Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Marti 10 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on luni, 9 ianuarie 2017 | 05:31


Horoscop de azi Marti 10 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 10 Ianuarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Alinierea planetelor de astazi aduce un eveniment care va avea un efect profund asupra vietii tale. Acesta se poate manifesta in numeroase feluri, dar un lucru este sigur: dupa aceea nu vei mai vedea lucrurile la fel. Chiar daca ai deja un partener sau speri sa gasesti pe cineva special, vei vedea ca o anumita persoana are o mare influenta asupra felului in care privesti lucrurile.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Configuratia astrelor scoate la iveala credinta si increderea in sine, ceea ce este bine in ceea ce priveste o noua si interesanta relatie. Persoana iubita poate descoperi ca iti vine greu sa-ti imaginezi ca si tu uneori te simti stingher, caci pari sa radiezi de charisma. Nu intelege ca ce te-a minat sa te duci direct la el/ea si sa il/o inviti in oras este de fapt pur curaj.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Aspectul planetar actual te face sa razi incontinuu astazi. Tu si partenerul tau nu ati avut niciodata atatea atacuri de pura isterie din cauza unor incidente care pentru altii nu sunt deloc amuzante. Totusi, aceasta stare contagioasa are efectul de a elibera multa tensiune acumulata si poate ar trebui sa profiti de situatie si sa iesi sa faci ceva distractiv pentru amandoi.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o perioada propice sa faci noi experimente in viata ta amoroasa. Alinierea planetelor arata ca daca ai fi folosit metoda traditionala de a obtine intalniri, si ai descoperit ca din pacate nu ai o metoda, va trebui sa inventezi ceva nou. Cu cit esti mai original, radical, si entuziast in ceea ce priveste planul tau, cu atit ai mai multe sanse sa reusesti.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Vei trece intr-o noua etapa in relatia ta. Ai petrecut ceva timp transformand diferite lucruri in viata ta si acum, toate aceste schimbari puse cap la cap aduc un aer proaspet si in viata amoroasa. Bucura-te de aceasta briza proaspata!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Erai in dubii in ce priveste o anumita relatie, dar astazi lucrurile devin foarte clare. Ai tot analizat din umbra situatia si ai asteptat un semn care sa iti ghideze calea. Si astazi il primesti. Vei simti o mare usurare, pentru ca nu iti va mai fi teama de necunoscut.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Alinierea planetelor de azi, te va indemna sa subminezi nivelul intelectual al unei persoane. Stii ca acea persoana crede despre tine ca esti fascinant, dar nu se poate sincroniza sa-si exprime un asemenea sentiment reprimat. Cu siguranta ca are nevoie de putin ajutor, pe care i-l vei acorda cu siguranta. Trebuie doar sa gasesti un punct slab in armura lui/ei ca sa-i dai lovitura de gratie.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Desi poate ai reusit pana acum sa pastrezi o anumita relatie platonica, s-ar putea sa nu poti continua asa dupa ziua de astazi. Alinierea planetelor indica faptul ca desi o persoana a jucat jocul asa cum ai vrut tu, acum acea persoana doreste ca regulile sa includa mai multa pasiune si emotie. Daca nu te simti in largul tau cu acest lucru, ar fi bine sa gasesti o cale rapida de a scapa.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Astazi te poti decide sa faci ceva ca relatia voastra sa mearga si mai bine. Astazi alinierea planetelor te incurajeaza sa verifici rutina in care amandoi v-ati lasat, fara ca sa aduca ce e mai bun intre voi. Sti care sunt comportamentele astea - tot ce-ti trebuie e determinarea de a face schimbari.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Va simtiti ca un cobai in viata de cuplu, aveti impresia ca cineva face teste asupra dvs. Tranzitele planetare va incurajeaza sa spuneti lucrurilor pe nume, insa nu stiti cat de mult sa insistati asupra anumitor aspecte. Fiti increzator/oare, deoarece s-ar putea sa fie vorba doar de viziunea dvs. putin invechita asupra felului in care trebuie sa decurga o relatie.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Configuratia astrala curenta te incurajeaza sa faci miscari indraznete, nu pentru ca ai decis ca asa trebuie, ci mai degraba pentru ca nu poti sa te abtii. Ai sentimente atat de puternice fata de o anumita persoana, incat curajul nici nu mai pune probleme; acum este imposibil sa nu actionezi. Insa chiar daca explodezi de pasiune, te vei comporta gratios si stilat.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai abilitatea de a intoarce vorba, si de a tatona subiectul, ca apoi sa treci la urmatorul care te intereseaza. Atmosfera celesta de azi, totusi , arata ca partenerul are de gind sa te puna la locul tau si sa nu te lase sa schimbi subiectul pina ce nu ati lamurit ceva foarte important. Poti sa te zvircolesti cit vrei va trebui sa asculti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții