Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 31 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 30 decembrie 2016 | 06:31


Horoscop de azi Sambata 31 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 31 Decembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Poate nu intotdeauna prietenii sau familia sunt si cei care te inteleg cel mai bine, dar nu pune la suflet eventualele lor judecati nedrepte. Undeva, poate au si ei dreptate, dar cel mai mult te doare ca nu vor sa-ti cunoasca sufletul in profunzime, ci se opresc ce se vede la suprafata. Nu pretinde mai mult nici macar de la cei care spun ca te iubesc, pentru ca fiecare, in fond, e cu propriile sale probleme pe suflet. Te descurci mai bine de unul singur, depasesti mai bine orice impas doar prin propria ta vointa, deci nu astepta miracole de la cei din jur, pentru ca nu ei sunt sursa fericirii tale. Tot ce vrei vine doar din tine, deci nu-ti oglindi visele in ceilalti, ca sa nu ai parte de deceptii. Tu le poti implini, nu ei!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ceea ce te preocupa acum cel mai mult e sanatatea ta fizica. E momentul sa iei decizii care suna inaltator si care te entuziasmeaza la maximum, si iti iei angajamentul sa te apuci de un sport, sa-ti iei abonament la sala, sa te tii de un regim care ar face bine organismului tau. Nu numai ca faci promisiuni marete, dar te si inarmezi cu o imensa vointa. Spune-ti cu fermitate pot si ai sa vezi ca promisiunea facuta acum are toate sansele sa dea roade! Tine-te de decizia pe care o iei astazi, stabileste-ti un program foarte strict prin care sa ajungi acolo unde visezi si nu te abate! Chiar poti!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca nu ai gasit inca o cale de exprimare a propriei creativitati si care sa iti aduca si satisfactie, caut-o astazi si mai atent. Ai putea primi azi o idee excelenta care, daca va fi pusa in practica urgent, s-ar putea sa genereze un cumul de elemente de bun augur care, toate la un loc, ar putea crea ceea ce tu numesti fericire. Daca esti un artist prin ceea ce faci, indiferent de domeniul pe care il practici, cauta sa arati lumii produsul creatiei tale, ceea ce iese din mainile sau din mintea ta, pentru ca reactiile venite de la ceilalti s-ar putea sa te stimuleze sa practici mai intens aceasta arta de acum inainte. Nu te teme nici de pareri, nici de critici, nici de judecati de valoare: daca tu esti fericit cand faci asta, satisfactia ta conteaza cel mai mult!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Uneori, din nimic tot iese ceva, asa cum simti si tu astazi. Desi la inceput nu aveai absolut nicio idee cu privire la sensul in care mergi, nici tie nu-ti vine a crede cum incep sa apara ideile una cate una, intr-un ritm mult mai alert. E o dovada buna ca, daca vrei sa iei decizii intelepte, e bine sa iei mai intai o pauza, sa-ti golesti mintea de alte ganduri, s, cand observi ca in mintea ta e liniste, vei vedea ca din acel intuneric aparent se vor ivi si scanteile. Vrei decizii bune? Atunci stai pe loc si nu te mai gandi la nimic. E momentul tau de debarasare de orice balast si, pe un teren complet gol, e si normal sa incolteasca alte lucruri bune.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ce iubesti tu cel mai mult? Sa detii controlul, asa e, si asta vei cauta si azi in aventura care ti se deschide in fata ochilor. Nu te preocupa atat de mult rezultatul, destinatia, ceea ce te asteapta la final, cat senzatia de satisfactie deplina pe care o ai ca tii in maini tale fraiele acestei actiuni. Ce-i drept, esti potrivit in asemenea pozitie, pentru ca poti fi si un foarte bun conducator de echipa, dar uneori transformi dorinta de a conduce in agresivitate verbala, in autoritate exagerata, in placerea de a o face pe durul, aruncand in stanga si-n dreapta cu vorbe grele. Foloseste-te de acest atu intr-un sens constructiv, nu pentru a-i ingenunchea pe ceilalti.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Arata lumii ca ai evoluat, ca ai stiut sa te folosesti cu intelepciune de experientele tale anterioare, ca ai invatat mult din tot ce ai construit pana acum. Discutia pe care o porti azi cu niste persoane care au rolul de a-si da cu parerea cu privire la nivelul la care ai ajuns (parinti, profesori, juriu) va fi edificatoare, pentru ca tot ce spui ii multumeste, le da garantia ca esti omul de incredere pe care se pot baza. Cand privesti inapoi, la cel care ai fost, si compari cu cel care esti acum, diferenta este uluitoare, semn ca ai acumulat cantitati mari de informatie, de cunostinte, de experienta, ce te fac acum sa pari mai matur, mai intelept, mai responsabil. Nu te sfii sa te folosesti de aceste atuuri. Oricum nu mai esti cel de ieri!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu cere rezultate imediate, pentru ca planul la care iti aduci contributia de ceva vreme, evolueaza lent, dar bine. Imagineaza-ti proiectul la care lucrezi ca e ca recolta de fructe de la toamna. Tu abia ai plantat puietii, abia ai udat radacina, nici nu au inflorit, si deja faci planuri ce faci cu recolta? Ai rabdare, treci prin toate fazele firesti ale acestui demers si intr-o zi vei culege si roadele mult visate. Sunt situatii care necesita un anumit curs, un ritm normal care nu poate fi schimbat pentru nimic in lume, ca atare tu trebuie sa fii cel care-si tine sub control impulsivitatea si graba, nu sa incerci sa grabesti cursul lucrurilor.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti pe drum inca, mai ai cale lunga de parcurs pana ajungi acolo unde ti-ai propus, ca atare nu insista sa sari peste etape sau sa schimbi mersul normal de evolutie. Tu esti doar o pana dusa de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdata, sa te opui sau sa alegi alt sens. Esti dus de vant unde vrea si cum vrea el, dar ai incredere ca esti la locul potrivit si acest vant te duce acolo unde trebuie. Nu e momentul nici sa iei atitudine, nici sa trasezi neaparat o anumita directie, ci esti intr-o faza in care chiar e buna pasivitatea aceasta: te lasi in voia curentului fara sa faci nimic, gandind pozitiv ca esti pe calea cea buna spre tinta adecvata tie.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Hai, recunoaste ca nu le stii pe toate, dar bucura-te cand ai sansa de a invata ceva nou! Esti intr-un moment in care trebuie sa-ti accepti pozitia de simplu invatacel la o anumita materie a vietii si ca, pana vei ajunge la faza in care sa si pui in practica, trebuie sa acumulezi experienta. Dai piept cu propriile-ti limite, dar in loc sa-ti torni cenusa in cap si sa te lamentezi ca nu stii, nu mai bine intrebi in stanga si-n dreapta pana dai de sursa de informatie cea mai potrivita tie. Ai azi ocazia de a intalni un om care e dispus sa-ti transmita ceva din ceea ce stie si vei incheia ziua cu sentimentul ca esti cu un dram mai intelept. Invata, toata viata e o scoala!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Se da o lupta intre ratiune si emotie in interiorul tau. Desi tu esti o fire predominant mentala, de data aceasta te incearca tot felul de trairi pe care nu stii cum sa le gestionezi. Chiar daca e o situatie in care inima ar trebui sa-si lase amprenta, tu tot pe ce-ti transmite ratiunea te bazezi pentru ca ai incredere in logica ta si in capacitatea ta de a face lumina prin discernamant si gandire clara. Pentru ca mintea ta e limpede si intuitia ascutita, vei reusi sa faci ordine in aceasta contradictie de forte, ca atare lasa-ti tot latura ta rationala sa conduca situatia si sa ia decizii. Inima ar putea fi partinitoare, mintea nu!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Unii ar spune ca ceea ce vrei sa faci contine o mare doza de risc si e un gest nebunesc din partea ta, de aceea ar dori sa te mai opreasca din elan. Nici nu vrei sa auzi sa te opresti aici, pentru ca esti entuziasmat de directia spre care esti atras ca de un magnet. Te lasi dus de val spre tinta ta cea mai inalta si, tocmai pentru ca tu crezi atat de mult in visul tau, nu te lasi oprit din drum de atatea suspiciuni si piedici puse de ceilalti in calea ta. Bine faci, dai dovada de curaj si de un dram de inconstienta, dar e constructiva indrazneala aceasta. Cei din jurul tau sunt conservatori si fricosi, si nu ar face ca tine, dar de ce trebuie sa fii ca ei?


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nimeresti intr-un mediu foarte placut, in care planeaza armonia si buna intelegere. Mai rar ai parte de asemenea anturaj atat de compatibil cu tine, deci fa tot posibilul sa te integrezi in acest spatiu si sa fii ca si ceilalti: calm, amabil, placut, amuzant! Este exact locul in care te vei relaxa cel mai bine, considera-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate si triste, deci profita de aceasta ocazie de a te alatura lor. Nici nu credeai ca mai exista oameni atat de relaxati si cu un tonus atat de bun, si, daca te alaturi lor, te molipsesti si tu de buna dispozitie. Alaturi de ei, uiti de orice probleme si redescoperi pacea interioara si exterioara oglindita intr-un zambet cald.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții