Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Ianuarie 2017

Written By NIKE B. on miercuri, 4 ianuarie 2017 | 06:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Ianuarie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 4 Ianuarie 2017 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Ideile tale sclipitoare de aduc cu multi pasi in fata celor care participa la orice competitie, impotriva ta. Nu perimiti nimanui sa iti calce pe urme, pentru ca stii ca ai tot arsenalul pentru a fi in frunte. Ai grija, nu te imbata cu laurii, pana nu esti sigura ca i-ai si obtinut!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Iti va fi greu sa iti spui in cuvinte clare mesajul. DAca vezi ca nu reusesti sa te faci auzita intr-o anumita privinta, schimba subiectul. Probabil nu e, pur si simplu, punctul tau forte.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Simti nevoia sa te faci auzita in sanul familiei tale dar, cu cat esti mai vehementa, cu atat mai tare ii vei face pe cei dragi sa nu te asculte. Fii relaxata si acorda dreptul la replica!


Horoscop pentru femeia din Rac

Ceva ce spui se va intoarce impotriva ta astazi. Cineva se va ridica impotriva ta si va incerca sa iti demonteze orice argument vei aduce. Aduna-te si pastreaza-ti calmul, pentru a-l putea infrunta cu forta!



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu reusesti sa te destinzi, spre nemultumirea cuiva din imediata ta apropiere. Chiar daca va depune toate eforturile pentru a te face sa te relaxezi, nu va reusi decat sa te enerveze si mai tare in loc. Incearca sa fii mai putin drastica. Nu are intentii rele!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Contextul astral iti aduce vesti de la persoane aflate la distante foarte mari, oameni de care nu ai mai auzit de multa vreme. Te tenteaza ideea de a le face o vizita, pentru a recupera putin din timpul petrecut departe.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca aveti un plan in derulare, lucrurile vor merge asa cum trebuie. Sunt favorizate caile deja stabilite, mai degraba decat terenurile noi, pentru ca lucrurile sa ramana la locul lor si sa nu aiba nevoie de supraveghere. Ar fi bine sa acceptati ajutorul celor din jur, pentru a beneficia si de atentia altei persoane.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu trebuie sa ai atitudine de Terminator pentru a reusi sa te impui. De multe ori, respectul se impune printr-o atitudine demna, nu agresiva. Lasa fiara in cusca, nu ai nevoie de ea acum!

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Alti oameni vor sa se amestece in viata ta, intr-un fel nu prea subtil. Si asa ai probleme cu autoritatea, daca mai constati si ca cei din jur nu stiu sa fie diplomati, nu reusesc decat sa te scoata din sarite.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Atitudinea pozitiva si jucausa ar putea fi raspunsul la problemele zilei de azi. Acordati atentie placerilor personale si astfel ii veti multumi si pe cei din jur. Cand nu luati lucrurile in serios aveti sanse sa rezolvati cele mai stringente probleme. E bine sa va lasati dus de val.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

E o zi favorabila studiului si asimilarii unor lucruri noi. Va concentrati pe largirea prorpriilor orizonturi. Parteneriatele de afaceri si negocierile vor avea rezultate satisfacatoare.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi veti fi vorbaret si inteligent, pe masura ce ideile bune va vin in minte pe banda rulanta. E o buna perioada pentru a va gandi la afacerile proprii. O conversatie cu cineva mai in varsta va poate aduce o noua viziune asupra problemelor.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții