Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei saptamana 9-15 Ianuarie 2017: Află ce-ţi rezervă astrele

Written By NIKE B. on luni, 9 ianuarie 2017 | 05:38


Horoscop pentru femei saptamana 9-15 Ianuarie 2017: în funcție de zodie


Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul pentru femei saptamana 9-15 Ianuarie 2017: Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Un nativ din zodia Scorpion a pus ochii pe tine. El sau ea iti vor da de inteles mai de mai multe ori saptamana asta. Dar nu se pare ca nu-l/o bagi in seama, orice ar spune sau orice ar face. Vei ramane foarte calm/a. Ai grija sa nu fii absent/a mental saptamana asta, daca esti in stadiul in care nu-ti dai seama de semnale ca astea, caci astfel vei rata si alte ocazii. Cand vei medita iti vei da seama ca ai ratat ocazia asta, pentru ca acest nativ Scorpion este exact ceea ce-ti trebuie. Ai fi putut sa de eliberezi de inhibitii sis a-I arati toate abilitatile tale amoroase. Acum cu siguranta ca nu veti mai avea parte de un dus impreuna, ci singur cu tine insuti/insati! Vei avea un moment favorabil pentru tine saptamana asta. Pe plan profesional iti merge mai bine decat te-ai fi asteptat iar pozitia stelelor iti influenteaza pozitiv acest aspect din viata ta pana in luna Mai.



Horoscop pentru femeia din Taur

Se pare ca trebuie sa alegi intre relatiile personale si cele de la serviciu. Va trebui sa fii onest, cu tine si cu ceilalti. Ori pierzi pe cineva, ori continui acest joc. In mod normal, poti sa iti pastrezi calmul. In aceasta saptamana, insa, iti va fi greu. Relatiile personale sunt stranse. Adulterul, gelozia si dragostea se leaga. Este destul de neobisnuit. Cel mai bine este sa nu spui nimanui ce gandesti. Mai bine pastrezi secretul. Nu uita: secretul nu mai este secret din momentul in care ii spui lumii ca exista un secret.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Exista un taur care a pus ochii pe dumneavoastra. Va va arata acest lucru pe parcursul acestei saptamani. Dumneavoastra, insa, nu observati nimic, indiferent de cate zice sau face acest taur. Va mentineti calm. Treziti-va!! Sunteti macar prezent mental in aceasta saptamana? Daca ratati astfel de semnale, mai mult ca sigur veti rata altele si mai importante. Ulterior, va veti da seama ca ati ratat o ocazie importanta, fiindca acest taur chiar vrea ceva de la dumneavoastra. Puteati sa fi renuntat la toate inhibitiile si sa va asumati un risc, dar ati preferat sa ramaneti singur. Exista, insa, si un avantaj saptamana aceasta. Profesional, va merge mai bine decat credeti, iar pozitia stelelor va va influenta din acest punct de vedere timp de mai multe luni.



Horoscop pentru femeia din Rac

Lucrezi mai mult ca niciodata saptamana asta si prin urmare realizarile nu intarzie sa apara. Ai foarte mult energie si faci totul cu mult entuziasm si incredere. Si energia ta mentala abunda, in discutiile cu prietenii si cunostintele, spre exemplu, iti vei putea apara punctul de vedere in orice situatie. Atat pe plan personal cat si pe plan profesional vei avea ocazia sa-ti pui lucrurile in ordine, sa-ti aranjezi in asa fel pionii pet abla de sah incat sa fii imbatabil. Asta va duce la o evolutie surprinzatoare pe plan profesional.Vei avea ocazia, spre exemplu, sa iti asumi responsabilitatea in rezolvarea unor probleme care vor duce intr-un final la promovare sau la un salariu mai mare. O ocazie buna sa iti arati valoarea si sa arati ca esti capabil/a sa-ti asumi responsabilitati. Lucrezi bine in echipa. Si asta se datoreaza nivelului ridicat de energie. Daca ai fost de curand in vacanta, vei stii ce sa faci pe viitor ca sa-ti incarci bateriile din nou. Pe scurt astea sunt saptamani fructuoase pentru tine, incununate de o intalnire.




Horoscop pentru femeia din Leu

Exista un foarte drag prieten pe care nu l-ai vazut de ceva vreme. El sau ea ar fi putut, desigur, sa aiba initiative sa te sune sau sa te viziteze. Dar cela il sau o retine de cand ati incetat in mod brusc ultima conversatie pe care ati avut-o atunci cand v-ati vazut ultima data. Ai fost ocupat ca o albina in domeniul profesional cand s-a intamplat asta. Ar fi rational sa iei initiative si sa faci primul pas in a mentine aceasta prietenie, pentru ca ai ceva pentru care sa te revansezi, chiar daca nu vezi asta foarte clar. Poti sa ai chiar impresia chiar ca intre voi ar mai fi vorba de un alt prieten comun. In realitate, este doar o mica problema intre voi. Tu esti de obicei cel care vorbeste. Acest Peste intotdeauna te asculta si nu poate sa isi spuna parerea. Persoana in cauza poate ca ti-a iesit din minte. Incerca sa investesti ceva energie si sa reinnoiesti aceasta prietenie – vei afla niste vesti surprinzatoare.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Va fi o saptamana buna. Excelati in aproape toate domeniile. Nu va mai grabiti pentru a vedea si pentru a aprecia tot ce cuprinde viata. De obicei, cuprinde evenimente sau lucruri pe care aveti ocazia sa le vedeti o singura data. Cititi acest lucru in ziare sau vedeti la televizor: le pare rau ca nu si-au vazut copiii crescand. Era uacolo, dar erau preocupati cu alte activitati. Insa nu toata lumea are copii. Una dintre urmatoarele saptamani, veti cunoaste o femeie foarte placuta. Daca investiti putin in aceasta relatie, poate sa va devina prietena buna pe toata viata. Barbatii sa-si ia gandul de la relatii sexuale cu aceasta femeie. Iubirea ei intotdeauna va fi platonica. Cineva din cercul dumneavoastra de cunostinte se apropie de dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Balanță

V-ati creat o latura extrem de emotiva. Experientele din ultimele luni v-au facut sa va dati seama cine sunteti si ce vreti de fapt de la viata. Tensiunile parca s-au evaporat. V-ati recuperat echilibrul: mintea si corpul sunt in armonie perfecta din nou. Gandurile si experientele penetrante ale acestei perioade recente v-au facut sa va dati seama de ce aveti cu adevarat nevoie. Stiti exact ce si cat de mult puteti oferi altora, dar si ce va asteptati sa primiti in schimb. Veti gasi timp sa petreceti atat acasa, cat si la munca. Chiar de saptamana aceasta veti incepe sa va impartiti timpul in mod egal. Iesiti mai des din casa. Aerul curat va ajuta, iar sportul va mentine.



Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va descurcati in cariera. Progresati destul de mult. Managerii organizatiei in care lucrati sunt impresionati de contributia dumneavoastra. Nu va ganditi prea mult la colegii dumneavoastra. Bineinteles ca sunt invidiosi. Va ajunge auto-critica pe care o practicati, nu aveti nevoie si de critica lor. Viata dumneavoastra privata, insa, pare sa sufere din cauza aspiratiilor dumneavoastra profesionale. Va trebui sa rezolvati problemele pe care le aveti cu partenera, daca aveti una. Daca impreuna nu gasiti o solutie, mai mult ca siguri ca sursa problemei nu este cariera dumneavoastra, ci altceva. S-ar putea ca partenera sa foloseasca activitatile profesionale ca si scuza, fara a-si da, insa, seama ca face acest lucru.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Intuitia dumneavoastra nu greseste cu nimic. Sunteti persoana pe care cineva care este in pericol ar trebui sa caute pentru sfaturi. Folositi-va intuitia atunci cand trebuie sa luati decizii ce vor avea efect pe termen lung. Excludeti toate gandurile rationale si urmati-va simturile. Daca va ascultati sufletul, aveti mai mult de castigat decat daca stati sa ganditi fiecare decizie. Daca v-ati conturat un plan mai demult, este momentul sa le aratati rezultatele celor din jur. Aceste persoane au crezut intotdeauna ca nu va pricepeti la treburi financiare. Acum va trebui sa recunoasca faptul ca aveti ceva notiuni.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai grija saptamana asta sa nu te pierzi cu firea. Esti prea bun/a pentru lumea in care traiesti. Nu imprumuta bani nimanui, nici macar sume mici. Si nu te lasa calcat in picioare de colegii de la munca. Tu poate ca nu iti dai seama ce se intampla dar un nativ din zodiac Berbec care te simpatizeaza vede lucrurile asa cum sunt. Pozitia astrala ii favorizeaza pe cei nascuti la sfarsitul lunii sa cunoasca oameni noi. Poate ca e vorba de o relatie de dragoste, dar nu neaparat. In orice caz este vorba de o relatie care iti va aduce niste perspective interesante. Cu siguranta persoana in cauza tine la tine. Cea mai buna zi pentru o noua poveste de iubire este duminica. Ai grija de conditia ta fizica! Daca o tii tot asa chiar si sexul ti se va parea obositor.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Influenta astrelor te face sa tanjesti dupa ceva cu adevarat incitat. Ai vrea sa evadezi din monotonia rutinei de zi cu zi. Te simti ca si cum magia ar fi disparut complet din viata ta. Esti deschis la noi prietenii si iti arati o parte noua, necunoscuta, a sinelui tau. Oamenii gasesc aceasta parte a ta mai atractiva decat cea pe care esti obisnuit sa o arati. Intri in legatura cu oameni noi, care gandesc diferit de cei pe care i-ai cunoscut pana acum. Probabil ca iti vei petrece mai mult timp visand si in cazurile cele mai bune, vei reusi chiar sa evadezi din realitate. Nu te lasa speriat de asta. Daca ai un partener, el sau ea nu trebuie sa se ingrijoreze, de asemenea. Dupa o scurta perioada de incitare, te vei intoarce plin de vointa si fericit la vechea ta rutina.

Horoscop pentru femeia din Pești

Exista sansa sa va confruntati cu o despartire brusca de partener sau partenera. Exista o constelatie care, chiar daca nu influenteaza foarte mult situatiile actuale, este prezenta. Nimic nu provoaca mai mult sentimentul de solitudine decat atunci cand se desparte partenerul/partenera de dumneavoastra. S-ar putea, insa, sa nu fie vorba neaparat de cel sau cea la care tineti, ci de un copil, un membru al familiei sau de un prieten bun. Aveti grija ce faceti si ce nu faceti joi. Pericolul critic va trece vineri, iar sambata va veti reveni complet. Sunteti cumva genul care se inveseleste mancand? Daca da, consumati cel putin o zi pe saptamana numai legume, fructe si apa, fara a va atinge de paine, cartofi, orez sau paste. Veti avea rezultate miraculoase.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții