Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Joi 5 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 4 ianuarie 2017 | 06:43


Horoscop de azi Joi 5 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 5 Ianuarie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Nu luati in consideratie factorii de stres, relaxati-va si astfel veti fi multumiti de starea dumneavoastra de sanatate. Sunteti guvernat de Neptun, planeta dragostei si a indragostirii, a iubirii neconditionate, a empatiei, a uniunii profunde dintre oameni. Va avantati in sus, pe scara ierarhiei profesionale, meritele va sunt recunoscute din plin si va recomandam sa cereti mariri de salariu.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Schimba polaritatea gandurilor, declaratiilor, transforma-le in afirmatii si spune da la orice provocare. Cu gandire pozitiva se vindeca orice neplacere, orice durere, ca atare incearca sa invalui in ganduri bune, in lumina, in iubire si optimism orice aspect care nu e asa cum ar trebui sa fie. Daca descoperi macar un detaliu bun demn sa-ti agati sperantele de el, vei depasi cu bine orice impas si nimic nu va mai parea urat, trist, negru. Insista sa scoti la lumina din orice partea buna, plusurile, ceea ce ai si nu doar ceea ce lipseste sau nu e prea frumos.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

E o perioada plina de idei, de informatii, de date care vin spre tine valuri-valuri, si numai unul ca tine poate capta atat mai multe detalii cu bine. Stocheaza-le pe toate in memorie, cumva, pentru ca toate aceste detalii vor fi folositoare, dar pot fi atat de multe idei, incat nu vei mai sti cum sa le tii minte pe toate. E ca si cum ar ploua cu idei bune, si numai de tine depinde sa deschizi urechile, mintea si ochii foarte bine pentru a le recepta in cantitati cat mai mari si la calitate maxima. E abundenta de informatii, pune-le la treaba!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Va ocupati cu eficienta de bani, deoarece aveti aplombul necesar de a negocia bine; veti avea succes in perioada potrivita semnarii de contracte. Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud. Reprezentarile dumneavoastra in privinta partenerului de cuplu ideal va pune in situatia de a gasi un personaj care sa va aprinda imaginatia si care sa nu va dezamageasca. Sustinuti de o puternica ambitie si de o energie venita din inaltimi, va mobilizati fortele pentru a va realiza proiectele la care sunteti angajati.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

In aceasta zi a lunii, anumite investitii pot creste constant ca urmare a bunei dumneavoastre reputatii si a unor contracte bune. Bucurati-va pentru sansele care vi se ofera si ganditi-va si la cei mai putin norocosi. Este o etapa importanta in viata dumneavoastra pentru a va debarasa mai usor de toxinele de tot felul, fizice si emotionale. Steaua iubirii este favorabila cuplurilor nou formate si celor cu niste convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruste de a se casatori. Faceti progrese in cariera, va puteti remarca profesional printr-o abordare metodica a atributiilor dumneavoastra, pentru ca va creste capacitatea de concentrare.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti foarte atent la problemele altora, pentru ca nimeni nu le intelege mai bine ca tine. Esti receptiv ca o antena care capteaza cele mai bine emotii, stari, stimuli din jur, si nu numai ca le simti foarte usor, dar vibrezi, rezonezi la ele ca si cum ar fi ale tale. Nu prelua pe umerii tai aceste probleme, ci ofera sfaturi, informatii sau directii de care cei aflati in impas nu le vad fiind prea implicati in necazurile lor. Din afara se vad altfel si tu descoperi toate amanuntele cu detasare.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Astazi va veti bucura de sprijinul financiar discret al unei persoane care prefera sa ramana in culise si sa urmareasca atent destinatia banilor donati. Aveti nevoie de o dieta neutra si veti avea un tranzit intestinal normal care sa va faca sa va simtiti bine in pielea dumneavoastra. In cuplurile stabile este bine sa va exercitati talentul de a asculta ce spune si celalalt si, in felul acesta, puteti discuta cu folos cu partenerul de cuplu care va va aprecia si mai mult. Castigati din ce in ce mai multa prestanta in ochii lumii, cu o conditie sa depuneti putin mai mult efort.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Priveste-ti lipsurile cu luciditate maxima, nu te amagi singur ca totul e bine, ca ai tot ce-ti trebuie. Cineva iti este alaturi la greu, te poti baza pe el, dar mai ales e bine sa-l asculti cand te trage de maneca si-ti spune sa nu investesti timp, energie si bani intr-o directie care nu va avea efectele dorite. E bine sa te trezesti la realitate inainte de a cheltui ceva de valoare pe un vis, pe o iluzie, iar omul care te acompaniaza acum vede situatia mult mai obiectiv decat tine. Tine deci cont de el.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Sunt posibile schimbari de directie profesionala, menite sa va aduca mai aproape de puterea dorita, sa va creeze oportunitati noi de afaceri. Pentru ca sistemul dumneavoastra imunitar incepe sa functioneze mai bine si va sugeram sa-i dati o mana de ajutor si sa includeti in alimentatie usturoiul, de preferinta crud. Iubirea din viata voastra va fi pusa pe un piedestral, va fi idealizata si va capata conotatii mistice. Va trec prin cap tot felul de solutii ingenioase pentru probleme profesionale, dar prezentati-le cu modestie sefilor dumneavoastra care va vor aprecia creativitatea.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Desi nu cunosti toate datele unei situatii, ci ai mereu impresia ciudata ca exista aspecte ascunse sau amagitoare, te arunci totusi cu maxima incredere in aceasta actiune. Poate e mai bine asa, decat sa tot cauti nod in papura, pentru ca, daca ai incepe sa sapi dupa defecte si aspecte secrete, fii sigur ca ar aparea si ai renunta la ceea ce acum vrei sa pornesti. Uneori, e bine sa te bazezi pe intuitie si daca ea iti spune da, mergi mai departe cu indrazneala. N-o cauta cu lumanarea deci!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Calatoriile acestei zile pot fi motiv de stres maxim, de parca tot orasul a iesit pe strada. E nevoie de multe ori sa taci si sa inghiti, mai ales ca dai peste oameni si mai agresivi si mai nervosi decat tine care abia asteapta sa sara la atac. Daca tu reusesti sa-ti tii gura si sa te abtii de la replici acide, vei depasi cu brio orice confruntare de forte in trafic. De la cozile de la semafor pana la regulile de circulatie incalcate la tot pasul, toate pot fi motiv de iritare si de relatii tensionate, dar cel mai destept tace. Fii tu acela, altfel orice deplasare te transforma in pachet de nervi.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu tu esti vinovat de marele hop in fata caruia te-ai trezit pe nepusa masa. Nu-ti asuma tu ceva de care chiar nu esti responsabil, cand ar fi altii mult mai implicati in aceasta problema. Nu te sacrifica pentru altii, nu plati tu oalele sparte de ei, ci mai bine stai deoparte si-i lasi chiar pe ei sa-si repare greseala. Daca tot tu intervii si spui ca greseala e la tine, cu ce ajuti? Nu faci decat sa atragi asupra ta energii negative pe care nu le meriti, iar cei vinovati scapa basma curata si cu un aer superior asupra ta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții