Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 30 Decembrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 30 decembrie 2016 | 06:24


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 30 Decembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 30 Decembrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca ati obtinut o victorie, nu mergeti mai departe in subminarea adversarului. Lipsa limitelor auto-impuse nu e demna de un lider. Mai bine va axati pe consolidarea castigurilor.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Esti confuza in ce priveste pozitia ta in camin si in societate. Intalnirile cu prietenii nu fac decat sa adanceasca aceasta nesiguranta, a carei sursa e un mister pentru tine. Daca ai nevoie de putin timp in singuratate, nu te sfii sa ti-l acorzi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Esti atat de distrasa, incat iti este foarte greu sa iti dai seama care dintre prietenii tai merita cu adevarat afectiunea ta. Ti se pare ca te invarti intr-un cerc vicios, in care toata lumea cere ceva de la tine si tu nu stii catre cine sa iti indrepti atentia.


Horoscop pentru femeia din Rac

Nu te inchide intre patru pereti, pentru ca e o zi ideala pentru a lucra in echipa. Cauta sa impartasesti ideile tale cu altii, pentru a le imbraca si a le face din simple idei bune, idei de-a dreptul geniale.



Horoscop pentru femeia din Leu

Chiar in momentul in care credeai ca ai finalizat un proiect, cineva se trezeste sa iti puna bete in roate. Daca ai rabdarea necesara, s-ar putea sa ajungi sa te distrezi, demontandu-i toate argumentele!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca nu sunteti complet deschis fata de o persoana pentru care nutriti sentimente, s-ar putea sa pierdeti o ocazie importanta. Sansele nu vin atat de des si ar fi pacat sa o ratati chiar pe cea care va poate schimba viata. Mai ales ca singura problema a momentului este propria dumneavoastra limitare.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ziua e dominata de un ritm alert, care te pune in lumina reflectoarelor, pentru felul in care reusesti sa le impaci pe toate. Nu e cazul totusi sa te dai in spectacol, lasa faptele sa vorbeasca pentru tine!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Astai, ziua iti va fi ocupata de un personaj neobisnuit pentru tine, de aici aparand si o noa prietenie in viata ta. Acest lucru te incarca de energie pozitiva si te faci sa atragi priviri, oriunde te-ai duce.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi, va trebui sa fii in garda pentru ca iti dai seama ca simti ceva pentru o persoana care a fost mereu langa tine. Doar ca pana acum, din diferite motive, nu ai reusit sa o remarci. Vei fi usor data peste cap de aceasta constatare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E cazul sa te apuci de regimul alimentar pe care ti l-a recomandat medicul sau nutritionistul tau. Este cel mai bun moment pentru a incepe o lupta cu acele cateva kilograme in plus pe care ai tot vrut sa le dai jos. Tentatiile se tin departe de tine!


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi vii cu idei noi intr-un proiect care presupune acte si proceduri ample. Daca ceri ajutorul unui prieten apropiat, lucrurile vor merge si mai repede.

Horoscop pentru femeia din Pești

Asumarea riscurilor, a ideilor indraznete, par a fi masuri imprudente, dar asta s-ar putea sa fie cea mai buna solutie a zilei. Ai senzatia ca cineva incearca sa iti impuna directia si asta iti calca orgoliul in picioare.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții