Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop Urania saptamana 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on vineri, 30 decembrie 2016 | 06:51



Horoscop Urania săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, sunt slabe să se petreacă ceva important. Dar efectele tranzitelor astrale se pot reflecta în evenimentele care se vor derula de-a lungul dimineţii care, deşi este a ultimei zile din an, se poate asocia cu începutul unei noi etape, legate în principal de viaţa profesională, de carieră.

Unii nativi vor pune punct în această dimineaţă unor prerogative pe fondul unor activităţi pe care le vor desfăşura în alt loc de muncă, în altă structură sau chiar într-o altă ipostază. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, întâlniri surpriză, situaţii neprevăzute, evenimente care le oferă nativilor prilejul de a se bucura de calităţile unor prieteni de dată recentă: un univers bogat şi interesant, o conversaţie agreabilă, informaţii care le vor deschide orizonturi noi. Ei înşişi vor fi într-o formă fizică şi psihică bună şi se vor simţi în stare să se afirme în faţa unor persoane cu notorietate, făcând o impresie bună. Pe fondul acestor întâlniri, unii ar putea stabili relaţii sociale, utile lor, cândva.

Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', stare de torpoare, dorinţă mare de a se calma, de a se odihni, de a se recupera care, până la un punct, pot fi justificate de sărbătorile sfârşitului de an, dar care, în realitate, vor fi determinate, indiferent de petreceri şi vacanţă, de însuşi contextul astral al momentului. Odihna şi tihna la care se vor deda Berbecii le va permite să înţeleagă de ce unele situaţii din viaţa lor nu au mers bine şi ce ajustări esenţiale trebuie să facă. De aceea, ei vor putea chibzui, încet şi fără spaimă de viitor, ceea ce trebuie să facă sau să schimbe în viaţa lor. Din 3 ianuarie, Venus le va permite intuiţii şi presimţiri. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, Berbecii se vor mobiliza şi vor deveni fiinţe active, inserate în prezent, implicate în evenimentele care se derulează în jurul lor.




Horoscop Taur pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, distanţă faţă de unele idei pe care le-au ”rumegat” în ultimul timp şi pe care vor dori să le alunge, pentru a se linişti în preajma pragului dintre ani. Dintr-o altă perspectivă, nu vor fi excluse încăpăţânările şi refuzul de a se conforma unor situaţii care nu le convin, arătând o faţetă dificilă a personalităţii lor.

Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, adie a vânt de schimbare: informaţii, conversaţii care conţin noutăţi, surprize, care le atrag atenţia nativilor, că e timpul să se adapteze la schimbările care se petrec în jurul lor, mai ales în mediul în care activează şi în cadrul căruia şi-au făcut un nume cunoscut. Unele din aceste zvonuri îi pot pune, însă, pe gânduri. Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', casa relaţiilor de prietenie aproape că debordează de sentimentele şi senzaţiile plăcute stârnite de vârtejul unor întâlniri şi schimburi de opinie cu persoane simpatice, vesele, drăguţe, amabile, generoase, oneste care îi vor face pe Tauri să se simtă bine în preajma lor prin atmosfera prietenoasă pe care o degajă..

Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, reveniţi la viaţa curentă cu responsabilităţi şi sarcini cotidiene, unii Tauri vor fi obligaţi să reia problemele pe care le-au abandonat la începutul săptămânii. După acest respiro, chestiunile de serviciu li se vor părea stringente, complexe şi pline de îngrădiri personale. Din 4 ianuarie Mercur retrograd va intra în casa bunurilor şi beneficiilor materiale primite sau moştenite prin relaţia cu alţii. El va accentua nevoia de se aduce la zi înscrisuri, de a se obţine aprobări, de a se face gesturile legale necesare bunei lor administrări, Dacă este vorba de lucruri amânate, atunci se pune problema rezolvării lor urgente până pe 12 ianuarie.



evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, preocupările par a fi de ordin bănesc şi ele se pot produce în măsura în care nativii călătoresc şi se află departe de ţară, unde funcţionează alt fus orar, ceea ce le va permite să desfăşoare activităţi, distracţii sau deplasări în timpul cărora vor trebui să facă plăţi şi cumpărături. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, Gemenii vor avea tot felul de idei cu privire la felul în care ar trebui să petreacă, să găsească satisfacţie în distracţiile şi provocările fireşti ale sărbătorilor.

Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', pentru cei care se manifestă în public - actori, cântăreţi, interpreţi, dansatori - etapa este minunată pentru a-şi etala talentul, virtuozitatea şi valoarea personală. Este timpului succesului şi al norocului care poate decurge aici. Deşi 1 ianuarie nu este o zi de lucru obişnuită, Gemenii pot primi o ofertă sau pot discuta, în principiu, despre o nouă responsabilitate sau, dintr-o postură publică, pot începe un nou tip de activitate. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, perioadă petrecută în întâlniri, distracţii şi conversaţii interesante.

Nativii se vor bucura pentru că vor avea posibilitatea să cunoască oameni simpatici, celebri sau originali al căror model de viaţă independent, nesupus prejudecăţilor îi va încânta într-atât prin curajul afirmării de sine cât şi prin peisajul uman desfăşurat, încât Gemenii vor încerca să împrumute sau să imite ceva din personalitatea acelora. Din 4 ianuarie Mercur, Guvernatorul lor, aflat în mişcare aparent retrogradă, va reveni pentru câteva zile în Săgetător, adică în casa a VII-a a relaţiilor parteneriale şi, de acolo, va readuce în actualitate una sau mai multe chestiuni rămase nerezolvate dându-le posibilitatea să repare sau să ducă la bun sfârşit ceea ce au început cu câteva săptămâni în urmă.







Horoscop Rac pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, influxurile astrale ale acestei perioade se vor concretiza mai greu. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, tot felul de surprize băneşti sau materiale: Racii pot trage un loz câştigător, pot avea o surpriză plăcută jucând la tombolă. Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', fiecare Rac va valorifica, în felul său, zestrea astrală a casei a IX-a, unde un cluster de aştri în zodia Peştilor îi va îndemna la meditaţie, cufundare în muzică, în ritualuri creştine, în tehnici de purificare spirituală, în drumuri la locurile sfinte (schit, biserică, mănăstire, locuri de pelerinaj).

Alţii, în răgazul acestor zile libere de îndatoriri, şi-ar putea reformula stilul de viaţă, s-ar putea hotărî să renunţe la înclinaţii şi obiceiuri nesănătoase de viaţă. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, viaţa va reveni la normal dar nu treptat, ci abrupt. Nativii se vor înhăma imediat la treabă, se vor dedica noilor preocupări, din simţul datoriei. Relaţia Saturn/Uranus, pe semne de Foc, evoluează pe două direcţii: stabilitate şi transformare, conservatorism şi revoluţie, valorificare şi înnoire obligându-i pe Racii se facă o opţiune importantă, alegând una sau alta dintre căi, cu riscurile ştiute şi liber asumate.

Aspectul priveşte locul de muncă, profesia sau exercitarea unei funcţii ori al unui rol public. Opţiunea lor va fi condiţionată de vârstă, sănătate, orizont de aşteptare social sau profesional, planuri personale etc. Totuşi, începutul anului 2017 va marca povara pe care vor fi obligaţi să o suporte în legătură cu un parteneriat sau cu căsnicia, sector unde pot înregistra limitări şi pierderi. Indiferent cu ce provocări se vor confrunta însă încă din primele zile ale anului, Racii se vor concentra pe carieră şi ascensiune publică sau rol social.




vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, dacă trăiesc în România, Leii se vor odihni. Dacă se vor afla în alte ţări, la mare distanţă de ţara noastră, probabil că se vor îngriji de sănătate prin terapii mai mult sau mai puţin luxoase. Ideea de bază este să-şi revină la o formă de mai bună. Ceea ce se va petrece între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, ţine de surpriză, de extravaganţă. Leii vor dori să facă o serie de lucruri pe care nu le-au mai făcut de mult timp o călătorie într-un loc în care ei se simt bine, să se afle în prejma unei persoane cu care nu s-au mai văzut de mult timp.

Bărbaţii singuri vor dori companii feminine incitante. Deşi, nu sunt excluse, divergenţele de opinie se pot naşte dacă nativii se vor angaja în discuţii ce nu-şi au rostul şi mai ales dacă discută politică. Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', posibile mici tensiuni născute din orgolii mărunte şi ambiţii de moment, între nativ şi familia sa, conflictul clasic socri/noră/ginere. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, avalanşă de probleme de ordin material, patrimonial sau financiar. Aspectul nu este prost ci doar încărcat, în sectorul casei a VIII-a aflându-se, în acel răstimp, patru planete plus Nodul Sud al Lunii.

Pe 4 ianuarie 2017 Mercur, aflat în mişcare retrogradă, se va întoarce în Săgetător, respectiv în casa a V-a. Chiar dacă va fi o şedere de scurtă durată, pentru că, Mercur va părăsi definitiv Săgetătorul în după-amiaza zilei de 12 ianuarie, el le va da posibilitatea Leilor să reevalueze o declaraţie de simpatie sau de dragoste, să cântărească cuvintele cuiva drag. Leii ar trebui să observe şi să ţină cont de conflictul interior sau exterior pe care îl pot genera afirmaţiile, declaraţiile, convingerile susţinute public sau etalate ca justificare pentru actele şi deciziile lor profesionale.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, nemulţumiri discrete, nerostite de cele mai multe ori, provocate de relaţia cu fiul sau fiica ori cu o persoană dragă ce le creează probleme. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, starea de sănătate este oscilantă, stările bune în care nativii vor avea chef de viaţă, de petrecere vor alterna cu cele în care, după ce se vor confrunta cu o stare generală de rău nu vor mai dori să ştie nici de mâncare, nici de petrecere.

Unii se vor grăbi să dea vina pe tăriile consumate, dar în mod ciudat, nu va fi vorba despre un exces culinar sau bahic. De fapt, în acesta constă specificul acestui tranzit, în ciudăţenie şi inexplicabil. Şi, tocmai pentru că nu vor şti de la ce li se trage, le va greu să găsească remediul potrivit. Până la urmă totul va trece la fel de repede şi inexplicabil cum s-a instalat. Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', dialoguri şi participări la întruniri care, până la un punct, pot fi justificate de sărbători, dar, de la punct în colo, vor exprima implicarea unui nativ în activități parteneriale dincolo de acest context festiv.

Mai există o semnificaţie a acestui tranzit: premiza unei căsătorii, sau a unei propuneri de colaborare care-i va entuziasma. Ar mai fi latura proceselor care trag după ele multe necunoscute şi a căror evoluţie poate fi considerată alunecoasă. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, reacţii nervoase provocate de o situaţie materială, de un eveniment care răstoarnă planurile privitoare la obţinerii unui beneficiu. Unele cauze vin, fireşte, din trecut, altele se nasc acum, pe fondul unei opoziţii drastice Jupiter/Uranus care se va repeta între 26 septembrie şi 5-6 octombrie 2017, când va pune punct tuturor contradicţiilor legate de cele două case ale banilor.





Horoscop Balanță pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, nu este obligatoriu să se întâmple ceva anume, dar tot atât de adevărat este şi faptul că Balanţele se află în mijlocul unor contradicţii şi constrângeri provocate de rude sau de partenerul de viaţă şi care au darul să le strice cheful de viaţă. Depinde şi unde se vor afla atunci; dacă, de exemplu, se vor afla în afara ţării, provocările plăcute ale vacanţei le vor abate atenţia de la frământările interioare.

Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, nativii vor simţi dorinţa de a face ceva special, de a trăi aceste zile de sărbătoare şi relaxare într-un fel pe care nu l-au mai experimentat. Asta nu înseamnă că vor căuta extravaganţa cu orice preţ, dimpotrivă şi bucuriile simple pot fi un prilejul unor surprize de care să-şi aducă aminte cu plăcere. Aspectul astral fiind complex, îi va împinge, însă, mai ales pe cei tineri, să aibă tot felul de iniţiative şi opţiuni din dorinţa de a se afirma, de a ieşi în evidenţă sau de a trăi senzaţii tari. Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', stări de spirit difuze, greu de evaluat sau de explicat.

Unii vor fi străbătuţi de îngrijorări, mai mult sau mai puţin motivate, privitoare la situaţia lor, în noul an, la locul de muncă; alţii, se vor frământa în legătură cu starea lor de sănătate (aici contează mult vârsta sau afecţiunile cu care se confruntă nativul). În cazuri rare, un angajat poate să aibă o presimţire, o intuiţie sau pe baza unui extraordinar spirit de observaţie şi a vigilenţei, să ajungă la concluzia că, la locul lor de muncă, există riscul unui accident şi, avertizând de toate acestea în timp util, să preîntâmpine o avarie sau o pierdere. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, an nou, probleme noi, raporturi de forţă noi. Teoretic, se poate vorbi de primele semne ale unor conflicte de interese sau ciocniri cu personalităţi dificile.








Horoscop Scorpion pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, Scorpionii nu vor avea mare chef de vorbă şi nici de a face deplasări, călătorii sau excursii, de aceea pot declina oferte şi invitaţiile de a face mici escapade. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, mici evenimente, discuţii sau veşti legate de unii membri de familie care-i pot lua prin surprindere, pentru moment programul zilei peste cap, dacă trebuie să se implice în rezolvarea lor din spirit de solidaritate sau din datorie morală.

Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', amalgam de sentimente, trăiri interioare, stări şi senzaţii care îi acaparează. Unora le va face plăcere felul în care îi va lua valul vieţii și se vor lăsa purtaţi de chemări, ademeniri, dorinţe şi pofte spre tot felul de aventuri sentimentale, erotice au culinare. Alţii vor simţi nevoia să compenseze ariditatea vieţii lor de până acum, trăită în stres, după un program rigid, cu responsabilităţi şi termene impuse de alţii şi vor căuta să-şi facă viaţa frumoasă în felul lor: unii vor dori să se sature de somn, alţii vor dori să citească, alţii să asculte muzică, să se ducă la o biserică la care nu au mai ajuns de mult, să meargă la câteva spectacole etc.; doar că, perioada va fi prea scurtă pentru marea lor sete de a face şi altceva, de a trăi pe alte coordonate, pe placul inimii lor.

Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, dureri de cap, nervi, revoltă provocată cel mai adesea de măsurile juridice, economice sau administrative luate la locul de muncă care nu-i convin Scorpionului. Tulburări organice care apar din senin. Pentru acei nativi care trăiesc în mijlocul unor evenimente cu impact major asupra personalităţii lor, tensiunea psihică va genera momente panică, când se vor îndoi de oportunitatea unor decizii din trecut, cu atât mai mult cu cât, din 4 ianuarie, Mercur se va întoarce în casa banilor câştigaţi din muncă proprie şi, atunci, îndoielile lor vor fi justificate.



Horoscop Săgetător pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, Săgetătorii îşi propun să fie economi. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, deplasări de scurtă durată neprevăzute dar care trebuie onorate, prin forţa împrejurărilor. Prezenţa în societate a acestor nativi va fi una remarcabilă prin felul de a vorbi, de a glumi, prin spontaneitate şi volubilitate.

Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', se conturează în funcţie de statutul social al fiecărui Săgetător în parte, una sau mai multe dintre posibilităţile pe care le patronează acest context astral: o stare de bine în propria-i casă în urma unei mutări sau a unei amenajări speciale, un avantaj material de pe urma unui spaţiu locativ sau al unui bun funciar (vânzare, închiriere, arendă etc.) şi îmbunătăţirea relaţiilor cu una dintre rude, în urma unui gest special făcut de nativul însuşi care are darul de înmuia inima celor ostili lui. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, surprize plăcute de la copii, de la logodnici. Oportunităţi de a petrece, de a se veseli. Zile bune pentru practicarea sporturilor de orice fel: pentru antrenament, de plăcere sau în cadrul competiţiilor.

Din 4 ianuarie, Mercur va reveni în sectorul lor natal şi le va da posibilitatea să îndrepte câte ceva în viaţa lor din ultima vreme sau să ducă la bun sfârşit un proiect întârziat, abandonat ori blocat în ultimele săptămâni de factori de care el nu este străin. Pentru unele categorii de Săgetători, mai vizibilă, mai puternică şi mai eficientă s-ar putea dovedi influenţa astrală a conjuncţiei între Uranus şi Jupiter, patronul Săgetătorilor, pe axa caselor V -X, care va pun la grea încercare relaţiile de prietenie, de dragoste sau solidaritatea grupurilor de cunoştinţe în care nativii s-au integrat prin interese comune de gândire şi acţiune (de ex. membri unei asociaţii, a unei fundaţii, a unui partid).




Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, dacă nu vor dormi la acea oră, nativii vor fi obosiţi şi morocănoşi. În ciuda zilelor destinse, de sărbătoare şi vacanţă, gândurile legate de casă, familie, patrimoniu, rude sau de funcţia şi rolul lor în societate îi frământă şi pe fondul multor contradicţii din ultimele săptămâni încearcă să găsească o soluţie care să le confere stabilitate profesională. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, mici probleme financiare care îi vor lua pe nepregătite.

Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', contrar firii lor sobre, Capricornii se vor bucura, vor veseli sau încântaţi de momentele speciale pe care le trăiesc. Ele pot proveni de la mai multe situaţii de viaţă: călătorii care le deschid noi orizonturi de cunoaştere sau la capătul cărora au revelaţia unor adevăruri, întâlniri plăcute şi utile cu oameni deosebiţi, cu care pot vorbi pe placul inimii lor, despre aspectele majore ale vieţii, cu care pot împărtăşi impresii comune despre artă, cultură, filosofie sau religie sau un succes personal care ţine de imaginea publică. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, situaţia se va schimb întrucâtva şi nu va fi vorba neapărat de evenimente noi cât mai ales de situaţii mai vechi care se reactivează sau care se acutizează.

Aspectul astral care le patronează este unul major de aceea locul şi rolul acelor evenimente în viaţa nativilor va fi unul mare care nu va putea fi ignorat sau tratat cu superficialitate. Axa vieţii profesionale, a demnităţilor publice, a succesului şi, de cealaltă parte, a părinţilor, a locuinţei personale, a patrimoniului este suprasolicitată astral şi ea se va prelungi, ca stare de criză până, la sfârşitul lunii septembrie 2017, când toate aceste probleme se vor încheia. Mercur va intra pe 4 ianuarie în casa planurilor ascunse şi le va da posibilitatea Capricornilor să finiseze sau să se stabilizeze într-o strategie de viaţă.




Horoscop Vărsător pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→În primele ore ale zilei de 31 decembrie, confruntări interioare între convingerile mai vechi şi evenimentele din prezent care le aruncă în aer. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, perioadă în care nativii vor fi în mare formă: veseli, încrezători în propriile lor forţe (ceea ce îi poate împinge, însă, la gesturi de curaj sau la iniţiative nesăbuite), simpatici, vorbăreţi, comunicativi, mereu în vervă, inventivi, atrăgători, simpatici şi cuceritori.

Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', problemă mare cu banii. În mod normal, într-un manual de astrologice, acest context bogat în tranzite prin zodia Peştilor, ar fi interpretat ca noroc la bani, câştiguri uşoare, salt bănesc prin trecerea dintr-o ipostază salarială modestă la una mare, ajutor bănesc nesperat, ieşire din şomaj, foarte bun plasament financiar al forţei de muncă. Noi spunem, doar ceea ce scrie în manual, nu vrem să amăgim pe nimeni, dar să dea Dumnezeu să fie ...ca-n manual. Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, pe Vărsători îi va lua apa şi se vor înfuria din orice, se vor ambala în controverse, având, de cele mai multe ori, ca motiv de dispută un factor neimportant, care nu merită consumul de energie.

Se mai pot supăra pe unii dintre prieteni cărora le pot reproşa cu glas tare toate nemulţumirile lor, mai ales că, din 4 ianuarie în sectorul prietenilor va intra, ca urmare a mersului retrograd în care se află, Mercur, ceea ce îi va face să-şi aducă aminte şi detaliile pe care, atunci, le-au trecut cu vederea. Dar, pe o altă direcţie de viaţă şi activitate, aceeaşi retrogradare mercuriană îi poate face să-şi revizuiască părerile din trecut şi să retracteze afirmaţiile şi deciziile , făcând astfel, posibilă o revenire sau o reintegrare a sa în grupul pe care l-a părăsit cu câteva săptămâni în urmă.




Horoscop Pești pentru săptămâna 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Este greu de spus ce pot să facă Peştii, în primele ore ale zilei de 31 decembrie În ipostaza că nu dorm la acele ore, se pot lăsa antrenaţi de fluxul memoriei şi să treacă în revistă relaţiile de prietenie cu persoanele care s-au dovedit în ultima vreme, cam strâmbe. Vor dori să se convingă că nu au greşit atunci când au luat unele decizii. Între 31 decembrie (după ora 03:29') şi 2 ianuarie la prânz, perioadă de taină, Peştii se vor ascunde în universul lor de gânduri, vise şi proiecte, se vor izola de chemările şi provocările prezentului.

Astfel, cum vor scăpa de obligaţiile cotidiene, se vor cufundă într-un univers care, prin satisfacţiile oferite va compensa cenuşiul unei existenţe monotone. Între 2 ianuarie, după ora 11:58', şi 4 ianuarie, până la ora 18:20', va fi vremea Peşti. Aceştia vor avea în casa I, a personalităţii, patru planete dintre care Micul Benefic. Vor fi zile pline de avânt, de speranţă, de emoţii pozitive, poate chiar de sentimente împărtăşite în doi. O stare interioară de bine le va da aripi pentru proiectele lor sau curajul necesar pentru a rezolva aspecte dificile de viaţă personală.

Din seara zilei de 4 ianuarie până pe 6 ianuarie, se pot ivi plăţi urgente, se pot confrunta cu scadenţe, cu recalculări care, fireşte, nu le vor face plăcere. Din 4 ianuarie, Mercur va reveni, pentru aproximativ o săptămână, în casa a X-a, ceea ce, pentru unii, poate fi un bun prilej de a relua o discuţie abandonată cu un timp în urmă în directă legătură posibila asumare a unui rol public, cu acceptarea unei funcţii sau cu valorificarea unei oportunităţi de imagine. Această situaţie ar presupune acceptarea unor sacrificii de viaţă personală, a unor eforturi fizice, psihice şi morale care le pot pune sănătatea în pericol şi ele trebuie luate serios în calcul, oricât de flatante sau de bine plătite ar fi aceste îndatoriri.




Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 31 Decembrie 2016–6 Ianuarie 2017

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții