Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 31 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 31 decembrie 2016 | 08:52


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 31 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 31 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Oricine va interactiona cu tine azi, va fi coplesit de afectiune si caldura. Te aproprii cu usurinta de cei din jur si deschiderea ta va fi o metoda de a-ti largi cercurile.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Eforturile tale se indreapta spre viata ta profesionala in aceasta perioada. De aceea, fericirea ta interioara este dependenta de atmosfera placuta de la locul de munca.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nivelul ridicat al energiei te ajuta sa duci la bun sfarsit indatoririle zilei. Esti pe val si nu va trebui sa depui eforturi suplimentare. Ziua e buna si din punct de vedere financiar.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ai o intuitie foarte buna in ce priveste evenimentele din jurul tau. Daca e ceva legat de domeniul profesional, e bine sa asculti de instinctele tale si sa nu apleci urechea la ceea ce spun colegii. Nu e chiar sigur ca iti vor binele!



Horoscop pentru femeia din Leu

Intelegi mult mai bine slabiciunile umane si de aceea reusesti sa iti atingi scopurile mai repede si mai eficient. Chiar daca asta implica o oarecare doza de viclenie din partea ta, esti convinsa ca scopul scuza mijloacele.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E una din acele zile in care mintea si corpul tau sunt in armonie perfecta. Esti foarte entuziasmata in legatura cu relatiile tale, de aceea dai tot ce e mai bun din tine, pentru a-i multumi pe cei dragi.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi veti descoperi ca nu e nevoie sa iesiti pentru a va amuza. Nu va speriati de ideea de curatenie dupa petrecerea data acasa, acestea sunt cele mai reusite metode de distractie. E o zi propice pentru a va comunica trairile interioare, pentru ca veti fi surprins de cat de multe persoane va impartasesc viziunile.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Partea financiara incepe sa "friga" astazi, pe masura ce economiile tale se micsoreaza din ce in ce mai mult. Ai tot scos cate putin din pusculita si astazi observi ca e mult mai usoara. Nu te panica si incearca sa strangi cureaua. Iti vei reveni in curand.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nevoia ta de a dovedi ca ai dreptate te va costa scump astazi. Vei castiga disputa si vei iesi in evidenta, dar vei pierde respectul unei persoane dragi in proces. E bine sa tii cont si de cei pe care ii calci in picioare in lupta pe care o duci!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca te simti limitat in incercarile tale de a te auto-imbunattati, ai rabdare! Un prieten iti va iesi in intampinare si iti va arata calea corecta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Calatoriile si prietenii merg mana in mana in aceasta perioada. Vei incepe o frumoasa poveste de dragoste, impletita cu o prietenie trainica. Totul tine numai de cat de deschisa esti tu la ideea unei conexiuni atat de profunde.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va trebui sa faci o calatorie neasteptata, care te da peste cap. Organizeaza-te acum, pentru a te bucura mai tarziu si de ceva timp liber.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții