Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on joi, 5 ianuarie 2017 | 05:16


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 5 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Chiar daca vrei o promovare acum, va trebui sa mai ai rabdare. Universul se misca incotinuu si totul trebuie sa vina la timpul potrivit. Daca incerci sa fortezi nota, nu vei avea decat de pierdut pe viitor.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

AI oportunitati mari in plan financiar si orice forma de negociere este favorizata astazi. Vei fi uimita de abilitatile in acest sens ale unei persoane mai tinere.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Actiunile cuiva lipsite de logica si chibzuinta te afecteaza in mod direct si te fac sa fa comiti aceleasi erori. Va trebui sa pasesti inainte si sa iei propriile decizii, indiferent de ceea ce iti sugereaza altii.


Horoscop pentru femeia din Rac

Ar fi cazul sa iei o initiatva in legatura cu sanatatea ta spirituala. Pana acum, te-ai complacut intr-o situatie care nu ti-a adus nicio satisfactie. E cazul sa te ridici de la pamant si sa faci schimbarea necesara, pentru a nu te mai simti deprimata.



Horoscop pentru femeia din Leu

E bine sa te bazezi pe instinctele proprii, cel putin in ceea ce priveste problemele financiare. Ai un simt al banilor ascutit, care iti permite sa iei decizii, fara a sta foarte mult pe ganduri. Norocul e de partea ta.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi in care va trebui sa maresti efortul, pentru a obtine laudele dorite! Nu esti genul de om care primeste lucrurile de-a gata, asa ca nu ar trebui sa fie foarte greu sa te mobilizezi. Stii bine ca poti, totul este sa vrei!

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

E cazul sa iti retragi energia, atentia si efortul din lumea exterioara si sa le indrepti spre interiorul tau. Meditatia in singuratate te ajuta este lucrul de care ai nevoie acum. Va trebui sa lucrezi in liniste, fara sa atragi prea multa atentie.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ai toata energia necesara, numai ca nu reusesti sa o directionezi in directia potrivita. Simti ca izbucnesti daca nu faci ceva cu ea, dar nu poti sa mergi orbeste inainte, sperand ca vei gasi solutia pe drum. Opreste-te, analizeaza care sunt punctele slabe si canalizeaza-ti forta inspre ele!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu permite gandurilor depresive sa te cuprinda. Te vor indeparta de la telurile tale si vei pierde din vedere esenta lucrurilor. Incearca sa vezi dincolo de suprafata!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Evita impulsul de a achizitiona proprietati sau alte bunuri de valoare astazi. Chiar daca pare ca ti-a picat din cer o ocazie unica, nu e asa. Vor mai fi si alte oprotunitati. Altfel, vei risca sa te afunzi intr-un mare vid financiar.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi in care vei avea parte de inceputuri proaspete. Esti destul de agresiva in incercarea de a-ti impune punctul de vedere in fata unor provocari ivite din senin. Nu uita: cu cat esti mai relaxata, cu atat mai multe sanse ai de a vedea lucrurile lucid!

Horoscop pentru femeia din Pești

Zicala care rezoneaza cu tine acum este "totul e permis in dragoste si in razboi". Meditarea la iubire pare a fi destul de usoara, cu partea practica insa, ai probleme. Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din piata si nu stii sa te gestionezi prea eficient.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții