schimbări bruște de atitudine și de opțiune, provocate de o situație creată în ultimele zile la locul de muncă. Beneficiile materiale şi câștigurile bănești amenințate sau care trebuie apărate joacă un rol decisiv în deciziile pe care le vor lua. În restul zilei de 23 decembrie, vor reveni în actualitate sau vor evolua la un nivel sporit ca intensitate conflictele și discrepanțele care operează în relațiile parteneriale, de afaceri și contractuale ale Taurilor. Inutil, Taurii vor cere sfatul prietenilor, dacă nu vor explica cu sinceritate ce s-a întâmplat în trecut, de natură să justifice animozitățile și ostilitățile cu care se confruntă acum.



evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), conflict între dorința de a câștiga a unui nativ care poate angaja o discuție de bună credință cu un șef sau patron dar care vor primi răspunsuri nemulțumitoare sau nepoliticoase. Gemenii croiesc planuri de afirmare, de schimbare a vieții lor profesionale, care să-i transforme în persoane cunoscute și de succes. Situații favorabile, deschideri relaționale care trebuie să fie valorificate fără întârziere, în legătură cu imaginea publică, cu o schimbare de statut profesional sau cu un impuls venit „din afară”.

Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, efort major de stabilizare a relațiilor de familie. Vor prima micile interese, chestiunile de ordin practic care vor trebui soluționate. Din 19 decembrie, Marte va începe să tranziteze casa a X-a a hărții cerului acestor nativi care le va da instrumentele intelectuale, culturale, religioase necesare pentru a se afirma, pentru a cuceri inima cuiva (a unei persoane importante, a publicului, a unui sector de specialiști în cadrul căruia lucrează Gemenii, etc.).

Nota generală va fi de efort, investiție de timp și energie, motivație și implicare. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), se pot intensifica sau se pot contura conflicte între nativi și persoanele dragi lor (părinți/copii, iubit/iubită, logodnici, etc.). Vibrațiile lui Saturn din casa a VII-a vor funcționa ca un factor de constrângere sau ca un activator al unor principii riguroase care, dacă nu vor fi respectate, vor periclita relațiile de cooperare obligându-i pe Gemeni să-și reformuleze părerile și convingerile. Nevoia de adaptare continuă va crea o stare de stres și de nesiguranță (dacă nu vor înțelege adevărata natură a evenimentelor și semnificația lor). În restul zilei de 23 decembrie, stare proastă psihică sau organică.






Horoscop Rac pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), nu toate inițiativele legate de bani (mai ales de felul în care îi vor cheltui) vor fi cele bune. Ideile spontante, cheful de moment ar trebui stăpânit și controlat pentru a împiedica cumpărăturile inutile, scumpe sau fără logică.

Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, unora li se va face dor să citească ceva frumos, inteligent sau util, mai ales dacă ei se vor confrunta cu nevoia de a învăța lucruri noi, utile în profesia lor sau de a-și perfecționa nivelul de pregătire teoretică și practică. În ciuda acestei oportunității sau a unei situații urgente care-i „mână de la spate”, mintea lor va funcționa mai lent. Racii vor asimila mai greu informațiile iar gândul lor va zbura la alte ipostaze de viață (odihnă, excursie, relaxare, delectare artistică, izolare de forfota vieții, etc.). Și comunicarea interumană va purta amprenta acestei tendințe evazioniste, vădindu-se imprecisă, nesigură sau superficială. Din 19 decembrie Marte se va plasa în casa a IX-a a hărții cerului accentuând aparițiile, visele, proiectele și mecanismele interioare bazate pe filosofie, credință, morală și onestitate.

Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), un conflict de familie mai vechi poate atinge apogeul, situațiile complicate se pot acutiza, conturând un peisaj personal și familial ce trebuie tratat cu seriozitate, fără a recurge la artificii. Pentru unele persoane, triada familie/serviciu/funcție poate intra într-un adevărat colimator. În restul zilei de 23 decembrie, sentimentele negative vor da târcoale Racilor. Soarele se va plasa, din 21 decembrie, în opoziție cu semnul lor zodiacal natal, alcătuind, alături de Pluton și Mercur (retrograd din 19 decembrie), tot în Capricorn și, împreună cu Uranus în Berbec, un Pătrat Mistic generator de probleme cu impact major asupra existenței lor.



vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), perioadă bună, în care Luna le va insufla nativilor energie, încredere, optimism și multă voință, factori care le vor permite să se înhame la munci mai grele, la activități anoste sau la mici bătălii personale. Tranzitul Lunii se va reflecta și în relațiile parteneriale de orice tip, făcându-i pe acești nativi, orgolioși și greu de înduplecat în orice context în care opinia lor va conta.

Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, problemele materiale vor avea o pondere specială în ansamblul activităților curente, cu atât mai mult cu cât, din 19 decembrie, Marte va tranzita casa a VIII-a a preocupărilor legate de intrarea în posesie sau de reglementarea unor bunuri ce li se cuvint prin moșteniri, donații, cadouri, sponsorizări, finanțări, ajutoare filantropice. Nota generală este de speranță disproporționată față de realitate; de aceea, pentru a nu suferi o dezamăgire, nativii nu ar trebui să-și facă iluzii cu privire la valoarea sau întinderea în timp a acestor beneficii, pentru că ele ar putea întârzia sau ar putea fi mai restrânse decât estimează. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), mari probleme de comunicare.

Leii vor avea nevoie de o stăpânire de sine de fier pentru a nu „exploda” pe fondul unor conflicte sau în contextul unei activități care-i va solicita la maximum și-i va pune într-o postură vulnerabilă, creând impresia unei vinovății personale. Drumurile se pot anula în ultima clipă, alte deplasări pot surveni pe fondul unor urgențe. Din 21 decembrie, Soarele se va afla în casa a VI-a de unde le va insufla tenacitate și îndârjire dar, unora, le va șubrezi starea de sănătate legată de fiziologia oaselor și articulațiilor. În restul zilei de 23 decembrie, casa, familia, rudele ori chestiunile gospodărești vor fi motiv de supărare.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), Fecioarele își pot face curaj, se pot redresa moral sau psihic, pot privi cu încredere o situație critică, mai ales dacă este vorba de o suferință fizică cu care s-au confruntat în ultimele două săptămâni. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, numeroase motive de a se implica, de a decide, de a acționa. Din 19 decembrie, Marte va intra în Pești, zodie opusă semnului lor natal. Poziția este favorabilă valorificării influxurilor pozitive ale acestui tranzit care, cel puţin teoretic, ar trebui să inducă blândeţe, spirit concesiv şi capacitate de a-i înţelege pe alţii, de a-i ierta sau de a coopera cu persoanele dificile.

Dar, celelalte trei poziţii astrale din Peşti îl vor „slăbi”, anulând multe dintre tendinţele de comportament fireşti ale unui nativ, astfel că, în situaţii dramatice, în competiţii dure, în situaţii care impun rezistenţă şi verticalitate, Fecioarele vor vădi o predispoziţie spre abandon, spre cedare fără luptă sau indiferenţă faţă de aspectele importante pentru al căror rost, altădată, s-ar fi bătut. Astfel, se mai conturează o direcţie: ambiguitatea şi lipsa de claritate a unor mesaje primite în contextul unor negocieri.

Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), situaţii financiare sau evenimente cu impact asupra veniturilor provenind din muncă care pot ajunge în situaţii limită: termene peste care nu se poate trece, situaţii de ultimă oră care se impun pe fondul unor măsuri cu caracter juridic, întorsătură neaşteptată a unor demersuri legate de acte şi documente necesare pentru controlarea unor gesturi filantropice. În restul zilei de 23 decembrie, casa dialogurilor şi schimburilor de idei şi informaţii va sta sub influxurile Lunii care va imprima o conotaţie subiectivă, acidă, sarcastică sau chiar patetică, în luările de cuvânt sau replicile rostite atât în plan restrâns cât şi în cadru oficial.




Horoscop Balanță pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), se va putea observa în comportamentul unor nativi tendinţa de a se impune, de a face pe interesanţii. În plan sentimental se anunţă surprize, trăiri contradictorii, bruscarea unei relaţii prin gesturi şi iniţiative care să-i nemulţumească pe cei dragi lor. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, preocupări legate de sănătatea, de regăsirea echilibrului interior. Din 19 decembrie, Marte va intra în casa a VI-a.

În privinţa sănătăţii, această poziţie astrală va insufla atenuarea suferinţelor psihice, dispariţia durerilor fizice dar nu şi refacerea organismului. Cei care sunt bolnavi se vor simţi mai bine, vor fi mai răbdători şi mai toleranţi faţă de stările pe care boala le provoacă în corpul lor dar asta nu înseamnă că s-au vindecat. La locul de muncă se pot crea situaţii confuze de natură să arunce îndoiala cu privire la felul în care se va desfăşura activitatea lor în viitor. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), Jupiter, în sectorul lor natal, va face opoziţie la grad perfect cu Uranus, aspect astral care nu va aduce liniştea în viaţa Balanţelor. Dimpotrivă, unii s-ar putea confrunta cu stări de spirit motivate de evenimentele prin care trec, alţii se pot agita fără un motiv anume.

Dar, cel mai important, este că destinul le pregăteşte unor Balanţe secvenţe de viaţă speciale care îi vor solicita din plin, acum şi, de două ori în reluare, în aceleaşi ipostaze, în 2017. În restul zilei de 23 decembrie, mintea Balanţelor se va concentra pe găsirea unei soluţii băneşti care presupune subtilitate şi intuiţie dar nu şi corectitudine: un fel de a se strecura inteligent pe lângă riscuri şi neputinţe financiare. Soarele va intra, pe 21 decembrie, în casa familiei şi a casei ori a gospodăriei lor, accentuând nevoia ca nativii să facă ordine şi curăţenie.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), răstimp caracterizat prin situaţii oficiale, prin ipostaze publice care îi vor solicita intens pe nativi prin ecoul afectiv al împrejurărilor şi al reacţiilor personale pe care vor trebui să şi le stăpânească. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, numeroase situaţii delicate vor veni, pentru unii chiar în cascadă, dinspre casa sentimentelor, relaţiilor afective, a dialogului cu copiii.

Din 19 decembrie, Marte va intra în acest sector şi va aduce numeroase nuanţe în trăirile interioare. Afectivitatea va fi trăită intens, obositor sau epuizant, de la caz la caz. Scorpionii vor da dovadă de gingăşie şi delicateţe, de blândeţe şi tandreţe. Amintirile îi vor transforma în nişte nostalgici. Toate acestea îi vor pune într-o lumină nouă, de natură să schimbe impresia unora despre ei, care îi considerau în stare numai de durităţi. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), univers interior activ, controlat de evenimente legate de muncă, preocupări profesionale care au nevoie de un sprijin juridic sau de o intervenţie oportună, corectă, legală pentru a se putea desfăşura.

Uriaşă disponibilitate spre diplomaţie, măsură şi abilitate pentru a depăşi momentele critice care se pot ivi. Din 21 decembrie Soarele va intra în casa a III-a a comunicării, prilej cu care va instaura, pentru o lună, un stil riguros de a se exprima sau de a gândi, permiţându-le, printr-o putere de concentrare sporită, să înveţe temeinic şi, la capitolul comunicare, din cauza lui Mercur care va intra în mişcare aparent retrogradă pe 20 decembrie, ceea ce poate provoca inhibiţii sau reticenţe în ceea priveşte exprimarea verbală. Pe fondul aceluiaşi context, călătoriile angajate mai demult s-ar putea amâna sau contramanda. În restul zilei de 23 decembrie, supărări şi amărăciuni care se pot perpetua în următoarele zile.


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), perioadă intensă, cu multe ciudăţenii, provocări şi contradicţii în planul afirmării publice a nativilor. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, unii ar putea fi obligaţi să se gândească serios la viitorul lor social sau profesional. Din 19 decembrie Marte va începe să tranziteze casa a IV-a a cerului lor astral şi astfel, se va contura, pentru o perioadă de câteva săptămâni, o perioadă de împăcare şi înţelegere cu rudele apropiate, mai ales cu părinţii.

Se mai conturează şi posibilitatea ca aceşti nativi să caute, mai mult ca în alte dăţi, căldura sufletească a celor apropiaţi şi tihna căminului. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), etapă interesantă, cu o evoluţie bazată pe confruntări şi răspunsuri clare din partea Săgetătorilor care trec printr-o fază astrală specială. În principal, este vorba de acceptarea unor condiţii, pe care, până acum, le-au respins şi de punerea în practică a unor lecţii de viaţă care dovedesc maturizarea lor. Dacă acestea nu se vor petrece în aceste zile, ei vor avea şansa să facă aceste modificări în planul conştiinţei sau al proiectelor personale de viaţă, în 2017, când această tramă astrală se va reedita.

Pe 21 decembrie Soarele va părăsi zodia Săgetătorului şi va intra în casa veniturilor câştigate din muncă proprie, antrenând o serie de evenimente ce trebuie explicate şi prin asocierea influxurilor solare cu cele mercuriene şi plutoniene care tranzitează semnul Capricornului. În restul zilei de 23 decembrie, va începe o perioadă de frământări personale. Nota generală va fi resimţită mai ales de către cei născuţi, indiferent de an, între 10-14 decembrie, când asupra lor va opera şi cuadratura Saturn-Kiron, la grad perfect de direcţia Săgetător-Peşti, ceea ce va spori valoarea lecţiei de viaţă a întâmplărilor prin care vor trece.


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), posibile rezolvări financiare în favoarea nativului dar şi motive de entuziasm sau de orgoliu dacă ajutorul pe care îl vor primi de la o persoană importantă sau de la o instituţie va fi rezultatul unei selecţii sau premiza unei valori personale. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, casa a III-a va fi cea mai solicitată de tranzite. Astfel, comunicarea va fi una dintre componentele esenţiale ale forţei lor de a rezista sau de a învinge.

Din păcate, virtuţile induse de planeta Marte, care va intra în casa a III-a, în zodia Peştilor, pe 19 decembrie, traduse prin subtilitate, intuiţie, delicateţe, politeţe, eleganţă sau chiar rafinament, vor fi mai uşor de valorificat de către cei maturi sau cu multă experienţă de viaţă, care vor şti să facă din acest fel cooperant şi înţelegător de a dialoga sau accepta punctul de vedere al altora, o adevărată formă de apărare, ori, după caz, de afirmare şi susţinere a propriei persoane şi a propriilor interese. Deplasările, scurtele evadări din cotidian, întâlnirile ocazionale pot fi agreabile.

Relaţiile tensionate cu fraţii, cunoscuţii şi vecinii pot fi reevaluate evoluând spre încredere, iertare, împăcare. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), ipostazele publice, virtuţile profesionale, vor fi supuse unei cântăriri sau judecăţi publice. Unii pot trece prin examene severe, alţii pot depăşi stresul unei competiţii cu miză mare. Dar, uneori, succesul lor poate fi determinat de motive ascunse sau de raţiuni a căror origine nu este acum sau nu va fi niciodată dezvăluită. În restul zilei de 23 decembrie, mici animozităţi între nativi şi prieteni. Posibilă preocupare cu privire la felul de a acţiona sau la caracterul unei cunoştinţe de ale cărei idei, iniţiative sau demersuri încep să se teamă.


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), situaţii favorabile în orice demers partenerial. Ideile sau soluţiile ori maniera de a rezolva o chestiune personală prin intermediul sau cu ajutorul unui colaborator, soţ, coleg etc. Vor avea o nuanţă originală, atipică, poate chiar uşor incredibilă. Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, axa celor două case ale banilor, veniturilor şi avantajelor materiale este solicitată mai ales în ipostaza banilor cîştigaţi din muncă proprie.

Pentru că din 19 decembrie, în acest sector îşi va începe tranzitul planeta Marte vor fi posibile, câteva săptămâni de acum încolo, rezolvări amiabile, soluţii blânde, concesii sau gesturi de binefacere. Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), lumea reprezentărilor superioare despre lume şi viaţă, despre credinţă şi valori fundamentale poate fi zdruncinată de evenimente care se pot petrece în plan personal sau de ecoul unor evenimente exterioare care-i pun pe gânduri şi-i fac să se întrebe: „greşesc eu? trebuie să mă schimb?”

Drumurile şi călătoriile precum şi scurtele deplasări pot lua o turnură aventuroasă, presărată cu întâmplări ieşite din comun, cu situaţii inedite. Sunt de evitat luările de cuvânt, prestaţiile publice şi iniţiativele care se desfăşoară într-un context oficial, pentru că predispoziţia astrală va alimnenta spiritul nonconforist al nativilor. Pe 21 decembrie Soarele va intra în casa lucrurilor neştiute şi, de acolo, va introduce o nuanţă de ordine, logică şi raţiune în efortul nativilor de a pătrunde tainele vieţii lor sau semnificaţia adevărată a evenimentelor. În restul zilei de 23 decembrie, posibile situaţii incomode legate de felul în care trebuie să-şi exercite meseria sau să decidă în contul funcţiei şi autorităţii lor publice.


Horoscop Pești pentru săptămâna 17–23 Decembrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Între 17 și 18 decembrie (până la ora 19:52'), moment de afirmare frumoasă la locul de muincă printr-oprestaţie deosebită, prin merite şi soluţii care nu trec neobservate. Prilej de jubilaţie pentru nativii care îşi vor vedea rezultatele muncii apeciate. Perioadă intensă în care pot rezolva chestiuni speciale, care au nevoie de experienţă, de intuiţie sau de imaginaţie pentru a fi o rezolvate. Atenţie, totuşi, în cazul celor suferinzi, că acest trazit suprasolicită axa cardio-vasculară, vederea şi fiziologia coloanei vertebrale.

Din seara zilei de 18 decembrie și până în zorii zilei de 21 decembrie, meditaţie pe tema unei relaţii parteneriale, a unei colaborări, a semnării unui contract, a realizării unei înţelegeri asupra căreia, de mult timp, Peştii aveau îndoieli. Asta nu înseamnă că neapărat vor accepta sau vor da curs unei oferte. Pe 19 decembrie, Marte va intra în semnul lor zodiacal şi, de acolo, le va da nativilor tărie de caracter şi putere de convingere. Acest tranzit va spori inteligenţa, intuiţia şi calitatea gândirii, oferindu-le posibilitatea să desfăşoare procese logice şi cognitive de mare valoare, subtilitate sau forţă creatoare.

Între 21 decembrie (după ora 04:40') și 23 decembrie (până la ora 16:33'), posibile schimbări în regimul bănesc, salarial sau al avantajelor materiale ori schimbări bruşte, atât în bine cât şi în mai rău, pe fondul unor evenimente neprevăzute. Pe 21 decembrie, Soarele va intra în casa prietenilor şi a celor cu care Peştii ar trebui să comunice în planuri de activitate şi preocupări comune. Alături de restul planetelor care se află deja în tranzit prin Capricorn, Soarele va colora în chip aparte aceste relaţii, prin rigoarea şi verticalitatea atitudinii şi sentimentelor nutrite de către Peşti faţă de prietenii lor. În restul zilei de 23 decembrie, păreri de rău, stări de spirit uşor alterate, pe fondul unor evenimente care îi impresionează.


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 17–23 Decembrie 2016

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții